48v lithium-ion golfkar batterijpakket vs. loodzuur golfkar batterijen

48v lithium-ion golfkar batterijpakket vs. loodzuur golfkar batterijen

48v lithium-ion golfkar batterijpakket vs. loodzuur golfkar batterijen

Golfkarren zijn in de loop der jaren echt geëvolueerd en iedereen wil de veelzijdige prestaties ervaren. Al heel lang, loodzuur batterijen zijn op dit gebied veel gebruikt omdat ze kosteneffectief en gemakkelijk te gebruiken zijn op golfkarretjes. Tegenwoordig zijn lithium-ionbatterijen behoorlijk populair en worden ze gebruikt voor verschillende krachtige toepassingen. Het is vanwege de voordelen van lifepo4-batterijen dat ze zijn verkozen boven loodzuur-opties.

Aangepaste lithium-ionbatterij 27 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 27 Pack

Golfkarretjes worden niet alleen op golfbanen gebruikt. Ze worden ook gebruikt in buurten tijdens het doen van eenvoudige boodschappen of het afleggen van korte afstanden. Ze zijn handig vanwege hun formaat. Voor een goede werking is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de gebruikte batterij lang genoeg meegaat en de wagen lang genoeg van stroom te voorzien. Dit is de reden waarom lithium-ionbatterijen de voorkeur hebben. De batterijen vormen een uitdaging voor de loodzuuropties omdat ze in vergelijking zeer veel voordelen bieden. Hoewel de initiële kosten van lithium-ionbatterijen hoog zijn, is het op de lange termijn de betere optie omdat ze kosteneffectief zijn en veel gemakkelijker te onderhouden.

voordelen
Er zijn verschillende voordelen verbonden aan lithium-ionbatterijen in vergelijking met loodzuuropties.

Draagvermogen
Bij gebruik in een golfkar wordt de verhouding tussen gewicht en prestatie aanzienlijk verhoogd. Meestal is de lithiumoptie qua gewicht de helft van de traditionele loodbatterij. Dit betekent dat het gewicht van de golfkar ook wordt verminderd en met een lager gewicht kan werken. Dit betekent een hogere snelheid en minder inspanning om taken uit te voeren. De kar kan meer gewicht dragen in vergelijking met karren op loodzuur.

Onderhoud
Lithium-ion batterijen hebben helemaal geen onderhoud nodig. Loodzuuraccu's moeten regelmatig worden onderhouden en gecontroleerd. Uiteindelijk betekent dit meer bespaarde uren en minder kosten in verband met mankracht en de kosten van producten en gereedschappen die worden gebruikt voor onderhoud. Er zijn geen chemische lekkages, zoals bij loodzuur het geval is, en de golfkar heeft niet veel te maken met stilstand.

Laadsnelheid
Loodzuurbatterijen en lithium-ionbatterijen moeten worden opgeladen. Of het nu gebruikt wordt in een elektrische auto of golfkar. Opladen is een noodzaak. Het kost tijd om een ​​batterij volledig op te laden. Tenzij er een extra wagentje is dat kan worden gebruikt, moet men alle handelingen stoppen en de batterijen opladen wanneer het tijd is om op te laden. Het is belangrijk dat golfkarren een constante snelheid en kracht hebben op verschillende terreinen. Lithium-ionbatterijen kunnen dit probleemloos aan. Voor loodzuuraccu's heeft de wagen de neiging om te vertragen in overeenstemming met de spanning. Het duurt lang voordat een loodzuuraccu is opgeladen in vergelijking met de lithium-ion-opties.

Aangepaste lithium-ionbatterij 4 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 4 Pack

Het is een goed idee om een ​​alternatief te vinden als u nog steeds loodzuuraccu's gebruikt. JB Battery maakt enkele van de beste batterijpakketten, waaronder lithium-ionbatterijpakketten voor elektrische voertuigen, een 48v lithium-ion golfkarbatterijpak met BMS, een 12v lithium-ionbatterij voor robotica en een 24v lithium-ionbatterij voor elektrische voertuigen. scooters, elektrische fietsen of elektrische rolstoelen.

Voor meer over 48v lithium-ion golfkar batterijpakket vs. loodzuurbatterijen voor golfkarren, kunt u een bezoek brengen aan: JB Batterij China at https://www.jbbatterychina.com/lifepo4-golf-cart-batteries.html voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X