De redenen om te kiezen voor een 48 volt lithium-ion vorkheftruckbatterij van Chinese fabrikanten van lithiumbatterijen voor vorkheftrucks:

De redenen om te kiezen voor een 48 volt lithium-ion vorkheftruckbatterij van Chinese fabrikanten van lithiumbatterijen voor vorkheftrucks:

De redenen om te kiezen voor een 48 volt lithium-ion vorkheftruckbatterij van Chinese fabrikanten van lithiumbatterijen voor vorkheftrucks:

Lithium-ionbatterijen winnen in de loop van de tijd enorm aan populariteit en zijn aangepast voor gebruik in vorkheftrucks. Er zijn veel redenen waarom u een zou moeten gebruiken 48 volt lithium-ion vorkheftruckbatterij. De materialen die worden gebruikt om lithium-ionbatterijen te maken, zijn superieur aan die van loodzuurbatterijen. Ze zijn ook veiliger voor het milieu.

Als we begrijpen hoe lithium-ionbatterijen werken, kunnen we alle mogelijkheden omarmen en ervoor zorgen dat we het hoogst mogelijke potentieel bereiken.

Fabrikant van 48 volt lithium-ionbatterijen

48 Volt Lithium Ion Accu Fabrikanten

Hoe de cellen worden gemaakt

In de eerste plaats worden lithium-ionbatterijen gemaakt met lithiumijzerfosfaat. Deze elementen zijn goed omdat ze stabiel zijn in vergelijking met andere chemie. In een lithiumbatterij zorgen verschillende werkende delen ervoor dat hij de dingen kan bereiken waartoe hij in staat is.

• Temperatuursensoren: de sensoren zijn inbegrepen om de temperatuur van de batterij te bewaken. Als de hitte tijdens het opladen van de batterij te hoog is, kan dit schade veroorzaken.

• Spanningskraan: dit is verantwoordelijk voor het controleren van de energiecapaciteit van elke cel in de batterij.

• Regelcircuit of spanningsomvormer: deze twee werken samen om ervoor te zorgen dat de stroom en spanning op het beste en meest acceptabele niveau blijven.

• Laadstatusmonitor: hier worden de handelingen beheerd. De computer is verantwoordelijk voor het beheer van het hele laadproces en zorgt ervoor dat er geen oververhitting of verbranding plaatsvindt. Dit zorgt ervoor dat de batterij het meest efficiënt wordt opgeladen.

Bovenstaande onderdelen zijn verpakt in dunne metalen platen. De platen zijn negatieve en positieve elektroden. Daartussen bevindt zich een scheidingsteken. Elektroden bevatten lithiumijzerfosfaat en koolstof en zijn inert. Deze elektroden worden vervolgens ondergedompeld in oplosmiddelen. Het meest gebruikte oplosmiddel is ether, dat als elektrolyt dient.

De elektrolyt is een vluchtige component. Dit kan problemen veroorzaken, maar dit gebeurt zeer zelden. Als de lithium-ionbatterijen op de juiste manier zijn verzegeld, vormen ze geen gevaar. Dit is waarom je een moet gebruiken 48 volt lithium-ion vorkheftruckbatterij.

Heftrucks en lithium-ionbatterijen
Als u een bedrijf heeft dat heftrucks gebruikt, is er een optie om loodzuuraccu's te gebruiken. Het is echter altijd belangrijk om de tijd te nemen en uw opties te vergelijken. Lithium-ionbatterijen zijn meer geavanceerde opties.

U moet een 48 volt lithium-ion vorkheftruckbatterij gebruiken omdat u de mogelijkheid heeft om de veiligheid en efficiëntie van de werkgevers en de werknemers te verbeteren. Op de lange termijn zijn lithium-ionbatterijen de beste optie, dus veel bedrijven maken de overstap en omarmen de nieuwe technologie. De batterijen maken het zoveel gemakkelijker en helpen om meer vermogen te krijgen.

Houd er rekening mee dat lithium-ionbatterijen kunnen worden aangepast om u het gewenste resultaat te geven of om aan uw toepassingen te voldoen. Deze flexibiliteit heeft ze nog populairder gemaakt. De lithium-ionbatterijen van 48 volt bieden tegenwoordig magazijneigenaren en heftruckdealers een kans om een ​​breed scala aan apparaten van stroom te voorzien met minimaal onderhoud. Het maakt niet uit welk seizoen het is; lithium-ionbatterijen zijn perfect voor alle omstandigheden.

Fabrikant van 48 volt lithium-ionbatterijen

Fabrikant van 48 volt lithium-ionbatterijen

Lithium-ionbatterijen presteren zeer goed, hoewel hun initiële kosten iets hoger zijn dan bij andere opties. Op de lange termijn win je meer door ze te gebruiken.

Voor meer over een 48 volt lithium-ion vorkheftruckaccu van fabrikanten van lithiumbatterijen voor heftrucks, kunt u een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.lithiumbatterychina.com/lithium-ion-battery-pack-for-forklift-trucks/ voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X