Aangepaste lithium-ionbatterijpakketten voor elektrische auto's en belangrijke termen

Aangepaste lithium-ionbatterijpakketten voor elektrische auto's en belangrijke termen

Aangepaste lithium-ionbatterijpakketten voor elektrische auto's en belangrijke termen

De enige manier om het meeste uit een lithium-ion batterij is ervoor te zorgen dat de juiste wordt gekozen voor een toepassing. Deze batterijen zijn geweldig voor energieopslag en kunnen een ongelooflijke hoeveelheid getijden, wind en zonne-energie benutten.

De vooruitgang in technologie heeft geleid tot de mogelijkheid om energie op nieuwe manieren op te slaan. Het feit dat het nu mogelijk is om geruisloze en schone energie te gebruiken, is ongelooflijk en een grote stap.

Aangepaste lithium-ionbatterij 26 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 26 Pack

Lithium is qua dichtheid een licht materiaal. Het is een alkali en heeft een vrij elektron in de buitenste cel, waardoor het reactief wordt. Dit metaal is vrij overvloedig aanwezig op aarde en kan gemakkelijk worden gedolven. Dit is waarom het een goedkope en ideale batterijkeuze is gebleken. Er zijn verschillende soorten chemische stoffen binnen de categorieën van lithiumbatterijen, en ze hebben allemaal zeer unieke voordelen die de batterijfabrikanten helpen de meest ideale chemische samenstelling voor specifieke toepassingen te selecteren.

Termen die worden gebruikt in de lithium-ionwereld
Sommige termen kunnen mensen helpen lithium-iontechnologie veel beter te begrijpen. De voorwaarden omvatten:
Nominale spanning: dit is systeemspanning. Dit is gedefinieerd, maar het apparaat en de verschillende apparaten zijn ontworpen om verschillende spanningen aan te kunnen. Gewoonlijk is de nominale spanning lager dan de nominale spanning om ervoor te zorgen dat het apparaat veilig wordt gebruikt.
Cyclus: het ontladen en opladen van een batterij vormt een cyclus
Actueel tarief: dit bepaalt het snellaadvermogen van batterijen.
Thermal runaway: dit is waar temperatuurstijgingen leiden tot veranderende omstandigheden. Dit leidt vervolgens tot een nog verdere stijging van de temperatuur en soms kan het rampzalig worden.
Specifieke energie: dit is de energie die is opgeslagen binnen één massa-eenheid of Wh/kg

Gemeenschappelijke batterijchemie
Sommige batterijchemie is tegenwoordig vrij algemeen. Ze bevatten:
• Lithium-kobaltoxide: de specifieke energie van deze batterij is hoog. Het specifieke vermogen is echter laag, wat betekent dat wanneer het wordt opgeladen met een stroomsnelheid boven de nominale waarden, de levensduur van de batterij wordt verkort. Het wordt geleverd met grafietanode en kobaltoxide-kathode.
• Lithium-mangaanoxide: mangaanoxide creëert een spinelstructuur die de ionenstroom naar de elektrode verbetert. Dit leidt tot een lagere weerstand, waardoor ontlading met hoge stroom en snel opladen mogelijk is. De spinelvernauwing zorgt voor thermische stabiliteit.
• Lithium-nikkel-mangaan-kobaltoxide: de kathodische combinatie is succesvol en kan op maat worden gemaakt voor energiecellen of energiecellen. Deze opties bieden goede prestaties en zijn in staat om continue ontlaadstroom te leveren.
• Lithiumijzerfosfaat: lithiumfosfaat fungeert als kathode omdat de elektrochemische prestatie goed is en de weerstand laag. Het heeft thermische stabiliteit en tolerantie voor misbruik.

aangepaste lithium-ion golfkar batterij fabrikant china

aangepaste lithium-ion golfkar batterij fabrikant china

JB-batterij begrijpt de bovenstaande chemische eigenschappen van lithium-ionbatterijen en andere. Met deze kennis is het voor het bedrijf gemakkelijker om batterijen te maken zoals een 24v lithium-ionbatterij voor elektrische scooters, een lithium-ionbatterij voor een elektrische rolstoel, een 12v lithium-ionbatterij voor robotica lifepo4 lithium-golfwagenbatterij 48v 100 ah, onder andere. Inzicht in de verschillende chemische eigenschappen van batterijen en de vereisten van verschillende toepassingen maakt het voor het bedrijf mogelijk om functionele en betrouwbare batterijen te ontwikkelen.

Voor meer over aangepaste lithium-ionbatterijpakketten voor elektrische auto's en belangrijke voorwaarden, kunt u een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.jbbatterychina.com/custom-lithium-ion-batteries-packs-for-electric-cars-and-why-the-technology-is-preferred.html voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X