China fabriek op maat gemaakte 48 volt lithium-ion vorkheftruck batterijpakket voor uw vloot

China fabriek op maat gemaakte 48 volt lithium-ion vorkheftruck batterijpakket voor uw vloot

China fabriek op maat gemaakte 48 volt lithium-ion vorkheftruck batterijpakket voor uw vloot

Iedereen die bij het runnen van zijn bedrijf op vorkheftrucks vertrouwt, begrijpt hoe belangrijk het is om het juiste type batterijen in zijn wagenpark te gebruiken. De meest voorkomende batterijen die worden gebruikt in heftrucks zijn: loodzuur- en lithium-ionbatterijen. Het is belangrijk om de juiste beslissing te nemen over het type batterij dat u op uw heftruck gebruikt. Op de lange termijn kan het een groot verschil maken. Het maken van een goede keuze kan echt van invloed zijn op het resultaat en de efficiëntie van uw bedrijf.

Aangepaste lithium-ionbatterij 28 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 28 Pack

Of u nu één vorkheftruck heeft of een hele vloot behandelt, het bepalen van het soort batterij dat u moet kiezen, kan een nogal moeilijk proces zijn. Voor degenen die al lange tijd loodzuuraccu's gebruiken, kost het tijd om grondig onderzoek en analyse te doen als ze willen overstappen. Deze batterijen moeten worden behandeld als een investering die de dagelijkse activiteiten van het bedrijf kan beïnvloeden.

Het zou geen kwestie van prijskaartjes moeten zijn bij het kiezen van de beste batterij. Er komt veel meer bij kijken en waarom je voor de 48 volt lithium-ion heftruckaccu moet kiezen.

Voorwaarden
Ervoor zorgen dat de 48 volt lithium vorkheftruckbatterij is de juiste keuze helpt om zoveel mogelijk informatie te krijgen over de heftruck en de batterij in kwestie. U moet overwegen of de 48v voldoende is voor het soort vorkheftruck dat u gebruikt. Sommige heftrucks hebben een lagere spanningsbehoefte. Je moet ook rekening houden met de grootte van het batterijcompartiment. Dit kan door de afmetingen van het compartiment zelf te controleren.

Het andere om over na te denken is de ampère-uurcapaciteit. Je zou in staat moeten zijn om het ideale vermogen uit de batterij te halen. U zult meer moeten weten over de laad- en ontlaadgewoonten en de beste capaciteit begrijpen.

Er moet ook rekening worden gehouden met het minimumgewicht van de vorkheftruck. Het gebruik van een te lichte batterij kan problemen met de veiligheid en stabiliteit op het werk veroorzaken, wat nooit een goede zaak is. De beste batterijfabrikant kan helpen bij het bepalen welke batterij het meest geschikt is voor een specifieke heftruck.

Opties
Na het overwegen van de basisvereisten, moet u alle opties nauwkeurig bekijken. Lithium-ionbatterijen of loodzuurbatterijen drijven meestal commerciële vorkheftrucks aan. 48-volt lithium-ionbatterijen worden veel gebruikt in heftrucks en andere magazijnapparatuur. Het is zo'n goede optie omdat lithiumijzerfosfaat een populaire chemie is, en het is energierijk en compact in vergelijking met loodzuur. De cellen zijn meestal afgesloten en er is geen wateronderhoud nodig.

Service
Investeren in een lithium-ionbatterij is niet niks. Het helpt om een ​​batterij te krijgen waarmee u waar voor uw geld krijgt. De beste 48 volt lithium-ion heftruckaccu heeft een lange levensduur en dat maakt veel uit. Zo'n batterij hoeft niet zo vaak vervangen te worden. In vergelijking met loodzuuraccu's is de levensduur van lithium-ionaccu's veel beter. Dit maakt het een waardige optie voor iemand die de beste waarde en levensduur van de batterij wil. Levenscycli zijn belangrijk omdat een langere cyclus betekent dat de batterij niet vaak hoeft te worden vervangen.

Aangepast lithium-ionbatterijpak

Aangepast lithium-ionbatterijpak

Voor meer informatie over op maat gemaakte fabrieken in China: 48 volt lithium-ion vorkheftruckaccu voor uw wagenpark kunt u een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.jbbatterychina.com/lifepo4-foklift-truck-batteries.html voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X