Lithium-ion-vorkheftruckbatterij versus loodzuurbatterij: wat zijn de beste typen vorkheftruckbatterijen?

Lithium-ion-vorkheftruckbatterij versus loodzuurbatterij: wat zijn de beste typen vorkheftruckbatterijen?

Lithium-ion-vorkheftruckbatterij versus loodzuurbatterij: wat zijn de beste typen vorkheftruckbatterijen?

Het kiezen van de juiste batterij voor uw vorkheftruck kan een groot verschil betekenen op veel gebieden van uw activiteiten. Het is belangrijk om de meest geschikte keuze te vinden om ervoor te zorgen dat u altijd de gewenste resultaten en de hoogste efficiëntie en productiviteit krijgt.

Batterijen zijn niet gelijk gemaakt. Dat is iets dat we moeten waarderen en omarmen. Als het gaat om materiaalbehandelingsapparatuur zoals vorkheftrucks, moet u de juiste keuze maken en geen van uw processen in gevaar brengen.

Tegenwoordig vertrouwen zoveel bedrijven op vorkheftrucks om dingen veilig en gemakkelijker te verplaatsen. Het soort vorkheftruck dat u kiest, kan grote invloed hebben op de batterij. Loodzuurbatterijen zijn lange tijd de belangrijkste keuze geweest. De dingen veranderen echter langzaam en lithium-ionbatterijen worden tegenwoordig omarmd als de nieuwste en meer superieure technologie in zoveel gebieden van de economie.

beste china lifepo4 lithium-ion heftruck batterij fabrikant bedrijf

beste china lifepo4 lithium-ion heftruck batterij fabrikant bedrijf

Heftruckbatterijen
Lithium-ion- versus loodzuur-vorkheftruckbatterijen moeten worden vergeleken om de juiste keuze te maken. In de wereld van heftrucks zijn dit de belangrijkste krachtbronnen. Loodzuurbatterijen zijn al heel lang de standaard. Dit is de meest betrouwbare technologie van zijn tijd en wordt al zoveel jaren op vorkheftrucks gebruikt.

Aan de andere kant hebben we lithium-ionbatterijen. Dit is een nieuwere technologie die ontstond nadat loodzuuraccu's op de markt kwamen. Deze technologie heeft een aantal verbazingwekkende voordelen in vergelijking met loodzuuraccu's.

Wat is beter?
Bij het maken van lithium-ion versus loodzuur heftruck accu vergelijkingen, moeten we evalueren en concluderen wat de beste keuze is voor uw heftrucks. De stroombronnen zijn zeer verschillend, dus het zou niet al te moeilijk moeten zijn om te kiezen.

Loodzuurbatterijen hebben een elektrolytmengsel en cellen. Het mengsel is voornamelijk zwavelzuur en water. In de loop van de tijd zijn de batterijen verbeterd tot wat ze nu zijn. Chemische reacties leiden tot de productie van energie. Deze batterijen hebben periodiek water nodig. Die moeten ook onderhouden worden.

Lithium-iontechnologie wordt vaak gebruikt in de meeste draagbare apparaten zoals camera's, tablets en smartphones. Ze worden ook gebruikt om elektrische auto's en heftrucks aan te drijven.

Een groot verschil tussen deze twee opties is de prijs. Loodzuurbatterijen zijn in eerste instantie veel goedkoper in vergelijking met lithium-ionen. Het prijsverschil wordt echter op lange termijn weerspiegeld en de voordelen van lithium-ionbatterijen maken ze uiteindelijk de superieure keuze.

Lithium-ion vorkheftruckbatterij versus loodzuur

Lithium-ion vorkheftruckbatterij versus loodzuur

Onderhoud
Bij het bedienen van heftrucks kom je erachter dat accu's onderhoud nodig hebben. Loodzuurbatterijen hebben water en meer zorg nodig in vergelijking met lithium-ionen. Wanneer u lithium-ionbatterijen verkiest boven loodzuuraccu's, realiseert u zich dat u geen tijd kwijt bent aan onderhoud zoals bij loodzuuraccu's.

Loodzuuraccu's moeten regelmatig worden geëgaliseerd. Ook kan er bij het onderhoud gemorst worden, wat slecht kan zijn voor het milieu. Uiteindelijk zijn lithium-ionbatterijen de betere keuze als dit wordt overwogen. Lithium-ionbatterijen zijn volledig afgesloten, waardoor ze efficiënter en kosteneffectiever zijn dan de tegenhangers van loodzuurbatterijen.

Wanneer u de batterij van uw heftruck, golfkar, SUV, ORV, scootmobiel, enzovoort wilt vervangen. Maar u bent in de war hoe u de batterij moet kiezen. Allereerst moet u, wat u ook kiest, de spanning, capaciteit, batterijgrootte, ontlaadstroom, connector en draadlengte bepalen.

En dan heb je veel opties die je moeilijk kunt kiezen. "Welk materiaal van de heftruckaccu heb ik nodig?", "Wat is het verschil tussen lithium en loodzuur?" Hier helpen we u hun sterke en zwakke punten te ontdekken.

Om het gemakkelijk te kunnen lezen, gebruiken we lithium dat alleen verwijst naar lithium-ijzerfosfaat (Lifepo4) vorkheftruckbatterijen, en SLA verwijst naar loodzuur-vorkheftruckbatterijen.

Lithium-ion vorkheftruckbatterij versus loodzuur

Lithium-ion vorkheftruckbatterij versus loodzuur

Controleer de verschillende prestaties tussen lithium en SLA

Lithium VS SLA van cyclische prestaties

De Lifepo4 heeft een levensduur van 10 keer dan SLA onder de meeste werkomstandigheden. Dat betekent dat u uw batterij niet vaak hoeft te vervangen, wat u kosten en tijd kan besparen.

Lithium-ion vorkheftruckbatterij versus loodzuur

Lithium-ion vorkheftruckbatterij versus loodzuur

Controleer de levensduur van Lifepo4 en SLA

Lithium VS SLA voor ontladingsprestaties

Lithium-ion vorkheftruckbatterij versus loodzuur

Lithium-ion vorkheftruckbatterij versus loodzuur

Kijk voor de ontladingsprestaties, de lithiumbatterij ontlaadt altijd als begin. Als de lamp bijvoorbeeld deze twee batterijen gebruikt, zou de lithiumbatterij de bacterievuur als begin houden, maar de SLA zou de lamp in de loop van de tijd donkerder en donkerder maken.

Vergelijking van batterijgewicht

Lithium is 55% lichter dan SLA, omdat lithium materialen met een hoge dichtheid gebruikt. Dit zou belangrijk zijn om de prestaties van het apparaat te beïnvloeden, zoals robot, scooter, SUV enzovoort.

Lithium-ion vorkheftruckbatterij versus loodzuur

Lithium-ion vorkheftruckbatterij versus loodzuur

Hoge temperatuur prestaties Lithium VS SLA

De prestaties van lithium zijn veel groter dan die van SLA bij hoge temperaturen. In 55 ℃ heeft lithium nog steeds een levensduur van twee keer, zoals SLA bij kamertemperatuur doet.

Lithium-ion vorkheftruckbatterij versus loodzuur

Lithium-ion vorkheftruckbatterij versus loodzuur

Prestaties bij koude temperaturen Lithium VS SLA

Koude temperaturen kunnen capaciteitsvermindering veroorzaken voor alle batterijmaterialen. Als uw apparaat aan deze voorwaarde moet werken, moet u met twee dingen rekening houden: opladen en ontladen.

Lithium heeft een hogere ontladingsprestatie dan SLA. Bij 0℃ wordt lithium ontladen met 70% wanneer SLA wordt ontladen met 45%. Maar de lithiumbatterij accepteert geen lading bij een lage temperatuur (onder 0 ℃) wanneer SLA accepteert om op te laden bij een lage temperatuur.

Samenvatten

Er zijn veel verschillen tussen lithium- en SLA-vorkheftruckbatterijen. In de meeste gevallen, lithium-ion vorkheftruck batterij is de sterkere batterij. Dus we zijn belangrijk in het werk dat lithium laat vervangen door SLA. Als u nog steeds niet weet hoe u de beste heftruckbatterij moet kiezen, neem dan gerust contact met ons op of bezoek JB Battery China op https://www.lithiumbatterychina.com/blog/category/lithium-ion-forklift-truck-battery/ voor meer info.

 

Deel dit bericht


en English
X