Lithium-ion-accupacks voor elektrische voertuigen en de toekomst van EV-autoaccu's voor auto's

Lithium-ion-accupacks voor elektrische voertuigen en de toekomst van EV-autoaccu's voor auto's

Lithium-ion-accupacks voor elektrische voertuigen en de toekomst van EV-autoaccu's voor auto's

Tegenwoordig begrijpt een groter aantal van onze bevolking het een en ander over het redden van ons milieu. Een van de beste oplossingen die tot nu toe zijn voorgesteld, is de elektrificatie van voertuigen, zoals auto's. In de toekomst is er een voorspelling dat meer dan 80 procent van de voertuigen die we op onze wegen zien elektrisch zal zijn. De grote vraag is wanneer die toekomst precies zou kunnen beginnen. De intrede van de lithium-ionbatterijen laat ons zien dat die toekomst dichterbij zou kunnen zijn dan we weten.

Aangepaste lithium-ionbatterij 28 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 28 Pack

Lithium-ion-accupacks voor elektrische voertuigen
Hoewel het zoveel voordelen heeft, is niet iedereen op dit moment overtuigd van het gebruik van elektrische voertuigen. Een van de redenen hiervoor is de actieradius van elektrische voertuigen. Wanneer een verbrandingsmotor wordt overwogen, is het bereik veel minder dan normaal. Er is ook de kwestie van het volledig opladen van de batterij, wat in sommige elektrische auto's een paar uur kan duren. Hier komt het gebruik van lithium-ionbatterijen om de hoek kijken.

Waarom kiezen voor lithium-ionbatterijen?
Er zijn verschillende lithium-ion-accupacks voor elektrische auto's die worden gebruikt voor verschillende elektrische voertuigen over de hele wereld. De batterijen zijn het meest betrouwbaar, dus dik, en ze worden geleverd met een kleinere oplaadperiode en een beter maximaal bereik dan andere soorten batterijen. Als we de lithium-ionbatterij kunnen verbeteren, wordt het nog beter mogelijk om de problemen met elektrische voertuigen te verminderen, waardoor ze de optie bij uitstek worden.

Lithium-ionbatterijen hebben een veel hogere capaciteit en produceren doorgaans meer stroom dan de andere batterijen die tegenwoordig verkrijgbaar zijn. De batterijcapaciteit gaat over het soort lading dat erin wordt vastgehouden. De prestatie gaat over het maximale vermogen dat de batterij binnen een bepaalde tijdsduur kan leveren.

Lithium-ionbatterijpakketten voor elektrische auto's en dichtheid
Wanneer een li-ion batterij een grote dichtheid heeft, kan die specifieke batterij op grote schaal worden toegepast. De dichtheid verwijst meestal naar de verhouding tussen het gewicht van de batterij en de opslagcapaciteit. Ter vergelijking wordt de dichtheid gemeten in Wh/kg. In de meeste gevallen is de batterijdichtheid meestal 300-500 Wh/kg. Dit is ongeveer tien keer meer in vergelijking met loodzuuraccu's.

Hoe de batterij werkt
De lithium-ionbatterij is vaak gebaseerd op elektronencirculatie, wat leidt tot verschillen tussen de negatieve en positieve pool. Er is een ionische vloeistof die behoorlijk bevorderlijk is en stroom doorlaat. Wanneer de batterij het apparaat van stroom voorziet, beginnen de elektronen zich op te hopen op de negatieve elektrode. Bij het opladen gebeurt het tegenovergestelde.

Gebruik en de toekomst
Verschillende soorten voertuigen maken tegenwoordig gebruik van lithium-ionbatterijtechnologie. Het is niet eenvoudig te zeggen of er in de toekomst een meer superieure lithium-iontechnologie zal worden geïntroduceerd. Momenteel blijven lithium-ionbatterijen echter het beste compromis tussen de massa, het volume en de capaciteit van de elektrische autosector. Hij kan hogere spanningen aan, is duurzaam en gemakkelijk op te laden. Dit is een goede indicatie van hoe de toekomst zal zijn.

Aangepast batterijpakket

Aangepast batterijpakket

Voor meer over lithium-ion-accupacks voor elektrische voertuigen en de toekomst van EV-autobatterijen voor auto's, kunt u een bezoek brengen aan: JB Batterij China at https://www.jbbatterychina.com/custom-lithium-ion-batteries-packs-for-electric-cars-and-why-the-technology-is-preferred.html voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X