China Custom 18650 Battery Pack - Definitie, kenmerken en prijs

China Custom 18650 Battery Pack - Definitie, kenmerken en prijs

China Custom 18650 Battery Pack - Definitie, kenmerken en prijs

Wat is een aangepast 18650-batterijpakket?

Een 18650-batterij is een categorie oplaadbare lithium-ion batterij met bijzondere specificaties voor zijn afmetingen. Het wordt geleverd met een lengte van 65 mm en een diameter van 18 mm. De vorm lijkt op die van een AA-batterij, maar met een paar variaties.

Aangepaste lithium-ionbatterij 23 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 23 Pack

Een 18650-batterij wordt meestal gebruikt als een pakket in laptops, drones, medische apparaten en e-bikes. Het kan ook toepassingen vinden in elektrisch gereedschap, elektrische auto's, RC-speelgoed, enzovoort. Dergelijke batterijen zijn een van de beste varianten van lithium-ionbatterijen. Ze bieden een hoog volume, prestaties, werkoutput en efficiëntie, terwijl ze een laag energieverbruik per uur van energie of vermogen in watt vereisen.

Laten we het nu hebben over een 18650-batterijpakket. Het is slechts een combinatie van meerdere 18650 lithium-ionbatterijen in een parallelle of een serieschakeling. Deze opstelling zorgt voor een systeem dat meer kracht en energie kan geven. Dergelijke packs kunnen worden gebruikt in e-bikes, zonnegeneratoren, powerwalls, powerbanks, enz.

Een aanpasbare versie van een 18650-batterijpakket maakt een aangepast 18650-batterijpakket. Het kan zijn verschillende instellingen en functies gepersonaliseerd hebben. Het kan worden gebruikt om te voldoen aan de specifieke eisen en eisen van een situatie of toepassing.

Wat zijn de standaardfuncties van een aangepast 18650-batterijpakket?

A aangepast 18650-batterijpakket kan zijn instellingen en functies op elk moment laten wijzigen, wijzigen en aanpassen. Desalniettemin wordt het product geleverd met een standaard set specificaties. Elke wijziging in de parameters onder deze ontwerpen en metingen kan het batterijpakket personaliseren.

De eerste standaardspecificatie van een op maat gemaakt 18650-batterijpakket is dat van het gewicht. In het algemeen zijn dergelijke producten licht van gewicht, zodat ze niet veeleisend, ongecompliceerd en moeiteloos kunnen worden gebruikt en geïnstalleerd. Het vermindert ook de algehele druk en belasting die de gecombineerde opstelling van de batterijen of cellen op een elektrisch apparaat of apparaat uitoefent.

Een op maat gemaakt 18650-batterijpakket is meestal compact. Het staat waar, ongeacht het aantal cellen of batterijen dat wordt gebruikt en gecombineerd om het te maken. Door de kleinere voetafdruk en afmetingen past het product in kleine en krappe ruimtes en ruimtes. Zelfs wanneer het op smalle en krappe plaatsen wordt geplaatst, kan het pakket naadloos en zonder fouten werken.

In bijna alle gevallen heeft een op maat gemaakt 18650-batterijpakket een veiligheidsvoorziening in de vorm van een Battery Management System (BMS) of een Protection Circuit Module (PCM). Ze werken met als doel het product te beveiligen bij verschillende storingen. De twee systemen doen dit tijdens een kortsluiting, over-ontlading, over-voltage, over-temperatuur, of over-opladen.

Wat zijn de factoren die de prijs van een aangepast 18650-batterijpakket bepalen?

De prijs van een op maat gemaakt 18650-batterijpakket kan variëren met verschillende factoren. Het kan ook veranderen, afhankelijk van het merk of bedrijf dat het product vervaardigt. De parameters die de prijs bepalen, omvatten de kosten van:

• Unieke materialen, kenmerken of componenten
• Samengestelde cellen
• Kwaliteitscontroleprocedure
• Testen en verifiëren
• Verpakking en verzending

Aangepast lithium-ionbatterijpak

Aangepast lithium-ionbatterijpak

Voor meer over china op maat 18650 batterijpakket– definitie, kenmerken en prijs, u kunt een bezoek brengen aan JB Batterij China at https://www.jbbatterychina.com/custom-battery.html voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X