Compatibiliteit van 48v 100ah lithium-ionbatterijpak voor golfkar en elektrische voertuigen

Compatibiliteit van 48v 100ah lithium-ionbatterijpak voor golfkar en elektrische voertuigen

Compatibiliteit van 48v 100ah lithium-ionbatterijpak voor golfkar en elektrische voertuigen

Er zijn golfkarretjes die zijn ontworpen om te gebruiken loodzuur batterijen. Er kan echter een prestatieverbetering zijn wanneer de loodzuurbatterijen worden verwisseld met lithium-ionbatterijen. Het meest uitdagende in zo'n geval zijn de installatiekosten. Dit komt omdat veel van de golfkarren die zijn uitgerust met loodzuur, een kit vereisen die is geïnstalleerd om lithium-ionbatterijen te gebruiken. Als de fabrikant die kit niet beschikbaar heeft, betekent dit dat de wagen mogelijk veel aanpassingen nodig heeft om lithium-ionbatterijen te kunnen gebruiken.

Aangepaste lithium-ionbatterij 25 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 25 Pack

Waarom een ​​schakelaar nodig kan zijn?
Lithium-ionbatterijen zijn kostenbesparend. Loodzuurbatterijen gaan ongeveer een jaar of 18 maanden mee, maar lithium-ionbatterijen kunnen meer dan vijf jaar meegaan en worden geleverd met BMS en garanties. Dit betekent dat de levensduur van een lithium-ionbatterij veel hoger is dan die van loodzuurbatterijen, dit is een groot goed en heeft grote voordelen voor de gebruiker.

Ter vergelijking: lithium-ionbatterijen zijn compact en aanzienlijk lichter. Dit kan niet worden genegeerd, vooral met de lifepo4 golfkar batterij 48v 100ah. Het lichtgewicht betekent betere en snellere prestaties aan het eind van de dag. Hierdoor zijn ze nog makkelijker te vervoeren en wordt de slijtage en achterkant van de trolley/buggy verminderd doordat er minder gewicht mee gemoeid is.

Volledige lading bereiken
Hoe lang het duurt voordat de batterij volledig is opgeladen, hangt vaak af van de grootte van de batterij. Als de batterij leeg is, kan het echter minder dan vijf uur duren voordat de batterij volledig is opgeladen. Het is ook belangrijk om te beseffen dat er verschillende technologieën zijn die het mogelijk maken om lithium-ionbatterijen snel op te laden.

Er zijn enkele batterijen die met verschillende soorten karren kunnen werken. Het belangrijkste is om meer te weten te komen over compatibiliteit voordat u een aankoop doet. Ervoor zorgen dat de batterij die u wilt aanschaffen compatibel is met de golfkar, heeft zijn voordelen. JB Battery is een kabel om lithium-ionbatterijen op maat te maken en kan daarom begeleiding geven bij vervanging en upgrade.

Kunnen loodzuurladers worden gebruikt op lithiumbatterijen?
Lithium-ionbatterijen hebben andere laders nodig dan loodzuurbatterijen. De juiste lader kan alleen worden geleverd door betrouwbare en deskundige leveranciers of fabrikanten die de processen begrijpen. Om ervoor te zorgen dat de batterij de beste ervaring geeft, helpt het ervoor te zorgen dat deze binnen achtenveertig uur na het laatste gebruik wordt opgeladen. Het is ook belangrijk om de batterij ongeveer 48 uur los te koppelen nadat het opladen is voltooid. De ontladingssnelheid is meestal erg laag bij lithium-ionbatterijen vanwege de technologie die wordt gebruikt om ze te maken. Desondanks helpt het om de batterijen af ​​en toe op te laden, zelfs als ze niet volledig ontladen zijn.

Aangepaste lithium-ionbatterij 3 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 3 Pack

Kiezen voor JB Batteries kan een groot verschil maken. Om de levensduur te verlengen, helpt het ervoor te zorgen dat lithium-ionbatterijen onder de juiste omstandigheden en onder de juiste temperaturen worden bewaard. Deze fabrikant maakt oplossingen op maat, zoals lithium eV-batterijpakketten, 48b lithium-ion golfkar-batterijpakket met BMS en 12v lithium-ionbatterij voor robotica.

Voor meer informatie over de compatibiliteit van 48v 100ah lithium-ionbatterijpak voor golfkar en elektrische voertuigen, kunt u een bezoek brengen aan: JB Batterij China at https://www.jbbatterychina.com/custom-battery.html voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X