China Custom 72v 100ah LiFePO4-batterijpakket - Toepassingen en voordelen:

China Custom 72v 100ah LiFePO4-batterijpakket - Toepassingen en voordelen:

China Custom 72v 100ah LiFePO4-batterijpakket - Toepassingen en voordelen:

Een type lithium-ionbatterij, lithiumijzerfosfaat (LiFePO4) batterijen hebben een kathode, een anode, een elektrolyt en een separator. Ze worden geleverd met en bieden lage toxiciteit, zakvriendelijke prijzen, stabiliteit en stabiliteit op lange termijn, en goed gedefinieerde en uitstekende prestaties en werkoutput. Het is om deze redenen dat lithium-ijzerfosfaatbatterijen wereldwijde bekendheid en erkenning hebben weten te verwerven. In de wereld van vandaag zijn ze buitengewoon goed bekend en veel gevraagd.

Aangepaste lithium-ionbatterij 27 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 27 Pack

De batterijen gebruiken lithiumijzerfosfaat voor de kathode en een met metaal beklede grafietkoolstofmateriaal voor de anode. Ze kunnen worden gebruikt in verschillende sectoren, domeinen en velden.

72v 100ah lithium-ijzerfosfaatbatterijen

De 72v 100ah lithium-ijzerfosfaatbatterij is een type deep-cycle lithium-ionbatterij die wordt gebruikt voor verschillende energieverslindende toepassingen. Ze werken het beste waar het lichtgewicht karakter van de producten de meest cruciale en essentiële factor is. Bovendien fungeren ze als vervanging voor loodzuur-, AGM- en gelbatterijen.

72v 100ah lithium-ijzerfosfaatbatterijen kunnen een nominale spanning bieden van ongeveer 50 volt tot 70 volt en een laadspanning die binnen het bereik van 14.4 volt tot 14.6 volt ligt. Ze hebben een ontlading van ongeveer 1000 ampère om de vijf seconden en een continue ontlaad- en laadsnelheid van 100 ampère. Zoals de naam al aangeeft, bieden deze batterijen een capaciteit van ongeveer 100 in ampère-uren en 1280 in watt. Ze kunnen zowel voor serie- als parallelle verbindingen werken.

Over het algemeen hebben 72v 100ah lithium-ijzerfosfaatbatterijen automatische ingebouwde interne batterijbescherming en onmiddellijke kortsluitbeveiligingssystemen. Ze kunnen worden uitgeschakeld bij extreem hoge of lage spanningen en zijn beveiligd tegen polariteitsomkering. Ze worden ook geleverd met een thermische zekering in de cel. Bovendien kunnen ze een explosieveilige en veilige bekleding hebben. Al deze kenmerken zorgen voor de veiligheid van gebruik en toepassing van de batterijen.

De batterijcellen kunnen worden geleverd met een intern celbalanceringsattribuut en een automatisch fout- en storingsherstelsysteem.

Toepassingen van 72v 100ah lithium-ijzerfosfaatbatterijen

De 72v 100ah lithium-ijzerfosfaatbatterijen vinden toepassing in voertuigen, zeilschepen en voor diverse andere doeleinden. Enkele van de meest voorkomende plaatsen waar ze worden gebruikt, zijn de volgende:

• Jachten
• Trollingmotoren van boten
• Campers
• Back-upstroom voor machines op zonne-energie
• Zeilboten
• Zeeboten
• Off-grid en voortstuwingstoepassingen
• e-bikes
• Gouden karren
• Ononderbroken stroomvoorziening (UPS)
• Heftrucks
• Externe krachtcentrales
• Nutsbatterijen
• Telecomtoestellen
• Industriële sector
• Militaire voertuigen

Voordelen van 72v 100ah lithium-ijzerfosfaatbatterijen:

72v 100ah lithium-ijzerfosfaatbatterijen hebben en bieden tal van voordelen die zorgen voor een moeiteloze en gemakkelijke ervaring bij het gebruik ervan. Ze hebben een hoog vermogen en leveren capaciteiten die goed werken voor voertuigen en andere apparaten die grote hoeveelheden en hoeveelheden energie nodig hebben om het werk perfect uit te voeren.

De accu's hebben een lange levensduur en een levensduur van ongeveer 2000 laad- en ontlaadcycli. Ze hebben uitstekende veiligheidsvoorzieningen en een hoog prestatie- en rendementsniveau. Ze hebben een hoge energiedichtheid en zijn lichtgewicht en draagbaar. Ze kunnen in elke positie worden geïnstalleerd, of het nu verticaal, horizontaal of diagonaal is.

De 72v 100ah lithium-ijzerfosfaatbatterijen hebben snelle en efficiënte oplaadfuncties. Ze zijn samengesteld uit milieuvriendelijke materialen die geen giftige stoffen zoals kobalt bevatten.

Aangepaste lithium-ionbatterij 15 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 15 Pack

Voor meer over china op maat 72v 100ah LiFePO4-batterijpakket, kunt u een bezoek brengen aan JB Battery op: https://www.jbbatterychina.com/china-72v-100ah-lifepo4-battery-pack-technology-overview.html voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X