Vervanging en recycling van Chinese 72 volt lithium-ionbatterijpakketten voor elektrische bedrijfsvoertuigen of UTV-auto's

Vervanging en recycling van Chinese 72 volt lithium-ionbatterijpakketten voor elektrische bedrijfsvoertuigen of UTV-auto's

Vervanging en recycling van Chinese 72 volt lithium-ionbatterijpakketten voor elektrische bedrijfsvoertuigen of UTV-auto's

Het vervangen batterijen voor elektrische voertuigen is niet allemaal zorgwekkend, aangezien de meeste fabrikanten garanties hebben in plaats van ongeveer 8 jaar. Dit betekent dat zelfs als er iets mis zou gaan met de batterij, de garantie voldoende zou zijn om de vervanging te dekken. Bij het kiezen van de juiste lithium-ionbatterijen voor elektrische auto's, helpt het om tijd te nemen en het soort garantie van de fabrikant volledig te begrijpen.

Aangepaste lithium-ionbatterij 27 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 27 Pack

De kosten van lithium-ionbatterijpakketten voor elektrische auto's zijn in de loop der jaren gedaald. De geschatte prijzen zijn de komende jaren zo veel lager. Dit betekent dat de aanschaf van een nieuwe batterij geen arm en been hoeft te kosten. Met de uitbreiding van de markt voor elektrische voertuigen is het geen wonder dat er zoveel moeite wordt gedaan om de meest betaalbare te bedenken aangepaste EV-batterijpakketten compleet met BMS.

Een elektrische auto kopen of leasen
Iedereen wil het tempo bijhouden als het gaat om technologie. Dit is de reden waarom mensen begeren om nieuwe elektrische auto's te bezitten. Kopen is echter niet voor iedereen mogelijk. Het beste is om een ​​elektrische auto te leasen tegen een betaalbare huurprijs. Dit is alleen toegankelijk bij de meest betrouwbare dealers. De mogelijkheid om een ​​elektrische auto aan te schaffen, maakt het mogelijk om te genieten van lithium-ionbatterijtechnologie.

recycling
Het verkrijgen van de nieuwste technologie is één ding. Maar wat gebeurt er als de batterij zijn levensduur heeft overschreden en moet worden weggegooid. Fabrikanten zoals JB Battery hebben hard gewerkt om te onderzoeken hoe batterijen na hun pensionering kunnen worden hergebruikt. Een van de beste manieren is om de EV-batterijen opnieuw te gebruiken om gebouwen en huizen van stroom te voorzien. Er is echter geen duidelijk antwoord op wat er met deze batterijen zou kunnen gebeuren als ze een stadium bereiken waarin recycling niet mogelijk is.

In de meeste gevallen is de gebruiksduur van lithium-ion batterijen voor elektrische auto's begint wanneer ze in auto's worden geïnstalleerd. Wanneer ze worden verwijderd, zijn de batterijen nog steeds nuttig genoeg voor sommige veeleisende taken, zoals energieopslag in elektriciteitsnetwerken of in huizen. De vraag in deze gebieden is in de loop der jaren echt gegroeid.

Nadat de levensduur van de batterijen is verstreken, is recycling een mogelijkheid. Het proces omvat de scheiding van alle waardevolle materialen die worden gebruikt om de lithium-ionbatterijen te maken. Dit omvat lithiumzouten en kobalt. Andere elementen die gescheiden zijn, zijn plastic, aluminium, koper en roestvrij staal. Momenteel wordt slechts de helft van wat in batterijpakketten wordt gebruikt, gerecycled. In het komende decennium zal de populariteit van EV's naar verwachting toenemen. Daarom werken autofabrikanten zo hard om blijvende verbeteringen tot stand te brengen.

Sommige recyclingfabrieken zijn in verschillende delen van de wereld geïntroduceerd, met als doel specifieke recyclinglimieten te bereiken om de impact van lithium-ionbatterijen op het milieu te verminderen. Batterijen kunnen worden versnipperd, vervolgens gedroogd en gezeefd om waardevolle materialen terug te winnen die kunnen worden gebruikt om nieuwe batterijen te maken.

Aangepast lithium-ionbatterijpak

Aangepast lithium-ionbatterijpak

JB Battery is uitgerust met de juiste tools om de beste lithium-ionbatterijen voor elektrische auto's, lithium-ionbatterijen voor elektrische rolstoelen, 12v lithium-ionbatterijen voor robotica en vele andere opties te maken. Voor meer informatie over het vervangen en recyclen van china 72 volt lithium-ionbatterijpakketten voor elektrische bedrijfsvoertuigen of UTV-auto's;, kunt u een bezoek brengen aan JB Batterij China at https://www.jbbatterychina.com/what-is-the-safest-way-of-charging-a-72-volt-400ah-custom-lithium-ion-golf-cart-battery-pack.html voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X