72v 100ah LiFePO4-batterijpakket - Algemene specificaties en toepassingen

72v 100ah LiFePO4-batterijpakket - Algemene specificaties en toepassingen

72v 100ah LiFePO4-batterijpakket - Algemene specificaties en toepassingen

72v 100ah lithium-ijzerfosfaat (LiFePO4) batterij packs zijn sets van batterijen met een hoog energieverbruik en een hoog rendement die vooral worden toegepast in situaties en omstandigheden die veel energie verbruiken. Ze hebben eigenschappen en attributen die ze tot een van de allerbeste maken. Ze kunnen worden gebruikt in een breed scala en variëteiten van industrieën, velden, apparaten, machines en sectoren.

Verschillende 72v 100ah LiFePO4-batterijpakketten die door verschillende bedrijven worden vervaardigd, geproduceerd en gedistribueerd, hebben unieke kenmerken die in bepaalde opzichten van elkaar verschillen. Desalniettemin blijven hun basisconstructie en specificaties vrijwel consistent. Laten we in dit artikel eens kijken naar de algemene kenmerken en toepassingen van 72v 100ah LiFePO4-accu's.

Aangepaste lithium-ionbatterij 23 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 23 Pack

Algemene specificaties van 72v 100ah LiFePO4-batterijpakketten

Meestal en in de meeste gevallen hebben 72v 100ah LiFePO4-batterijen een nominale spanning die ongeveer vier keer zo hoog is als die van 12.8 volt en dus 50.4 volt levert. Ze worden geleverd met een laadspanning van 14.4 volt tot 14.6 volt. Met een ontladingssnelheid van ongeveer elke vijf seconden, hebben ze een piekspanning in de buurt van ongeveer 1000 ampère.

De continue laad- en ontlaadsnelheid van elke lithium-ijzerfosfaatbatterij van het pakket ligt bij 100 ampère. Ze bieden een capaciteit van 1280 in de eenheid van watt en 100 in ampère-uren. Ze zijn matig licht van gewicht en hebben compacte afmetingen en afmetingen. De bruikbare spanning van deze batterijen ligt rond de 100 ampère uur met een ontladingsdiepte of DOD van minder dan 100%. Hun reserveminuten bij 20 ampère zijn ongeveer 300 minuten en bij 100 ampère 60 minuten.

De 72v 100ah LiFePO4-batterijpakketten ervaren een zelfontlading van minder dan 3% per maand. Ze zijn compatibel met en geschikt voor zowel serie- als parallelle verbindingen in verschillende apparaten en apparaten. Ze worden geleverd met voldoende en voldoende veiligheidsvoorzieningen die ervoor zorgen dat de batterijen fatsoenlijk werken en lang meegaan.

Hun beschermingssysteem van de 72v 100ah LiFePO4-batterijpakketten omvat een automatisch en ingebouwd batterijbeveiligings- en beheersysteem en een beveiliging tegen kortsluiting, omgekeerde polariteit en overspanning. Ze hebben een functie waarmee ze de verbinding kunnen verbreken zonder enige vorm van handmatige interferentie. Ze kunnen dit doen wanneer ze spanningsniveaus ervaren die aanzienlijk lager zijn dan de standaardlimiet. Ze worden ook geleverd met bescherming tegen omgekeerde polariteit en kunnen hun systeem en de werking ervan automatisch herstellen in geval van een storing.

De 72v 100ah LiFePO4-batterijpakketten hebben een thermische veiligheidszekering in elke cel, samen met een vlambestendig elektrolyt dat ook werkt als een remmer om branden te stoppen. Ze worden geleverd met een automatisch celbalanceringssysteem. Bovendien zijn hun cellen gemaakt van roestvrij staal en explosieveilig. Deze batterijen kunnen werken binnen het temperatuurbereik van 60 graden Celsius tot -40 graden Celsius. Hun bruikbare capaciteit neemt af bij een daling van de temperatuur.

Toepassingen van 72v 100ah LiFePO4-batterijpakketten

72v 100ah LiFePO4-batterijpakketten worden wereldwijd in verschillende machines gebruikt. Ze vinden toepassing in golfkarretjes, trollingmotoren van boten, zeeschepen, UPS-systemen (Uninterrupted Power Supply) en energieopslag- en toeleveringsindustrieën.

Deze batterijen worden gebruikt in off-grid- en voortstuwingssystemen, toepassingen op zonne-energie, jachten, zeilschepen, campers en reistrailers. De andere toepassingsgebieden en toepassingsgebieden van de 72v 100ah LiFePO4-batterijpakketten bestaan ​​uit elektrische voertuigen, koppelschotels, elektronische objecten en deep-cycle-toepassingen.

Aangepaste lithium-ionbatterij 4 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 4 Pack

Voor meer over 72v 100ah LiFePO4-batterijpakket, kunt u een bezoek brengen aan JB Battery op: https://www.jbbatterychina.com/china-72v-100ah-lifepo4-battery-pack-technology-overview.html voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X