Aangepaste 72v lithium-ionbatterijpakketten voor UTV-auto's voor elektrische voertuigen en waarom BMS zo belangrijk is

Aangepaste 72v lithium-ionbatterijpakketten voor UTV-auto's voor elektrische voertuigen en waarom BMS zo belangrijk is

Aangepaste 72v lithium-ionbatterijpakketten voor UTV-auto's voor elektrische voertuigen en waarom BMS zo belangrijk is

Lithium-ion batterijen zijn de nieuwste en meest betrouwbare batterijtechnologie van vandaag, ze worden op grote schaal gebruikt voor gebruik in elektrische auto's, en veel fabrikanten onderzoeken de beste manieren om hun prestaties op de best mogelijke manier te verbeteren.

Om de batterijen goed te laten presteren, is het belangrijk om BMS op te nemen. Dit zorgt ervoor dat de batterijen goed worden beschermd tegen overladen, overstroom, onderspanning en alle andere problemen. BMS is een belangrijk onderdeel van elk batterijpakket en moet niet lichtvaardig worden opgevat. De beste fabrikanten begrijpen wat een veilige batterij inhoudt en gebruiken de nieuwste technologische ontwikkelingen om ervoor te zorgen dat dit tot in de puntjes wordt uitgevoerd.

Aangepaste lithium-ionbatterij 22 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 22 Pack

Informatie
Het BMS is verantwoordelijk voor het bieden van zeer kritische informatie over celbalancering, overstroombeveiliging, thermische beveiliging, gegevensanalyse en -acquisitie, communicatie met de verschillende componenten van de batterij, onder- en overspanningsbeveiliging per cel, SoH- en SoC-beveiliging, en batterijduur.

Om de veiligheid van de eindgebruiker te garanderen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de batterij veilig is op voertuigniveau, batterijniveau, integratieniveau en componentniveau. BMS kan eindgebruikers echt helpen om met verschillende veiligheidsuitdagingen om te gaan. Het systeem is verantwoordelijk voor pre-emption op batterij- of celniveau, wat helpt bij het voorkomen van thermische runaway. Het BMS detecteert en waarschuwt ook voor dreigende of potentiële storingen die zich kunnen voordoen. Interventie is iets anders dat door het systeem wordt gedaan. Het stopt thermische op hol geslagen en bevat vervolgens dergelijke situaties met minimale of geen schade tot gevolg.

Op voertuigniveau helpt BMS bij het realiseren van adaptieve bescherming, preventieve bescherming en veilig rijden. Het is belangrijk om alle soorten batterijstoringen te elimineren. Hiertoe zijn er verschillende bewerkingen binnen het BMS om ervoor te zorgen dat de batterijstatus en -prestaties te allen tijde worden gecontroleerd. Dit voorkomt ongelukkige problemen en ongelukken die kunnen leiden tot explosies en brandgevaar. De BMS fungeert als het brein van accu'sen het is de sleutel tot efficiënte en betrouwbare batterijfuncties. Het kiezen van de juiste fabrikant kan bepalen welke prestaties de batterij kan leveren.

Het platform als geheel
Het gebruik van batterijstroom wordt elke dag groter en er worden verschillende gadgets gemaakt met de mogelijkheid om batterijstroom over te nemen. Om aan de vraag te voldoen, hebben we geavanceerde modulaire platforms en systemen nodig die toepassingsspecifiek zijn. Daarom is het gebruik van het beste batterijbeheersysteem tegenwoordig zo belangrijk. Verschillende fabrikanten creëren verschillende BMS-varianten voor verschillende toepassingsgebieden.

De beste fabrikanten begrijpen de noodzaak om BMS-systemen in batterijpakketten te installeren. Vanwege de risico's die verbonden zijn aan lithium-ion batterijtechnologie, is het belangrijk om een ​​fabrikant te kiezen met de benodigde kennis om een ​​veilig product te maken.

Aangepaste batterijpakketten

Aangepaste batterijpakketten

JB Battery zit al heel lang in het veld en biedt verschillende maatwerkoplossingen op lithium-ion gebied. Ze zijn de beste makers van lithium-ionbatterijen voor elektrische auto's, 48v 100ah lithium-ionbatterijpakketten, 12v lithium-ionbatterij voor robotica en 24v lithium-ionbatterij voor elektrische scooters.Voor meer informatie over aangepaste 72v lithium-ionbatterijpakketten voor UTV-auto's voor elektrische voertuigen en waarom BMS zo belangrijk is, kunt u een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.jbbatterychina.com/custom-96v-lithium-ion-battery-packs-for-electric-utility-vehicle-utv-cars-and-the-safety-challenges.html voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X