China fabrikanten van lithium-ionbatterijen en de bijdrage aan technologie voor batterij-energieopslagsysteem (BESS)

China fabrikanten van lithium-ionbatterijen en de bijdrage aan technologie voor batterij-energieopslagsysteem (BESS)

China fabrikanten van lithium-ionbatterijen en de bijdrage aan technologie voor batterij-energieopslagsysteem (BESS)
BESS is een opkomende technologie voor het opslaan van batterij-energie en is nu wereldwijd toonaangevend, vooral voor nieuwere projecten. Lithium-ion batterijen worden ook steeds populairder door de daling van de celkosten. BESS maakt het mogelijk om intermitterend opgewekte elektriciteit voor langere perioden op te slaan en met activeringsperioden kort te blijven. Dit heeft geleid tot een vermindering van de behoefte aan opwekking van thermische energie en netstroom.

Aangepaste lithium-ionbatterij 22 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 22 Pack

Energievoorzieningszekerheid
BESS-technologie zorgt voor zekerheid van de energievoorziening en maakt het mogelijk om de levering in stand te houden, zelfs wanneer er grotere stroomonderbrekingen zijn. Deze opslagsystemen vervangen nu dieselgeneratoren op plaatsen die continu stroom nodig hebben, zoals ziekenhuizen. Ze helpen bij het balanceren van de belasting en zorgen voor een consistente energievoorziening via nationale netten door energie op te slaan die een overaanbod heeft en vervolgens aan te vullen wanneer dat nodig is.

Met windenergie en zonne-energie is het nut van hernieuwbare energie, eclectisch en slim beheer en batterijen een geweldige manier om de efficiëntie en betrouwbaarheid van de elektrische voeding te verbeteren.

Energieopwekking
De komende jaren is het mogelijk om overal elektriciteit op te wekken en op te slaan. Het wordt ook mogelijk om bijna alles van stroom te voorzien. Dit is iets dat onbereikbaar zou zijn als er geen batterijen beschikbaar waren.

Tegenwoordig is er een zeer grote installatie van lithium-ion batterijen gevestigd in Zuid-Australië en aangedreven door tesla. Het beschikt over 100 MV aan capaciteit om elektriciteit te leveren aan 30,000 huishoudens wanneer het op zijn piekvermogen wordt verzonden. Toen het de eerste twee jaar in bedrijf was, werd geschat dat het project de consumenten had geholpen meer dan 150 miljoen dollar te besparen. De kosten van hernieuwbare energie zijn gedaald en daarmee worden in verschillende delen van de wereld gestaag grote lithium-ion BESS-projecten opgezet. Stimulansen van de overheid hebben het nog meer mogelijk gemaakt om grotere ontwikkelingen door te voeren.

Ongeveer tien jaar geleden waren er slechts zeven BESS in de Verenigde Staten en konden ze goed zijn voor een vermogen van 59 MW. Dit aantal neemt toe en in 2018 waren er ongeveer 125 BESS, goed voor een capaciteit van ongeveer 869 MW.

Nadelen
Het grote nadeel van de BESS-technologie is het feit dat lithiumcellen een thermische runaway kunnen ervaren. Dit betekent dat ze giftige, brandbare en hete gassen kunnen afgeven. Als er een groot opslagsysteem is en een lithiumcel faalt, kan deze in een cascade stromen om andere individuele cellen te induceren.

Er zijn spraakmakende soorten branden geweest in Zuid-Korea en Arizona die verband houden met deze systemen, maar dit heeft geleid tot verbetering van de veiligheidsnormen en -technologieën om de mogelijke risico's te verminderen.

Het is geen geheim dat lithium-ionbatterijen blijvend zijn en dat de toekomst geweldig is. Chinese fabrikanten van lithiumbatterijen zijn door de jaren heen een belangrijke rol blijven spelen bij het verbeteren van de veiligheid en functies van batterijen.

Aangepaste lithium-ionbatterij 18 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 18 Pack

JB-batterij is een van de beste bedrijven die op maat gemaakte lithium-ionbatterijen maken om te helpen bij verschillende toepassingen. Ze omvatten een 72v 100ah lifepo4-batterijpakket, 24v 100ah lithium-ionbatterij en 48v lithium-ionbatterijpak doe-golfkar. Voor meer informatie over batterij-energieopslagsysteem (BESS) -technologie, kunt u een bezoek brengen aan JB Battery op https://www.jbbatterychina.com/custom-lifepo4-battery-packs.html voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X