Fabrikanten van aangepaste lithium-ijzerfosfaatbatterijen die UPS'en transformeren voor datacenters

Fabrikanten van aangepaste lithium-ijzerfosfaatbatterijen die UPS'en transformeren voor datacenters

Fabrikanten van aangepaste lithium-ijzerfosfaatbatterijen die UPS'en transformeren voor datacenters

Lithium-ion batterijen hebben veel toepassing gevonden in verschillende delen van de economie van vandaag, en de veranderingen zijn groot en significant. De batterijen zullen ongetwijfeld grote en ingrijpende veranderingen teweegbrengen in verschillende UPS-systemen voor middelgrote en kleine datacenters. De veranderingen zullen ongetwijfeld grote voordelen opleveren, waaronder de capaciteit om nog meer vermogen in kleinere of even grote ruimtes te stoppen en een langere levensduur. Dit is op zich een grote kans die niet lichtvaardig mag worden genomen.

Zelfs voor grote datacenters en kritische faculteiten kunnen lithium-ionbatterijen grote voordelen hebben.

Aangepaste lithium-ionbatterij 27 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 27 Pack

Waarom het potentieel groot is
Li-ionbatterijen kunnen een gelijke hoeveelheid energie leveren als de loodzuurbatterijen die klepgeregeld zijn. Dit laatste wordt vaak gebruikt in UPS-systemen, maar ze hebben een afgeleide voetafdruk, gewicht en koelingsvereisten.

Er zijn scenario's waarin bedrijven niet echt een aparte ruimte nodig hadden om de VRLA-batterijen te bewaren, zodat ze koeler blijven dan de apparatuur.

Het is niet ongebruikelijk om batterijruimten in grote datacenters te hebben, vooral met UPS op faciliteitsschaal. Dit is iets dat zeker zal blijven als statische UP's die aan batterijen zijn gekoppeld, in gebruik blijven. Dit is een kosteneffectieve oplossing die kan worden gebruikt voor energieopslag.

VRLA-batterijen en het verkleinen van de voetafdruk
Een van de beste manieren om de voetafdruk te verkleinen, is door het onderhoud van de grote accupools te verminderen, inclusief regelmatige vervanging. Batterijen vervangen is de andere haalbare optie. Er zijn systemen genaamd DRUPS of diesel roterende ononderbroken voedingen die onderhoud en batterijruimte besparen. Deze zorgen voor een snellere back-uptijd in vergelijking met de batterijen. Er kunnen echter uitdagingen zijn bij het onderhoud van mechanische componenten. Dit probleem betreft een variatie op roterende of gebruiks-UPS's, die vliegwielen gebruiken om de vermogenstekorten op korte termijn op te lossen.

In komt li-ion batterijen
Met de komst van lithium-ion batterijen, kan de vergelijking volledig veranderen. Wanneer statische UPS-systemen de nieuwe generatie lithium-ionbatterijen gebruiken, zullen ze zelfs kleiner zijn dan DRUPS. De benodigde batterijruimte zal nog kleiner zijn in vergelijking met wat de VRLA-batterijen nodig hadden. Lithium-ionbatterijen hebben niet veel investeringen nodig om de koeling te vergemakkelijken, omdat de opgewekte warmte veel minder is.

Lithium-ionbatterijen hoeven niet regelmatig te worden vervangen, zoals de VRLA-batterijen. Gewoonlijk kunnen de batterijen in sommige gevallen net zo lang meegaan als de systemen. De chemische samenstelling van lithium-ionbatterijen maakt het voor hen gemakkelijker om ze te beheren, en ze hebben geavanceerde batterijbeheersystemen waardoor ze effectief en gemakkelijker te onderhouden zijn aan het eind van de dag.

Dit betekent dat het opnemen van lithium-ionbatterijen in UPS-systemen grote voordelen voor de UPS-technologie betekent, terwijl de nadelen van traditionele batterijen worden aangepakt, zoals koelingsproblemen, levenslang onderhoud en voetafdruk.

Aangepaste lithium-ionbatterij 3 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 3 Pack

Chinese fabrikanten van lithiumbatterijen zoals JB Battery werken met op maat gemaakte batterijen die het gebruik in verschillende of zeer specifieke scenario's vergemakkelijken. De meest populaire batterijen zijn 24v lithium-ion deep-cycle batterij, 48v lithium-ion batterijpakket voor golfkar en 72v 100ah lifepo4-batterijpakket. Voor meer informatie over aangepaste fabrikanten van lithium-ijzerfosfaatbatterijen;, kunt u een bezoek brengen aan JB Battery op: https://www.jbbatterychina.com/custom-lifepo4-battery-packs.html voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X