Waarom kiezen voor een op maat gemaakte 24v of 12v lithium-ion batterij voor robotica?

Waarom kiezen voor een op maat gemaakte 24v of 12v lithium-ion batterij voor robotica?

Waarom kiezen voor een op maat gemaakte 24v of 12v lithium-ion batterij voor robotica?

Robots worden gedefinieerd als mechanische apparaten die zijn ontworpen om verschillende taken namens mensen uit te voeren. Het kan verwijzen naar mechanische apparaten die zijn uitgerust met software-intelligentie en die specifieke taken aankunnen.

Aangepaste lithium-ionbatterij 24 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 24 Pack

Bij het ontwerpen van robots zijn meestal specifieke functionaliteiten betrokken. Zij zijn:
• Sensing: het is van het grootste belang dat de robot de omgeving waarneemt met behulp van externe sensoren. Hiervoor worden verschillende sensoren ingezet. Er zijn sensoren die fysieke grootheden kunnen lezen, zoals infraroodstraling, lichtintensiteit en temperatuur. Anderen hebben sensoren die omgaan met robotvisie, nabijheidsdetectie, spraakherkenning en aanraakgevoeligheid. Om dit effectief te laten zijn, zijn elektronische schakelingen nodig om de robot te besturen.

• Besluitvorming: robots zijn niet veel hulp als ze geen intelligentie hebben en sommige beslissingen kunnen nemen. De robots moeten in staat zijn om de omgeving waar te nemen en vervolgens een beslissing te nemen op basis van de taak die ze moeten uitvoeren.

• Presteren: robots zijn bedoeld om fysieke taken uit te voeren. Daarom worden ze geleverd met motoren, aandrijfsystemen en actuatoren die aan het mechanische samenstel zijn bevestigd. De motoren en actuatoren worden meestal bestuurd met behulp van de besturingsschakelingen.

Er zijn robotvoertuigen of robotauto's die zijn ontwikkeld om de fysieke taak aan te kunnen. De robot binnenin heeft zowel te maken met krachttoepassing als met motoren. Het is belangrijk om een ​​goede balans te hebben tussen de batterij, de motor en de belasting van het gewicht van de robot. De drie elementen zijn met elkaar verbonden, en je moet experimenteren en rekenen voordat je de beste beslissing neemt. Hoewel het belangrijk is om de beste motor voor robottoepassingen te kiezen, is het net zo belangrijk om de beste batterij te kiezen om de robot van stroom te voorzien.

Batterij specificaties
Een robot heeft een heel specifieke batterij nodig. Hierdoor loopt de motor soepel en blijft de robot langer van stroom voorzien. 12v lithium-ionbatterij voor robotica zou hiervoor voldoende moeten zijn.
U moet rekening houden met de nominale spanning, capaciteit en stroomsterkte, en de C- en E-tarieven.

Batterij opties
Voor verschillende robotprojecten kunnen verschillende batterijen worden gebruikt. U kunt ervoor kiezen om de alkalinebatterijen te gebruiken, maar deze hebben een nadeel omdat ze niet kunnen worden opgeladen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende spanningsklassen. Ze zijn gemakkelijk verkrijgbaar en ook nog eens goedkoop. Hun ontladingssnelheid is echter erg hoog en ze gaan niet zo lang mee.

Lood-zuur batterijen zijn de andere optie. Ze zijn goedkoop en hebben een hoge capaciteit. Ze kunnen veel laad- en ontlaadcycli aan tot een bepaalde limiet. Ze zijn echter veel te zwaar voor robots en vormen hier dus een probleem.
De beste optie is de 12v lithium-ion batterij voor robots. Deze batterijen kunnen worden opgeladen, waardoor ze een uitstekende keuze zijn, ze zijn ook gemakkelijk verkrijgbaar en ze bieden een hoge capaciteit. Ze zijn licht van gewicht, wat ze ook nog eens zo'n ideale keuze maakt voor robots. Een van de andere dingen om op te merken is dat deze batterijen geen onderhoud nodig hebben.

Aangepaste lithium-ionbatterij 6 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 6 Pack

Lithiumtechnologie biedt de beste ontladingssnelheden en ze hebben een behoorlijke capaciteit, wat een goede zaak is, alle factoren in aanmerking genomen. Voor meer informatie over een op maat gemaakte 24v of 12v lithium-ionbatterij voor robotica,u kunt een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.jbbatterychina.com/news/12v-lithium-ion-battery-for-robotics.html voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X