12V 2600mah lithium-ionbatterij voor robotica - waarom kunnen ze langer meegaan?

12V 2600mah lithium-ionbatterij voor robotica - waarom kunnen ze langer meegaan?

12V 2600mah lithium-ionbatterij voor robotica - waarom kunnen ze langer meegaan?
De meeste experts hebben beweerd dat robots de toekomst zijn. Het zal natuurlijk moeilijk zijn om een ​​dergelijke verklaring te betwisten, aangezien de voordelen die deze machines bieden voor zowel huiseigenaren als bedrijven overduidelijk zijn. Het is bijvoorbeeld bekend dat robots de productiviteit verhogen, de totale bedrijfskosten voor bedrijven verlagen, tijd besparen en de veiligheid waarborgen. De meeste van deze bedrijven hebben beweerd dat het gebruik van robotica hen heeft geholpen om ongeveer 20% efficiënter te worden.

Aangepaste lithium-ionbatterij 25 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 25 Pack

Wat is eigenlijk het geheim?
Het is waar dat robots veel meer krantenkoppen halen dan iemand zich kan voorstellen. Ze zijn klaar om mensen te vervangen door een hoog niveau van efficiëntie in het werk dat ze meestal uitvoeren. Als u het niet weet, zijn deze machines zeer effectief geworden dankzij de 12v Li-ion-batterijen die bij de productie ervan zijn gebruikt.

Er is ontdekt dat 12v lithium-ionbatterijen voor robotica een aantal functies hebben die conventionele batterijen niet hebben. Dit is de reden waarom ze eigenlijk veel langer mee kunnen gaan. Dit bericht zal enkele echte redenen onthullen waarom 12v lithium-ionbatterij voor robotica langere tijd kan duren. Ze zijn een volledige definitie van duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Waarom gaan ze langer mee?
Het is waar dat er in de loop der jaren verschillende soorten batterijen op de markt zijn gekomen. Dit kunnen loodzuurbatterijen, alkalinebatterijen en vele andere zijn. Er is echter een 12v lithium-ionbatterij voor robotica gebouwd om langer mee te gaan. Afgezien van het vermogen om op te laden, kan het veel langer meegaan. Normaal gesproken hebben li-on-batterijen die worden gebruikt voor robotica een zeer hoge retentiecapaciteit. Dit betekent dat het urenlang meegaat in vergelijking met andere soorten batterijen.

De mogelijkheid om elektrisch op te laden is een belangrijk kenmerk van een 12v lithium-ionbatterij voor robotica. Dus wanneer hij volledig leeg is, kan hij nog steeds opnieuw worden opgeladen. In de meeste gevallen is de levensduur van deze batterijen tot 6 jaar of zelfs meer. Het hangt echter af van een aantal factoren, zoals hoe het wordt gebruikt en de kwaliteit van de betreffende li-ionbatterijen.

Bovendien hebben ze meestal tot 3,000 laadcycli. Met oplaadcyclus bedoelen we eenvoudigweg dat het proces via een batterij wordt opgeladen nadat de stroom volledig is leeggelopen. Het is een van de gebieden waar lithium-ionbatterijen in de loop der jaren grote kracht hebben getoond. Zolang u ze in de beste omstandigheden gebruikt, zullen ze zeker jarenlang aan uw verwachtingen voldoen voordat vervanging nodig is.

Meer voordelen die u moet weten
Afgezien van wat hierboven is besproken, zijn er andere manieren waarop een 12 volt lithium-ionbatterij die in robotica wordt gebruikt, daadwerkelijk grote kracht kan tonen. Met andere woorden, de duurzaamheid van deze batterijen kan op tal van manieren worden gedefinieerd. Deze worden hieronder uitgelicht en kort toegelicht:

Hun houdbaarheid
Wist je dat li-ionbatterijen een indrukwekkende houdbaarheid hebben? Weet u dat dit een enorme factor is als het gaat om hoe lang ze meegaan voordat ze worden vervangen? Houdbaarheid houdt simpelweg in hoe lang een batterij wordt bewaard zonder dat de opslagcapaciteit verloren gaat. Er zijn 3 belangrijke factoren die ervoor zorgen dat batterijen verouderen. Dit kunnen de opslagtemperatuur zijn, actieve chemicaliën die zich in de cellen bevinden en de tijd dat deze inactief blijft. Het is normaal dat batterijen verouderen als ze niet worden gebruikt.

De vraag die u zich moet stellen, is in welk tempo ze daadwerkelijk verouderen? De levensduur van de batterij voor een lithium-ionbatterij is tussen de 3 en 6 jaar. Het zelfontladingspercentage is ongeveer 2% -5% binnen 30 dagen. De waarheid is dat een 12v lithium-ionbatterij voor robotica heeft meer te bieden bij gebruik. Het heeft een zeer lange houdbaarheid waardoor u waar voor uw geld krijgt.

Hun geweldige temperatuurprestaties
Dit is nog een reden waarom er veel vraag is naar lithium-ionbatterijen voor robotica. Weet u dat hoge temperaturen de meeste batterijen kunnen aantasten? Dit is een van de redenen waarom ze meestal ondermaats presteren. Door bijvoorbeeld extreme hitte kan de chemische reactie in een batterij worden vergemakkelijkt. Dit probleem veroorzaakt zelfontlading en plaatcorrosie. Uiteindelijk is er waarschijnlijk sprake van sulfatering. De schade die dit probleem kan veroorzaken is onomkeerbaar.

Het is dan ook de reden waarom je altijd wordt geadviseerd een accu te bewaren op plekken waar de temperatuur gematigd is. Dit helpt bij het behoud van de levensduur van dergelijke batterijen. Wil je het beste deel weten? Het is het feit dat een 12v lithium-ionbatterij voor robotica is ontworpen om robuust te zijn. Met andere woorden, het kan zonder problemen op een warme plaats worden bewaard. Dit heeft op geen enkele manier invloed op de prestaties.

Houd er rekening mee dat hoewel ze kunnen werken op plaatsen waar de temperatuur extreem hoog of laag is, dit niet betekent dat je niet moet nadenken over waar ze worden bewaard. Het wordt zelfs aanbevolen om een ​​12v lithium-ionbatterij niet op te slaan op een plaats waar de temperatuur rond de 1400F ligt. Dit zal helpen om zijn leven te behouden.

Ze zijn milieuvriendelijk
Dit is een ander voordeel van lithium-ionbatterijen waar de meeste mensen meestal niet over praten. We leven in een omgeving waar mensen bewuster zijn dan ooit tevoren. Ze zijn op zoek naar producten die milieuvriendelijk zijn. Met andere woorden, ze willen gebruik maken van producten die hun algehele gezondheid op de lange termijn niet schaden.

Dit is wat een 12v lithium-ionbatterij voor robotica kan bieden. Sommige van deze batterijen die u gebruikt, kunnen na een tijdje gebruik gaan lekken. Dit stelt u bloot aan veel gevaren die anders vermeden hadden kunnen worden. U hoeft zich geen zorgen te maken, want een li-ionbatterij zorgt daarvoor.

Aangepaste lithium-ionbatterij 14 Pack

Aangepaste lithium-ionbatterij 14 Pack

Conclusie
Na alle bovenstaande details over een 12v lithium-ionbatterij voor robotica te hebben gezien, is het heel duidelijk dat deze batterijen absoluut de toekomst zijn. Dit komt omdat ze niet alleen langer meegaan dan andere batterijen. Ze bieden ook andere voordelen voor eindgebruikers. Voor meer informatie over: 12V 2600mah lithium-ionbatterij voor robotica, kunt u een bezoek brengen aan JB Batterij China at https://www.jbbatterychina.com/news/12v-lithium-ion-battery-for-robotics.html voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X