7 redenen waarom u de voorkeur geeft aan 12 volt en 24 volt lithium-ionbatterijen voor vloerreinigingsmachines en vloerschrobmachines

7 redenen waarom u de voorkeur geeft aan 12 volt en 24 volt lithium-ionbatterijen voor vloerreinigingsmachines en vloerschrobmachines

7 redenen waarom u de voorkeur geeft aan 12 volt en 24 volt lithium-ionbatterijen voor vloerreinigingsmachines en vloerschrobmachines
Vloerreinigingsmachines spelen een belangrijke rol in onze huizen omdat ze ervoor moeten zorgen dat de vloer schoon blijft. Maar net als elke andere vorm van apparatuur kun je ze alleen lang gebruiken als ze aan het nodige onderhoud onderhevig zijn. Het is frustrerend om te ontdekken dat u uw vloerreinigingsmachine om de een of andere reden niet kunt gebruiken. Toevallig is een van de meest voorkomende problemen met vloerreinigingsmachines het stroomgerelateerd, wat het gevolg is van het soort batterij dat wordt gebruikt. Als zodanig zal dit artikel zeven redenen uitleggen waarom huiseigenaren de voorkeur geven: lithium-ionbatterijen voor vloerreinigingsmachines. Deze redenen zullen u helpen de voordelen te begrijpen die gepaard gaan met betuttelende lithiumbatterijen.

12 volt vloerschrobber Accu

12 volt vloerschrobber Accu

Ze gaan langer mee
Als u een woon- of kantoorruimte heeft die extreem groot is, dan heeft u waarschijnlijk een batterij nodig die uw vloerreinigingsmachine van stroom kan voorzien gedurende de hele periode dat u hem gebruikt. Dit is vooral belangrijk omdat het voor u onmogelijk is om de stroomkabel met u mee te slepen tijdens het schoonmaken. In dat geval is het een betere optie om gebruik te maken van de stroom die door de batterij wordt geleverd.
Dit was een uitdaging voor vloerreinigingsmachines die andere batterijen gebruiken die niet lithium-gerelateerd zijn. In feite hebben veel mensen geklaagd over het feit dat hun batterijen helemaal niet lang meegaan. Volgens hen gaat de batterij na een paar minuten aanzetten dood.
Gelukkig kun je dit probleem met een lithium-ionbatterij heel gemakkelijk oplossen. Lithium-ionbatterijen voor vloerreinigingsmachines zijn ontworpen om uw vloerreinigers urenlang van stroom te voorzien wanneer deze volledig is opgeladen.

Duurzaamheid is verzekerd
Wat is de zekerheid dat u niet snel een ander powerpack voor uw vloerreiniger hoeft te kopen? Dat is een vraag die de meeste mensen zich moeten stellen voordat ze dergelijke apparatuur kopen. Het heeft geen zin om een ​​vloerreinigingsmachine te kopen, alleen omdat deze maar voor een helaas korte periode meegaat. En wat gebeurt er daarna?
Elke huiseigenaar wil dergelijke scenario's zoveel mogelijk vermijden. Lithium-ionbatterijen voor vloerreinigingsmachines bieden u de perfecte kans om dat te doen. Als je een vloerreiniger koopt die werkt met een lithiumbatterij, weet je zeker dat je niet snel een andere koopt. Ga voor lithiumbatterijen omdat ze krachtiger en duurzamer zijn.

Maximale spanning
Hoewel de meeste mensen dit misschien niet als een probleem zien, is het dat wel. Het vermogen van lithiumbatterijen om gedurende bijna hun hele levensduur maximale spanning te leveren, plaatst ze op een hoger voetstuk dan andere batterijen.
Wanneer de spanning die uit een batterij komt, afneemt, worden ook de prestaties van de vloerreinigingsmachine beïnvloed. Het vermogen om de vloer schoon te vegen wordt drastisch verminderd. Dit zal een tekort aan uw kant zijn als u dergelijke reinigingsmiddelen gebruikt.
Gelukkig hoeft u zich daar geen zorgen over te maken wanneer u echte lithium-ionbatterijen gebruikt voor vloerreinigingsmachines. Deze accu's leveren langdurig een optimale spanning. Zelfs na langdurig gebruik zal het er niet oud uitzien. Dergelijke batterijen zijn gewoon geweldig.

U bespaart meer
Er is weinig twijfel dat men een enorme vooruitbetaling moet betalen bij het kopen lithium-ionbatterijen voor vloerreinigingsmachines. Dat bevestigt echter niet de veronderstelling dat ze over het algemeen duurder zijn. Ja, u betaalt in het begin misschien meer om ze te kopen, maar ze zijn op de lange termijn kosteneffectiever. Eén lithium-ionbatterijpak gaat jaren mee. Het feit dat je het gebruikt voor het reinigen van je vloer is een reden dat het veel langer meegaat.

Vergeet onderhoudsproblemen
Waarschijnlijk de reden waarom andere batterijen niet lang meegaan als ze worden gebruikt in vloerreinigingsmachines, is dat ze niet aan het juiste soort onderhoud worden onderworpen. Sommige mensen die dergelijke machines bezitten, weten niet dat ze de batterijen van tijd tot tijd moeten onderhouden en reinigen. Als u dat niet doet, worden de prestaties en levensduur van de batterij automatisch verminderd.
Lithium-ionbatterijen zijn in dit opzicht trending omdat u geen enkel onderhoud nodig heeft om de batterij in de best mogelijke staat te houden.

Meer laad- en ontlaadcycli
In een poging om hun producten op de markt te brengen, heb ik gezien waar andere fabrikanten van batterijproducten lithiumbatterijen proberen te bagatelliseren op het gebied van laad- en ontlaadcycli. Daar zit gelukkig geen jota van waarheid in. Lithium-ionbatterijen voor vloerreinigingsmachines hebben de leidende positie behouden zolang we ons kunnen herinneren. Dat komt omdat ze ongelooflijk superieur zijn aan andere batterijen wat betreft laad- en ontlaadcycli. Dat is een deel van de reden waarom ze meestal de voorkeur hebben van gebruikers.

Eenvoudige installatie
Als uw vloerreinigingsmachine een ander type batterij gebruikte, kunt u deze op elk gewenst moment eenvoudig vervangen. Het installeren van een lithium-ionbatterij is een van de eenvoudigste taken die u ooit kunt bedenken, omdat u alleen de positieve en negatieve polen hoeft te identificeren.
Hoewel het meestal zo werkt, zijn er een paar gelegenheden waarbij een aantal accessoires moet worden gekocht voordat u uw lithiumbatterij met succes kunt gebruiken.
Het belangrijkste is dat u er rekening mee houdt dat het aansluiten van een lithiumbatterij uiterst voorzichtig moet gebeuren. Elke kleine fout in de aansluiting kan leiden tot schade aan de batterij en de reinigingsmachine. Dus als u er niet zeker van bent dat u de installatie zelf kunt doen, kunt u een professional raadplegen om u te helpen. Er zijn veel technici die dergelijke diensten voor een redelijke prijs aanbieden.

24 volt batterij voor vloerschrobber-lithium-ionbatterijpak

24 volt batterij voor vloerschrobber-lithium-ionbatterijpak

Conclusie
Lithium-ionbatterijen voor vloerreinigingsmachines zijn bijna aan de orde van de dag. De bovenstaande redenen vertellen u waarom gebruikers verliefd op hen zijn geworden. Ook leggen ze uit waarom ze het grootste aandeel hebben in de markt voor oplaadbare batterijen.Voor meer over 12 volt en 24 volt lithium-ionbatterijen voor vloerreinigingsmachines en vloerwasser, u kunt een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.lithiumbatterychina.com/lithium-ion-floor-cleaning-machine-battery/ voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X