China aangepaste 48v 100ah lithium-ionbatterijpak - definitie en functies:

China aangepaste 48v 100ah lithium-ionbatterijpak - definitie en functies:

China aangepaste 48v 100ah lithium-ionbatterijpak - definitie en functies:

Wat geeft een lithium-ionbatterijpak weer?

Een lithium-ion batterij geeft een type oplaadbare batterij weer die een unieke samenstelling en werking heeft. Deze producten hebben een hoge vraag en aanbod, waardoor ze een toppositie innemen in de retail- en consumentenmarkt. Het staat waar sinds het moment van de release van dergelijke batterijen voor gebruik door klanten en klanten. Deze geschiedenis gaat terug tot ongeveer twintig jaar geleden.

Aangepaste lithium-ionbatterij 28 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 28 Pack

Een lithium-ionbatterij is uitgerust met een buitengewoon hoge dichtheid en concentratie van lading of energie. Hierdoor kan het worden gebruikt in verschillende en verschillende apparaten en gadgets die op elektrische stroom werken. Het zorgt voor een passende keuze in dergelijke toepassingen. Een lithium-ionbatterij heeft superieure flexibiliteit, efficiëntie, prestaties en werkoutput.

Een verzameling of set van meer dan één lithium-ionbatterij zorgt voor zijn pakket.

Wat verstaan ​​we onder een 48v 100ah lithium-ionbatterijpak?

In algemene gevallen kan een 48v 100ah lithium-ionbatterijpak wordt geleverd met de kenmerken en functies om elk uur een spanning van 48 volt en een stroomsterkte van 100 ampère te leveren. Het biedt een energiecapaciteit van 400 watt. Typisch zijn dergelijke batterijpakketten cilindrisch met een compacte afmeting en voetafdruk.

Het gewicht van een 48v 100ah lithium-ionbatterijpak is ongeveer 22.95 gram, waardoor het een relatief lichtgewicht item is. Het laat toe om te wennen in toepassingen die moeten onderhouden en werken met een laag gewicht. Met andere woorden, het batterijpakket oefent geen extra druk of belasting uit op de elektrische apparaten, met name de mobiliteitsvoertuigen.

Wat zijn enkele kenmerken van een 48v 100ah lithium-ionbatterijpak?

Een 48v 100ah lithium-ionbatterijpakket wordt geleverd met een paar specifieke functies die alleen in dat item voorkomen. Behalve deze heeft het ook enkele kenmerken die het deelt met andere producten in zijn soort.

Enkele kenmerken of functies van a 48v 100ah lithium-ionbatterijpak bestaan ​​uit het volgende:

• Alle 48v 100ah lithium-ion accu's worden geleverd met een Battery Management System (BMS). Het dient als een veiligheidsmechanisme en opstelling. Het voorkomt de ontwikkeling en het risico van oorzaken die kunnen leiden tot het exploderen van het item. Het beperkt de mogelijkheden van oververhitting en over- en onderspanning en opladen.

• In de meeste gevallen is een 48v 100ah lithium-ionbatterijpak lichtgewicht, compact en gestructureerd in een handige vorm. Deze kenmerken zorgen ervoor dat het item moeiteloos en op een niet veeleisende manier kan worden gedragen en opgeslagen.

• Alle samenstellende cellen van een 48v 100ah lithium-ionbatterijpakket worden gelijktijdig opgeladen wanneer de hele set wordt opgeladen. Met andere woorden, ze worden niet elk afzonderlijk op een voeding aangesloten.

• Een 48v 100ah lithium-ionbatterijpak is duurzaam, stevig en veerkrachtig. Het zorgt ervoor dat het artikel lang werkt zonder storing, ook als het schade oploopt.

• Een 48v 100ah lithium-ionbatterijpak kan met minimaal tot geen onderhoud werken. Juist om deze reden worden de kosten voor het onderhoud van het artikel aanzienlijk verlaagd.

Aangepast batterijpakket

Aangepast batterijpakket

Voor meer over china op maat 48v 100ah lithium-ionbatterijpak– definitie en functies, kunt u een bezoek brengen aan JB Batterij China at https://www.jbbatterychina.com/china-48v-lithium-ion-battery-100ah-price-applications-and-benefits.html voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X