China op maat gemaakte 24v lithium-ion rolstoelbatterijpak en hoe lang ze meegaan?

China op maat gemaakte 24v lithium-ion rolstoelbatterijpak en hoe lang ze meegaan?

China op maat gemaakte 24v lithium-ion rolstoelbatterijpak en hoe lang ze meegaan?

Oplaadbare batterijen voeden zoveel dingen in de huidige tijd. Dit is een geweldige innovatie die de wereld zoals wij die kennen echt heeft veranderd. Momenteel werken sommige rolstoelen op batterijen. De 24v lithium rolstoelbatterij is een geweldige uitvinding en heeft grote veranderingen teweeggebracht in de industrie.

Aangedreven rolstoelen bestaan ​​al heel lang en ze worden elke dag beter en beter. Wanneer men zo'n rolstoel koopt, zijn de verwachtingen veel en zeer hoog. Iedereen wil een batterij die presteert en betrouwbare stroom levert aan de stoel. Dit is te verwachten omdat het doel van de stoel is om de gebruiker van dienst te zijn, en dit moet op de meest efficiënte en best mogelijke manier gebeuren.

Aangepaste lithium-ionbatterij 20 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 20 Pack

Zorgen
Zodra u de 24v lithium-rolstoelaccu hebt, zijn er veel vragen die u in gedachten kunt hebben. Een van de meest voorkomende is hoe het bereik van de stoel kan worden vergroot. U vraagt ​​zich misschien af ​​wat u kunt doen om de levensduur van de batterij te verlengen. Er zijn nog andere algemene dingen die u zich misschien afvraagt, waaronder hoe u het meeste uit de batterij kunt halen. De vragen komen vaak voor en het antwoord hangt af van de betrouwbaarheid van de batterij die u hebt geïnstalleerd.

Hoe lang gaan ze mee?
24v lithium-rolstoelbatterijen gaan ongeveer 8 uur mee en hebben een bereik van ongeveer 10 mijl. Als u een zeer goede batterij krijgt, kan deze tot ongeveer 20 mijl meegaan. Verschillende dingen kunnen dit beïnvloeden, waaronder het gewicht van de gebruiker en de gezondheid van de batterij. Deze kunnen een aanzienlijke impact hebben op de afstand die de batterij kan afleggen op een enkele lading.

Wanneer de batterij meer dan een jaar oud is, dan is de verwachting dat het baanbereik aanzienlijk zal slinken. Als het te veel verslechtert, is het misschien tijd om het te vervangen. Het type batterij dat u gebruikt, kan van invloed zijn op het reisbereik. Dit is de reden waarom zoveel mensen tegenwoordig de voorkeur geven aan het gebruik van de 24v lithium-rolstoelaccu.

Verwachte levensduur
De levensduur van de batterij zou ongeveer twee jaar kunnen zijn. Er zijn echter zoveel factoren die de levensduur van een 24v lithium rolstoelbatterij. Een daarvan is de dingen die je op een dag doet. Dit betreft het soort terrein dat je op een dag te verwerken krijgt. Dit kan ook de levensduur van uw batterij beïnvloeden.

Voor wie van gebaande paden houdt, zal er meer slijtage aan de batterij zijn. Om lang mee te gaan, hebben vlakke harde oppervlakken de voorkeur.

Het gewicht van de gebruiker is een andere factor die nogal vast ligt en de levensduur van de batterij beïnvloedt. Als je licht bent, zal het veel gemakkelijker zijn voor de batterij. Als het mogelijk is, mag u tijdens het gebruik van een rolstoel geen zware voorwerpen dragen. Meer gewicht betekent meer belasting van de batterij.

De frequentie waarmee u de batterij oplaadt, heeft ook invloed op de levensduur. Dit is iets anders dat u moet onthouden. Sommige oplaadmethoden kunnen in dit geval echter helpen.

Aangepast lithium-ionbatterijpak

Aangepast lithium-ionbatterijpak

In veel gevallen worden de rolstoelen geleverd met twee batterijen om ervoor te zorgen dat u nog steeds bediend wordt, zelfs als een van de batterijen het laat afweten. Het is nog steeds mogelijk dat ze u na verloop van tijd niet het beste geven en dat u ze nog steeds moet vervangen.

Voor meer over china op maat gemaakte 24v lithium-ion rolstoelbatterijpak en hoe lang ze meegaan, kunt u een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.jbbatterychina.com/custom-made-wheelchairs-lithium-ion-batteries-packs-for-electric-cars-and-their-significance-today.html voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X