China 48v lithium-ion golfkar batterijpakket met BMS en veiligheidsproblemen

China 48v lithium-ion golfkar batterijpakket met BMS en veiligheidsproblemen

China 48v lithium-ion golfkar batterijpakket met BMS en veiligheidsproblemen

In termen van explosies, branden, enzovoort, zijn loodzuren redelijk veilig. De keerzijde is echter dat ze een aantal zeer gevaarlijke zuren bevatten en dat ze het milieu kunnen schaden. Ze zijn echter vrij veilig. Deze batterijen worden al heel lang op golfkarren gebruikt.

Lithiumbatterijen zijn gevoelig voor temperatuur, overladen, overladen, ontlaad-/laadstromen, enzovoort. Om de batterijen veel veiliger te maken, wordt de veiligste chemie gebruikt. Dit is wat lifepo4 golfkar batterij 48v 100ah is tegenwoordig zo populair. De opname van een batterijbeheersysteem of BMS is een nog groter iets. Dit systeem bewaakt alle accucondities en kan indien nodig accu's loskoppelen van de elektrische belasting totdat de noodzakelijke of juiste condities zijn gerealiseerd.

Aangepaste lithium-ionbatterij 28 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 28 Pack

Als iemand een lithium-ionbatterij zou krijgen die geen BMS heeft, is het het niet waard, vooral niet als het op een golfkar moet worden gebruikt.

De juiste batterij
Bij het kiezen van het beste 48v 100ah lithium-ion batterijpakket, is het goed om te kiezen in overeenstemming met referenties en behoeften. De golfkar mag namelijk voor andere doeleinden gebruikt worden dan op de golfbaan. Er zijn er die ze gebruiken voor kamperen, off-grid trips of zelfs jagen.

Het bereik van de gouden kar hangt meestal af van de energie die is opgeslagen in de batterijen, de belasting van de golfkar, het terrein, de rijsnelheid en de rijstijl. Hoe lang de batterij meegaat is afhankelijk van bovenstaande factoren.

Een golfbaan met 18 holes is meestal ongeveer 6-8 mijl. In loodzuur batterijen, is de stroomstoot meestal beperkt tot interne weerstand. Voor lithium-ionbatterijen kan het BMS de stroom uitschakelen bij een te hoge stroomstoot. Voordat u de beste batterij kiest, helpt het u de capaciteit van het batterijpakket en de afmetingen van het batterijcompartiment te controleren. Ook de motorvermogens moeten worden gecontroleerd. Ook de versterkers/watt en continue versterkers/watt moeten worden gecontroleerd.

JB-batterij
JB Battery is in staat om verschillende lithium-ionbatterijen op maat te maken. De technologische vooruitgang in het bedrijf en het deskundige personeel kunnen BMS opnemen in de verschillende beschikbare opties. Lifepo4 lithium golfkar batterij 48v 100 ah is een van de beschikbare opties, maar niet de enige die beschikbaar is.
Andere opties zijn 24v lithium-ionbatterijen voor elektrische scooters en een elektrische fiets, 24v lithium-rolstoelbatterijen, 12v lithium-ionbatterijen voor robotica en elektrische auto's.

Ook is het mogelijk om andere accu's op maat te laten maken voor specifieke projecten op basis van de gestelde normen en energiebehoefte. Door te begrijpen wat er nodig is, wordt het veel gemakkelijker om de benodigde batterijcapaciteit in elke situatie te bepalen. Lithium-ionbatterijtechnologie is een blijvertje en er zijn veel dingen om naar uit te kijken in de toekomst met deze batterijoptie.

Aangepaste lithium-ionbatterij 3 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 3 Pack

JB Battery maakt enkele van de beste lithium-ionbatterijen voor elektrische scooters en Gold Cart-batterijpakketten.

Voor meer over china 48v lithium-ion golfkar batterijpakket met BMS en veiligheidsproblemen, kunt u een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.jbbatterychina.com/china-48v-100ah-lithium-ion-golf-cart-battery-pack-with-bms-and-its-idealness.html voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X