Toepassingen en voordelen van China 24v 100ah lithium-ion deep-cycle batterijpakket en andere in zijn soort:

Toepassingen en voordelen van China 24v 100ah lithium-ion deep-cycle batterijpakket en andere in zijn soort:

Toepassingen en voordelen van China 24v 100ah lithium-ion deep-cycle batterijpakket en andere in zijn soort:

Een deep cycle-batterij is een type batterij dat fungeert als een energieopslageenheid. Binnenin vinden chemische reacties plaats, waarbij een spanning wordt ontwikkeld en elektriciteit wordt geproduceerd. De batterijen zijn op een unieke manier ontworpen waardoor ze verschillende cycli en rondes van ontladen en opladen kunnen starten.

Deep cycle accu's zijn er in verschillende soorten. Ze omvatten gel, overstroomd, geabsorbeerde glasmat (AGM) en lithium-ion batterijen. Tegenwoordig komen de lithium-ion deep-cycle-modellen naar voren als een levensvatbare en gewilde vraag. Ze zijn verkrijgbaar in kleinere maten, maar werken onberispelijk voor een breed scala aan toepassingen.

Aangepaste lithium-ionbatterij 23 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 23 Pack

Wat zijn lithium-ion deep-cycle batterijen?

Lithium-ion- of Li-ion-batterijen zijn een soort deep-cycle en oplaadbare batterij. Ze hebben twee elektroden: een negatief geladen kathode en een positief geladen anode. De lithiumionen die in de batterijen aanwezig zijn, gaan tijdens het ontlaadproces van de eerste naar de laatste. Dit doen ze via een elektrolyt. De richting van de stroom wordt tegengesteld in het geval van opladen.

Lithium-ionbatterijen gebruiken een ingebedde en geïnterpoleerde lithiumverbinding voor de kathode en grafiet als anode. Ze hebben een hoge energiedichtheid met een lage zelfontlading en afwezigheid van geheugeneffect.

De batterijen dienen als een betere optie om de kosten te verlagen, de veiligheid te verbeteren en de laadsnelheid te versnellen in vergelijking met andere in zijn soort.

Toepassingen van lithium-ion deep-cycle batterijen

Lithium-ion deep-cycle accu's zijn veel minder kwetsbaar voor verslechtering vanwege het cyclische proces. Daarom vinden ze toepassing in gevallen waarin de anderen in hun soort worden ontslagen en falen. Een paar voorbeelden van waar ze worden gebruikt, zijn elektrische voertuigen zoals elektrische auto's, vorkheftrucks en golfkarretjes. De andere toepassingen omvatten fotovoltaïsche systemen en voedingen die individuen niet met normale middelen kunnen onderbreken.

De andere toepassingsgebieden zijn onder meer:

• Gemotoriseerde en recreatieve voertuigen
• Elektrisch aangedreven veeg- en heftrucks in de industrie en andere sectoren
• Trollingmotoren gevonden in recreatieve vissersboten
• Verkeerssignaalmachines
• Uninterruptible Power Supply (UPS) systemen van computers en pomppompen
• Tractiebatterijen die voertuigen voortstuwen
• Kathodische bescherming in maritieme omgevingen
• Stroomopwekking voor zeilboten en soortgelijke kleinere schepen
• Energieopslagsystemen voor windenergie en zonne-energie
• Snelweg elektrische voertuigen
• Geluidsapparatuur

Elke toepassing heeft verschillende stroomvereisten. Daarom zijn er lithium-ion deep-cycle batterijen met verschillende spanningen zoals 24v, 48v, enzovoort beschikbaar. Een van de beste producenten van dit soort is het in China gevestigde bedrijf JBBATTERY. Een voorbeeld van zijn producten van superieure kwaliteit is het op maat gemaakte pakket van a 24v lithium-ion deep-cycle batterij. Het wordt gebruikt in trollingmotoren en biedt een langere looptijd, ongeacht het gewicht van de zeilschepen.

Voordelen van lithium-ion deep-cycle-batterijen:

De toename van de vraag naar lithium-ion deep-cycle batterijen is te wijten aan verschillende welverdiende redenen. Eerst en vooral zijn de producten lichtgewicht en compact.

Ze hebben een hoge energiedichtheid of gewicht-tot-energieverhouding die aanzienlijke hoeveelheden vermogen biedt. Ze worden niet beïnvloed door het "luie batterij"-effect of het geheugeneffect dat andere vergelijkbare oplaadbare batterijen plaagt. Hierdoor falen ze niet in het accepteren van de maximaal mogelijke hoeveelheid lading. De anderen in zijn soort kunnen dat niet als ze steeds opnieuw worden opgeladen en niet helemaal wennen.

Aangepaste lithium-ionbatterij 17 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 17 Pack

De lithium-ion deep-cycle accu's verliezen niet gemakkelijk en snel hun lading, zelfs niet wanneer ze gedurende langere tijd niet worden gebruikt.Voor meer informatie over china 24v 100ah lithium-ion deep-cycle batterijpakket, kunt u een bezoek brengen aan JB-batterij at https://www.jbbatterychina.com/extending-the-life-of-china-24v-lithium-ion-deep-cycle-batteries-and-other-lifepo4-batteries.html voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X