China Custom 48V Lithium Ion LiFePO4 golfkar batterijpakket met BMS voor cel- en batterijbescherming

China Custom 48V Lithium Ion LiFePO4 golfkar batterijpakket met BMS voor cel- en batterijbescherming

China Custom 48V Lithium Ion LiFePO4 golfkar batterijpakket met BMS voor cel- en batterijbescherming

Wat verstaan ​​we onder een batterijbeheersysteem (BMS)?

A Batterijbeheersysteem (BMS) verwijst naar een elektronische interface die verschillende attributen en kenmerken van een oplaadbare batterij beheert en verwerkt. De reikwijdte van het werk kan inhouden dat het item wordt beschermd tegen functioneren buiten de standaard en het bereik van veilige bediening. Het systeem bewaakt de algehele staat van de batterij. Het berekent en berekent secundaire gegevens en rapporteert de beoordeelde informatie en waarden.

Aangepaste lithium-ionbatterij 24 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 24 Pack

Bovendien controleert het de werk- en bedrijfsomgeving en balanceert het waar en wanneer dat nodig is.

Een batterijpakket kan worden geïntegreerd met een batterijbeheersysteem. Het houdt in dat het item beschermd en afgeschermd zou blijven tegen een kolossaal aantal storingen en bijbehorende gevaren.

Wat zijn de toepassingen van een batterijbeheersysteem?

Een batterijbeheersysteem heeft verschillende functies die de werking van elke batterij ten goede komen en ondersteunen. Een paar van zijn toepassingen houden het volgende in:

• Conditiebewaking

Een Battery Management System controleert en reguleert de staat en conditie van een accu. Het kan verschillende en verschillende parameters bewaken, zoals de spanning, temperatuur, stroom en koelvloeistofstroom van het item.

• Energieterugwinning

Een Battery Management System regelt het opladen van de batterij. Het doet dit door de teruggewonnen energie om te leiden en over te dragen naar het pakket.

• Parameterberekening

Een batterijbeheersysteem berekent de waarde en grootte van verschillende parameters die verband houden met a accu. Het kan bestaan ​​uit de maximale en minimale celspanning, Diepte van Ontlading (DOD), State of Health (SOH), State of Power (SOP) en State of Safety (SOS). Het meet de opgeslagen of geleverde lading en de interne celimpedantie. Het systeem berekent ook de laadstroomlimiet (CCL), de ontlaadstroomlimiet (DCL) en de opgewekte energie.

• Cel- en batterijbescherming

Een Battery Management System beschermt en beveiligt het geheel van een accupakket. Dit doet zij door de bijbehorende waarden binnen de veiligheidsnormen te houden. Het systeem beteugelt en elimineert de risico's en vooruitzichten van overstroom, oververhitting, stroomlekkage, overdruk, aardlek en over- of onderspanning.

• Aansluiting belastingscircuit

Een Battery Management System creëert en biedt een veilige methode om een ​​batterijpakket met wisselende belastingen aan te sluiten. Het zorgt ervoor dat geen overmatige en ongewenste inschakelstroom de belastingscondensatoren defect maakt. Anders kan dit in het ergste geval leiden tot explosies en ongevallen.

• Balancering van celcomponenten

Een batterijbeheersysteem balanceert de werking en werking van de componenten van alle cellen die een batterijpakket vormen. Het garandeert dat het artikel op zijn maximale capaciteit produceert en werkt, wat zorgt voor een hoog prestatie- en efficiëntieniveau.

Waarom een ​​batterijbeheersysteem gebruiken in een 48v lithium-ion golfkar batterijpakket?

Zoals door verschillende tests is aangetoond, zijn de werking en de algehele prestaties van een 48v lithium-ion golfkar-accupack met BMS aanzienlijk hoger dan die van de rest van zijn soort. Het is omdat het item kan werken zonder het risico van een storing. Bovendien verdwijnen alle bijbehorende ongevallen, gevaren en gevaren. Hierdoor kan de accu zich uitsluitend op zijn werkoutput concentreren.

48v 100ah lithium-ionbatterijprijs in China

48v 100ah lithium-ionbatterijprijs in China

Voor meer over China custom 48V lithium-ion LiFePO4 golfkar batterijpakket met BMS voor cel- en batterijbescherming kunt u een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.jbbatterychina.com/china-48v-100ah-lithium-ion-golf-cart-battery-pack-with-bms-and-its-idealness.html voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X