China Aangepaste 36v lithium-ionbatterij fabrieksvoorzorgsmaatregelen en productspecificaties:

China Aangepaste 36v lithium-ionbatterij fabrieksvoorzorgsmaatregelen en productspecificaties:

China Aangepaste 36v lithium-ionbatterij fabrieksvoorzorgsmaatregelen en productspecificaties:

Wat verstaan ​​we onder een lithium-ionbatterij?

A lithium-ion batterij geeft een oplaadbare en unieke batterij aan die werkt met behulp van positief geladen lithiumionen in de celcomponenten. Deze producten blijven aan de uiterste top van de vraag- en inkoopketen en -lijst. Het is ontstaan ​​sinds de eerste release van de batterijen en gaat door tot op de dag van vandaag.

Lithium-ionbatterijen blinken uit in verschillende factoren in vergelijking met andere producten in hun categorie of soort. Het heeft een hoog niveau van werkoutput, efficiëntie, prestaties en energieproductie en -capaciteit. Dergelijke attributen en kenmerken zorgen ervoor dat deze batterijen kunnen worden gebruikt in energieverslindende toepassingen en situaties. Bovendien zijn ze compatibel met een breed scala aan elektrische apparaten en gadgets.

Aangepaste lithium-ionbatterij 24 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 24 Pack

Enkele toepassingen van lithium-ionbatterijen zijn:
• E-bikes
• ATV's
• Sneeuwscooters
• Zeeschepen en e-boten
• Grasmaaiers
• Tractoren
•UPS
• Golfkarretjes
• Gadgets, apparaten en apparaten voor vloerreiniging
• Heftrucks
• AWP
• Rolstoelen en diverse andere mobiliteitsvoertuigen
• Draagbare en dynamische krachtcentrales

Wat verstaan ​​we onder een 36v lithium-ionbatterij?

Een lithium-ionbatterij kan verschillende specificaties hebben van de verschillende en verschillende parameters. Dit kunnen de energiecapaciteit, het gewicht, de lading-ontlading, de stroom, het vermogen en andere factoren zijn. Het product onder hen dat een spanning van 36 volt heeft en levert, maakt de 36v lithium-ionbatterij.

In typische gevallen kan een 36v lithium-ionbatterij wordt geleverd met een totale laadcapaciteit van ongeveer 100 ampère-uur. Het heeft over het algemeen batterij-energie of een vermogen van 383.8 Wh en heeft ongeveer acht uur nodig om volledig op te laden. Deze batterijen wegen ongeveer 2200 gram en hebben een nominale spanning van 38.4 volt.

Een 36v lithium-ionbatterij kan voor elk van zijn cellen een stalen behuizingsmateriaal hebben dat is samengesteld uit staal. Het wordt over het algemeen geleverd met een maximale laadspanning van 43.2 volt, een uitschakelspanning van 30 volt en een standaard stroomlading van 30 ampère. De piekontlaadstroom van dergelijke batterijen bedraagt ​​200 ampère.

De meeste 36v lithium-ionbatterijen worden geleverd met een batterijbeheersysteem (BMS) dat veiligheidskenmerken en -functies voor het hele product biedt. Het voorkomt overladen, overontlading, kortsluiting en andere problemen die het kunnen beschadigen.

Wat zijn enkele fabrieksveiligheidsmaatregelen voor lithium-ionbatterijen van 36v?

De productie en fabricage van het product en de gehele 36v lithium-ionbatterijfabriek zijn relatief veilig. Niettemin kunnen menselijke fouten en gevallen of gevallen van onvoorzichtigheid of natuurrampen leiden tot vermijdbare of onvermijdelijke risico's en schade. Een lithium-ionbatterij kan bijvoorbeeld vlam vatten door kunstmatige of omgevingsbronnen. Op hun beurt kunnen ze leiden tot de vorming en productie van schadelijke gassen.

De bedreigingen en bedreigingen in een 36v lithium-ionbatterijfabriek kunnen echter worden afgeremd of geëlimineerd met behulp van een paar veiligheidsmaatregelen en -procedures. Maatregelen om brandexplosies en branduitbreiding te verminderen kunnen over de gehele productie- en distributielijn worden doorgevoerd. Het kan het verwijderen van onnodige en irrelevante ontvlambare objecten omvatten. Bovendien moet routinematige zorg en onderhoud van de apparatuur en apparatuur worden gegarandeerd. Het voorkomt hun plotselinge uitval of problemen op het laatste moment als ze stoppen met werken.

48v 100Ah lithium-ion golfkar batterij

48v 100Ah lithium-ion golfkar batterij

Voor meer over china aangepaste 36v lithium-ionbatterijpak fabriek voorzorgsmaatregelen en productspecificaties, kunt u een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.jbbatterychina.com/ voor meer info.

 

 

Deel dit bericht


en English
X