Lithium-ionbatterijpakket voor telecomtorens Back-upsystemen voor stroomvoorziening - is het echt of gewoon een hype?

Lithium-ionbatterijpakket voor telecomtorens Back-upsystemen voor stroomvoorziening - is het echt of gewoon een hype?

Lithium-ionbatterijpakket voor telecomtorens - is het echt of gewoon een hype?

Batterijoplossingen voor de telecommunicatie-industrie hebben de afgelopen vier tot vijf decennia verschillende transities doorgemaakt. We kunnen alleen maar zeggen dat de resulterende batterijoplossingen opmerkelijke verbeteringen aangeven ten opzichte van hun voorgangers. Maar hoe goed de opkomende oplossingen ook lijken, het debat over de vraag of lithium-ionbatterij voor telecomtorens are the best is al jaren een actueel onderwerp.

lithium-ionbatterij voor telecomtorens

lithium-ionbatterij voor telecomtorens

Zijn lithium-ionbatterijen volgens sommige voorstanders het meest geschikt voor telecomtorens? Of zijn ze een grote teleurstelling geweest zoals men in het andere kamp gelooft? De meest effectieve manier om een ​​dergelijk argument te laten rusten, is door het te bekijken door de lens van de publieke opinie. Daarom zou het belangrijkste doel van dit bericht zijn om enkele van de meest gestelde vragen over het onderwerp te bespreken.

Hebben lithiumbatterijen maximaal 1000 laad-/ontlaadcycli?
Helaas is deze informatie ongegrond en ongegrond. Ongeacht hoe vaak het wordt gevraagd, ze zijn ver onder wat u van een lithium-ionbatterij kunt krijgen. Of misschien probeerde de eerste persoon die de vraag stelde te verwijzen naar loodzuurbatterijen. Dat komt omdat 1000 maximale laad- en ontlaadcycli meer op een loodzuuraccuprobleem lijken.
In tegenstelling tot loodzuuraccu's, kan hun lithium-tegenhanger ruim 3000 laad- en ontlaadcycli aan. Plus, met beter onderhoud, kunnen dergelijke batterijen u zelfs tot 5000 cycli geven. We hebben het hier over een lange levensduur. Dit is de sleutel tot de langere levensduur van lithiumbatterijen.

Zijn lithiumbatterijen beperkt tot bepaalde toepassingen?
Lithium-ionbatterijen zijn in geen geval als een verrassing de wereld ingegaan. Dat omvat de beroemde lithium-ionbatterij voor telecomtorens. Deze batterij is niet beperkt tot telecomtorens. Je kunt ze voor alles gebruiken dat overeenkomt met hun vermogen. Ze zijn ongelooflijk gemakkelijk te gebruiken. Er zijn geen beperkingen met betrekking tot de toepassingen waarvoor ze kunnen worden gebruikt. naast telecomtorens hebben ze ingang gevonden in een breed scala aan toepassingen, waaronder tv's, computers, powerbanks, zeeboten, ventilatoren en tal van andere.
Het beste van deze batterij is dat je misschien geen speciaal accessoire nodig hebt om hem te gebruiken zoals jij dat wilt. Je hoeft alleen maar te weten hoe je hem moet aansluiten en hij is klaar voor gebruik.

Kan het erg worden als het per ongeluk op de grond valt?
Dit is een vraag die om voor de hand liggende redenen online trending is. Lithiumbatterijen hebben een uniek ontwerp waardoor ze anders zijn dan loodzuurbatterijen. Dat komt omdat dergelijke batterijen niet zijn vervaardigd met vloeistof erin. Dit kan een probleem zijn voor loodaccu's omdat ze water en een elektrolyt bevatten. Als de samenstelling van de loodbatterij wordt verstoord, kan dit de efficiëntie van de batterij beïnvloeden.
Lithium-ionbatterijen zijn schokbestendig. Met andere woorden, ze worden niet beïnvloed door contact van welke aard dan ook. Zelfs als ze per ongeluk uit je handen op de grond vallen, werken ze normaal. Omdat ze geen vloeistof bevatten.

Kan een lithium-ionbatterij overal worden opgeslagen?
Dit is een punt dat overdreven is door optimisten van lithiumbatterijen. Een deel van de informatie online hierover is onjuist. Ik heb bijvoorbeeld dingen gehoord dat je de batterij overal kunt opbergen en dat het goed zal zijn. Nou, dat klopt bijna. Maar als u op dergelijke informatie rekent, zal uw lithiumbatterij u slechts een korte tijd van dienst zijn.
De waarheid over lithium-ionbatterijen is dat je moet opletten waar je hem bewaart. Er zijn voorwaarden waaraan u moet voldoen voor een goede opslag. Het moet bijvoorbeeld op een koele plaats worden bewaard. Een omgeving die de kamertemperatuur handhaaft, is geen slecht idee. Dat houdt in dat het bewaren op een plaats met extreme temperaturen misschien niet het beste is.
Ten tweede moet u zich bewust zijn van de lading in de batterij voordat u deze opbergt. Het opslaan van een lithium-ionbatterij zonder enige lading erin is een goede manier om de batterij te doden. het wordt aanbevolen dat de batterij ten minste 40% of 50% is opgeladen voordat deze wordt opgeborgen.

Kan ik iets doen om de levensduur van mijn batterij te verlengen?
Hoe we onze batterijen gebruiken, bepaalt of ze lang meegaan of binnen korte tijd doodgaan. Helaas zijn de meeste gebruikers hiervan niet op de hoogte. Onderhoud is hierbij het sleutelwoord. Dit geldt zowel voor loodaccu's als voor lithium-ionaccu's. Eerlijk gezegd worden loodaccu's na een tijdje snel onbruikbaar omdat ze niet dienovereenkomstig worden onderhouden. Ze krijgen niet de helft van het onderhoud dat ze nodig hebben. En daar zit het probleem met zulke batterijen. De onderhoudseisen zijn veel. Ik betwijfel of je het zelf goed zou kunnen doen.
Dus een manier om hieraan te ontsnappen is door voor een batterij te gaan die niet al te veel onderhoud nodig heeft. Dat verklaart waarom veel mensen kiezen voor een lithium-ionbatterij voor telecomtorens. Het heeft niet alleen de kosten voor telecommunicatiebedrijven verlaagd. Daarnaast is de onderhoudslast verminderd. Er is geen speciaal onderhoud nodig om de batterij te gebruiken.

Zijn lithium-ionbatterijen beter omdat ze groter zijn?
Batterijprestaties hebben niets te maken met de grootte. Een lithium-ionbatterij die kleiner is dan zijn loodzuur-tegenhanger, zal efficiënter werken. Het maakt niet uit of ze qua formaat kleiner zijn, ze kunnen een goede hoeveelheid vermogen leveren wanneer dat nodig is. Het komt allemaal neer op de capaciteit van de stroom die de batterij kan leveren.

lithium-ionbatterij voor telecomtorens

lithium-ionbatterij voor telecomtorens

Laatste woorden
De opkomst van lithium-ionbatterijen is een enorme prestatie voor de batterij-industrie. En dat geldt ook voor lithium-ionbatterijen voor telecomtorens. Dergelijke batterijen hebben de telecomindustrie op alle fronten getransformeerd. Het heeft ervoor gezorgd dat alle belanghebbenden in de branche tevreden zijn, van de aanbieders tot aan de consument. De bovenstaande vragen en antwoorden benadrukken alleen maar de authenticiteit van lithiumbatterijen.

Voor meer over lithium-ion batterijpakket voor telecomtorens,u kunt een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.lithiumbatterychina.com/lithium-ion-battery-pack-for-mobile-solar-tower/ voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X