Waarom is een 48v lithium-ionbatterijpak voor golfkar zo betrouwbaar?

Waarom is een 48v lithium-ionbatterijpak voor golfkar zo betrouwbaar?

Waarom is een 48v lithium-ionbatterijpak voor golfkar zo betrouwbaar?

Er zijn veel redenen waarom lithium-ionbatterijen tegenwoordig meer worden gebruikt in verschillende industrieën. Een van de gebieden waar ze meer worden gebruikt, is op golfbanen. Golfkarretjes worden nu aangedreven met behulp van deze nieuwe technologie. De 48v lithium-ionbatterij 100ah prijs is een beetje hoog, maar het is zeer kosteneffectief naarmate de tijd verstrijkt.

De langere levensduur van de lithium-ionbatterijen maakt ze zo'n betrouwbare optie, vergeleken met loodzuuropties, gaan lithium-ionbatterijen vele cycli tegelijk mee. Loodopties gaan maximaal 1000 cycli mee. Dit kan oplopen tot 5000 cycli. Met dit in overweging zijn lithium-ionbatterijen vijf keer beter dan hun loodzuur-tegenhangers.

Aangepaste lithium-ionbatterij 28 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 28 Pack

Verbeterde technologie
Chinese fabrikanten van lithiumbatterijen en andere spelers in deze industrie hebben een grote rol gespeeld bij het maken van batterijen die niet alleen betrouwbaar zijn, maar ook met extra functies voor een betere functionaliteit. Dit omvat het gebruik van BMS of batterijbeheersystemen. Dit systeem zorgt ervoor dat de batterijen niet te veel leeg raken of overladen worden. Het systeem bewaakt ook alle parameters van de batterij en zorgt ervoor dat deze binnen het optimale bereik blijft.

BMS innerlijke elektronica maakt vergelijkingen van alle batterijsituaties, temperatuur met de leeftijd van de batterij en vitaliteitsreserves. Mocht de opslag warm worden, dan worden er verschillende circuits geplaatst om de temperaturen optimaal te houden.

Er is ook een CSC- of celbewakingscircuit dat elke cel persoonlijk bewaakt, waardoor efficiëntie wordt gegarandeerd. Dit betekent verbeterde betrouwbaarheid en minder uitvaltijd van karren vanwege onderhoud.

Betrouwbaarheid
Er is iets dat lithium-ionbatterijen betrouwbaarder maakt dan loodzuur batterijen, en dat is compatibiliteit. Het ontwerp van de batterijen is vrij compact en kan daarom veel gemakkelijker worden gebruikt in golfkarren in vergelijking met de loodoptie. Ze zijn ook heel gemakkelijk te gebruiken.

Belangrijkste punten
• Ze zijn compact in vergelijking met sommige andere batterijen die momenteel op de markt zijn
• Ze zijn vrij flexibel en kunnen dus worden gebruikt in andere toepassingen die hetzelfde vermogen vereisen.
• De initiële prijs kan hoog zijn, maar ze zijn kosteneffectief op lange termijn.
Het ding om op te merken over het 48v lithium-ionbatterijpakket voor golfkarren en andere dergelijke batterijen is onderhoudsarm. In het verleden moesten sommige gebruikte batterijen regelmatig worden bewaterd om ervoor te zorgen dat ze blijven werken. Dit helpt om ze in goede conditie te houden en optimaal te presteren. Bij lithium-ion batterijen is dit niet het geval. Ze kunnen heel gemakkelijk en ongecompliceerd worden gebruikt zonder dat er onderhoud nodig is om ervoor te zorgen dat ze in goede staat blijven. Het enige probleem zou de opslag kunnen zijn. Ze moeten binnen de perfecte temperatuur zijn om veroudering te vertragen.

lithium-ion golfkar batterij conversie

lithium-ion golfkar batterij conversie

JB Battery maakt enkele van de beste batterijen voor golfkarretjes en andere toepassingen. Deze fabrikanten van lithium-ijzerfosfaatbatterijen behandelen batterijopties zoals 24v lithium-ion deep cycle-batterij, 12v 105ah lithium-ionbatterij en 72v 100ah lifepo4-batterijpakket. Ervoor zorgen dat iemand het juiste batterijpakket voor zijn toepassingen krijgt, draagt ​​bij aan de efficiëntie en betrouwbaarheid van de batterij.Voor meer informatie over 48v lithium-ionbatterijpak voor golfkar,u kunt een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.jbbatterychina.com/inside-a-typical-48v-lithium-ion-battery-pack-for-golf-cart.html voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X