China 48 volt lithium-ion-vorkheftruckbatterijen - definitie, specificaties en functies:

China 48 volt lithium-ion-vorkheftruckbatterijen - definitie, specificaties en functies:

China 48 volt lithium-ion vorkheftruckaccu's - definitie, specificaties en functies:

Wat betekent een lithium-ionbatterij?

A lithium-ion batterij verwijst naar een voordelige en unieke soort of categorie batterij die kan worden opgeladen zodra de lading leeg is. Het behoudt een toppositie in de markt wat betreft de vraag van de klant en de productproductie. Dit type batterij heeft die hoge positie behouden en behouden sinds de productie en introductie, die teruggaat tot bijna twee decennia geleden.

Een lithium-ionbatterij wordt geleverd met en biedt een hoge energiedichtheid. Dit aspect stelt het product in staat om te werken als een krachtige keuze voor gebruik in verschillende en verschillende elektrische apparaten en apparaten. Dergelijke batterijen hebben over het algemeen een hogere werkoutput en efficiëntie en zijn flexibeler in gebruik.

Aangepaste lithium-ionbatterij 23 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 23 Pack

Wat betekent een 48 volt lithium-ion heftruckaccu?

Een 48 volt lithium-ionbatterij is zo'n product onder zijn collega's dat werkt op een hoog rendement en een aanzienlijk prestatieniveau biedt. Het richt zich op precisie, kracht en uitgangsenergie. Dergelijke batterijen werken met de bedoeling en het doel om de grootste omvang en graad van alle drie de parameters te bereiken.

In typische gevallen voldoen de constructie en het ontwerp van een 48 volt lithium-ionbatterij aan de energie- en stroomvereisten van een golfkar of een vorkheftruck. Wanneer het voor het laatste doel wordt gebruikt, biedt het meerdere voordelen en gemakken. Het staat waar in termen van functie, duurzaamheid, flexibiliteit, enz.

Wat zijn de fundamentele specificaties die er zijn voor een 48 volt lithium-ion vorkheftruckaccu?

A 48 volt lithium-ion vorkheftruckbatterij kan verschillende kenmerken hebben, afhankelijk van het bedrijf of merk dat het maakt en produceert. Niettemin blijven de fundamentele specificaties van het product, zoals bepaald door veiligheidsnormen, min of meer hetzelfde.

Deze conventionele specificaties vereisen dat de batterij een lichtgewicht en compact ontwerp heeft. Het zorgt voor een niet veeleisende en moeiteloze installatie. Bovendien elimineert het de noodzaak en het risico van het aansteken en repareren van zware apparaten die anders tot ongelukken en verwondingen kunnen leiden.

Een lithium-ion-vorkheftruckbatterij van 48 volt heeft meestal veranderlijke instellingen en waarden van vermogen en energie. Het wordt ook geleverd met een balanceringssysteem dat zorgt voor precisie en balans van alle betrokken componenten en parameters. Het heet Battery Management System (BMS).

Stel dat meerdere lithium-ionbatterijen via een parallelle verbinding worden aangesloten voor een bepaald apparaat of doel. In dat geval zorgt het Batterij Management Systeem ervoor dat elk onderdeel van de gehele regeling naadloos op elkaar aansluit. Het zorgt er ook voor dat hun gecombineerde functie geen fouten bevat en zelfs collectief wordt opgeladen.
In de meeste gevallen levert een 48 volt lithium-ion vorkheftruckaccu een laadcapaciteit van ongeveer 30 ampère uur en een spanning van ongeveer 48-51.2 volt.

Wat zijn de verschillende kenmerken van een 48-volt lithium-ion-vorkheftruckaccu?

Een 48 volt lithium-ion vorkheftruckbatterij wordt geleverd met verschillende functies die zorgen voor gebruiksgemak tijdens het gebruik. Deze eigenschappen helpen nog meer bij gebruik in een elektrische vorkheftruck. Een paar van deze attributen houden in:

• Lichtgewicht
• Betrouwbaar en veilig
• Hoge prestaties en efficiëntie
• Batterijbeheersysteem (BMS)
• Duurzaam en veerkrachtig
• Lage levensduur en onderhoudskosten

Aangepaste lithium-ionbatterij 3 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 3 Pack

Voor meer over China 48 volt lithium-ion vorkheftruck accu's- definitie, specificaties en functies, u kunt een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.jbbatterychina.com/lifepo4-foklift-truck-batteries.html voor meer info.

 

Deel dit bericht


en English
X