Moet details weten over een op maat gemaakt 24v lithium-ion rolstoelbatterijpakket van China

Moet details weten over een op maat gemaakt 24v lithium-ion rolstoelbatterijpakket van China

Moet details weten over een op maat gemaakt 24v lithium-ion rolstoelbatterijpakket van China

Wat geeft de term lithiumbatterij aan?

De term lithiumbatterij verwijst naar een uniek type batterij. Het valt onder de niet-oplaadbare soort en wordt geleverd met een metalen staaf of onderdeel bestaande uit lithium als de positief geladen elektrode, de anode.

Dergelijke batterijen verschillen van de andere producten die vergelijkbaar zijn met hun categorie en functie. Het hangt af van een aantal unieke en specifieke factoren. Deze parameters kunnen bestaan ​​uit de hoge dichtheid van energie of lading die ze bezitten. De toename van de fabricagekosten en de productie die erachter wordt besteed, speelt ook een rol.

Aangepaste lithium-ionbatterij 23 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 23 Pack

A lithium batterij vindt doorgaans toepassing in verschillende elektrische gadgets, producten en apparaten. Ze vallen over het algemeen onder de consumentenmarkt.

Een lithiumbatterij wordt ook wel een lithium-metaalbatterij genoemd. Verschillende modellen en versies van deze producten produceren en genereren echter verschillende spanningen en stromen. Het hangt vooral af van hun algehele constructie en ontwerp. Niettemin hebben ze dezelfde fundamentele structuur en chemie rond het metaal lithium. Elk van deze batterijen heeft een elektrolyt, een kathode, een separator en een anode. Over het algemeen is er ongeveer 0.15 kg tot 0.3 kg van het vormende metaal per kilowattuur nodig om naadloos te werken en te functioneren.

Wat zijn enkele belangrijke details over een 24v lithium-rolstoelbatterij?

Zoals de naam doet vermoeden, een 24v lithium rolstoelbatterij verwijst naar een lithiumbatterij die wordt gebruikt in een elektronische rolstoel. Dergelijke items werken en werken met het doel en de bedoeling om het elektrische mobiliteitshulpmiddel van stroom te voorzien, zodat het automatisch kan bewegen en zonder enige hulp en interferentie van buitenaf. De term 24v geeft de totale hoeveelheid spanning aan die de lithiumbatterij aan de rolstoel kan leveren. In dit geval staat hij op 24 volt.

In algemene gevallen worden lithiumbatterijen die rolstoelen of andere mobiliteitshulpmiddelen en -apparaten van stroom voorzien en ermee werken, beschouwd en bestempeld als gevaarlijke goederen. Het geldt voor de gevallen waarin ze door de lucht worden vervoerd en vervoerd. Het kan via sommige vliegtuigen. Dat komt omdat ze kunnen ontploffen. Het gebeurt wanneer de omstandigheden van druk en temperatuur niet voldoen aan de standaard en veilige limieten. Juist om deze reden moet de verplaatsing of verzending van een 24v lithium-rolstoelbatterij door de lucht zorgvuldig gebeuren. Het moet voldoen aan alle veiligheidseisen van de IATA Dangerous Goods Regulations. Deze regels worden vastgelegd in de technische instructies van de ICAO.

Alle lithiumbatterijen hebben kans en kans op oververhitting en vlam vatten. Het kan te wijten zijn aan een kunstmatige of natuurlijke oorzaak. De explosie van deze batterijen die in dergelijke gevallen ontstaat, kan leiden tot het ontstaan ​​en de uitstoot van gevaarlijke en dodelijke gassen. Ze kunnen de luchtwegen en de bloedsomloop van het lichaam aantasten en nadelig beïnvloeden. Daarom worden alle lithiumbatterijen geleverd met een Batterij Management Systeem (BMS). De integratie en integratie met het item verminderen de risico's van oververhitting, overladen, overontlading en andere ongewenste situaties en omstandigheden. Een 24v lithium rolstoelaccu is hierop geen uitzondering.

48v 100ah lithium-ionbatterijprijs in China

48v 100ah lithium-ionbatterijprijs in China

Voor meer over een china op maat 24v lithium-ion rolstoelbatterijpakket, kunt u een bezoek brengen aan JB Batterij China at https://www.jbbatterychina.com/china-24v-lithium-ion-battery-pack-for-electric-scooter-and-determining-whether-it-is-the-best-option.html voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X