Waarom kiezen voor een op maat gemaakt 48v 100ah lithium-ion golfkar-batterijpakket met BMS uit de fabriek van de Chinese fabrikant?

Waarom kiezen voor een op maat gemaakt 48v 100ah lithium-ion golfkar-batterijpakket met BMS uit de fabriek van de Chinese fabrikant?

Waarom kiezen voor een op maat gemaakt 48v lithium-ion golfkar-batterijpakket met BMS uit de fabriek van de Chinese fabrikant?

Golfkar accu's zijn er in verschillende soorten en maten van verschillende fabrikanten. Ze zijn gericht op het aandrijven van elektrische golfkarretjes. De golfkarretjes zijn populair bij golfers, maar zijn niet langer beperkt tot deze groep mensen. Tegenwoordig zie je veel mensen golfkarretjes gebruiken in badplaatsen en pensioneringsgemeenschappen. Ze worden ook gebruikt in parken, dierentuinen en resorts als onderhoudsvoertuigen.

Aangepaste lithium-ionbatterij 23 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 23 Pack

In het verleden werden loodzuuraccu's gebruikt om golfkarretjes van brandstof te voorzien. Met de komst van lithium-iontechnologie zijn de dingen veranderd. Er zijn nu 48v lithium-ion golfkar accu's met BMS. Dit type batterij heeft veel populariteit gewonnen vanwege de voordelen die eraan verbonden zijn.

Bij het gebruik van een golfkar denken we niet altijd na over hoe deze zich voortbeweegt.
Het helpt om rekening te houden met de batterij en bepaalt het soort prestaties dat u met de golfkar bereikt. Looptijd, acceleratie en snelheid zijn allemaal afhankelijk van de configuratie van de batterij binnenin. Het helpt echter om precies te begrijpen hoe ze werken, zodat we ze kunnen onderhouden.

Wat zij zijn
De 48v lithium-ion golfkar batterijpakket met BMS is een geweldige keuze om uw winkelwagen van stroom te voorzien. De stroomafname in zo'n kar is veel hoger als je bergop gaat of accelereert. Het is belangrijk om een ​​geschikte batterij te vinden om niet vast te lopen als de stroom uitvalt.

Batterijen voor golfkarren worden meestal elke dag opgeladen en ontladen. Het helpt om te begrijpen wanneer het tijd is om de batterijen op te laden om hun levensduur en prestaties te verlengen. De batterijen zijn meestal deep cycle-batterijen, en ze zijn gebouwd en ontworpen met de duurzaamheid om diepe ontlading en stroomafname te weerstaan. De batterijen zijn meestal verkrijgbaar in verschillende configuraties die vervolgens in een specifieke serie worden aangesloten om de benodigde spanning te bieden.

Batterijen met een lagere spanning hebben meestal een ampère-uurcapaciteit die veel hoger is. Voor de 48v-batterij is het verstandig om acht zes volt-batterijen te gebruiken, omdat deze een betere capaciteit bieden en langer meegaan dan zes batterijen met 8 volt.

Veiligheid
De thermische landingsbaan is een van de batterijproblemen waarmee lithium-ionbatterijen te maken hebben. Dit veroorzaakt veel schade aan batterijen en kan explosies of brand veroorzaken als de controle niet snel wordt herwonnen. Loodzuurbatterijen hebben geen enkele bescherming wat betreft een thermische runaway. Het 48v lithium-ion golfkar batterijpakket met BMS helpt echter de temperatuur van de batterij te regelen. Het bewaakt ook interne afsluitingen en schijt zelfs de batterij in het geval er een thermische runaway wordt ontdekt. Dit is iets dat lithium-ionbatterijen veel veiliger heeft gemaakt dan loodzuurbatterijen en waarom ze de voorkeur hebben.

48v 100ah lithium-ionbatterijprijs in China

48v 100ah lithium-ionbatterijprijs in China

Upgraden naar een 48v 100ah lithium-ion golfkar-accu met BMS is een van de beste dingen die u kunt doen. Het is altijd goed om een ​​betrouwbare en efficiënte batterij te hebben, anders strandt u op het strand of op de golfbaan. Deze accu's gaan langer mee en er is minimaal onderhoud nodig. Voor meer informatie over pick a op maat gemaakte 48v lithium-ion golfkar accu met BMS van de Chinese fabrikantfabriek, kunt u een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.jbbatterychina.com/china-48v-100ah-lithium-ion-golf-cart-battery-pack-with-bms-and-its-idealness.html voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X