Voordelen van het gebruik van een lithium-ionbatterij van 60 volt van de fabrikant van lithium-ionbatterijen van Shenzhen:

Voordelen van het gebruik van een lithium-ionbatterij van 60 volt van de fabrikant van lithium-ionbatterijen van Shenzhen:

Voordelen van het gebruik van een lithium-ionbatterij van 60 volt van de fabrikant van lithium-ionbatterijen van Shenzhen:

Lithium-ionbatterijen zijn tegenwoordig gangbaar in veel industrieën. Ze leveren betere prestaties in vergelijking met anderen. De aanschafkosten van de batterijen kunnen erg hoog zijn in vergelijking met andere, maar de levensduur is in vergelijking ook hoger. U moet evalueren of de batterijen de beste oplossing zijn voor uw instelling of niet. Er zijn veel voordelen verbonden aan de batterijen, en dit zijn de redenen waarom u een 60 volt lithium-ion vorkheftruckbatterij.

fabrikanten van lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks

fabrikanten van lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks

Voordelen van het gebruik van lithium-ionbatterijen
Het belangrijkste aan de 60 volt lithium-ion heftruckaccu is de duurzaamheid. Ze gaan ongeveer 2 tot 3 keer langer mee in vergelijking met loodzuurbatterijen. Dit betekent dat u kunt genieten van ongelooflijke besparingen gedurende de levensduur van de batterij. Als u nadenkt over de initiële kosten, voelt u zich misschien ontmoedigd om de batterijen te kopen. De initiële kosten van andere opties zijn veel lager. De levensduur van de batterij, de effecten op de productiviteit en het onderhoud maken lithium-ionbatterijen echter de betere keuze. Het hebben van lithium-ionbatterijen betekent dat u zeer lage eigendomskosten hebt. Sommige grotere vorkheftrucks hebben meer superieure batterijen nodig, waar de 60 volt lithium-ionbatterijen binnenkomen.

Met de optie lithium-ionbatterij geniet u van een langere looptijd. De vorkheftruck zal niet zo snel leeg raken als andere batterijen. Het andere is dat u consistente kracht wilt, die niet verandert met ontlading. De langere looptijden zijn verbluffend, vooral voor materiaalbehandeling en toepassingen met meerdere ploegen. U heeft geen last van wijzigingen die de productiviteit beïnvloeden.

Je moet ook een gebruiken 60 volt lithium-ion vorkheftruckbatterij omdat ze erg aantrekkelijk zijn voor faciliteiten die hun heftrucks willen ombouwen van interne verbranding naar elektrische vloten. Wanneer ze worden aangedreven door lithium-ionbatterijen, kunnen deze vorkheftrucks zware toepassingen aan. Dit is mogelijk zonder arbeidsintensief onderhoud, tankkosten en ventilatiesystemen die nogal duur kunnen zijn.

Een langere levensduur is een ander kenmerk van lithium-ionbatterijen. In vergelijking met loodzuurbatterijen zijn lithium-ionbatterijen de beste en hebben ze een veel langere levensduur. Als loodzuren niet worden onderhouden of gebruikt zoals ze zouden moeten, kunnen ze sterk worden aangetast en kan hun levensduur korter worden dan normaal.

Garanties zijn langer
Als je je afvraagt ​​waarom je een 60 volt lithium-ion heftruckaccu zou moeten gebruiken, probeer dan eens na te denken over de garanties die daarvoor worden geboden en vergelijk die met andere accu's. Er zijn gevallen dat de fabrikanten tot 10 jaar garantie kunnen bieden. Als het gaat om loodzuuraccu's, moet u alle specificaties van de fabrikant volgen om ervoor te zorgen dat de garantie voldoet.

Onderhoud
Kiezen voor lithium-ionbatterijen betekent minder onderhoud. Je hoeft ze niet steeds water te geven of ze tijd te geven om af te koelen. Er zijn geen zuuraanpassingen nodig om te egaliseren. Deze technologie is onderhoudsvrij en er zijn geen mensen nodig om ze te onderhouden. Zo hoeft u niet voor de batterijen te zorgen. Het opladen van de batterijen is ook heel eenvoudig en gaat erg snel. Hierdoor hoeft u niet lang zonder productie of werk te blijven.

beste china lifepo4 lithium-ion heftruck batterij fabrikant bedrijf

beste china lifepo4 lithium-ion heftruck batterij fabrikant bedrijf

Voor meer over de 60 volt lithium-ion vorkheftruckbatterij van de fabrikant van de lithium-ionbatterij van Shenzhen, kunt u een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.lithiumbatterychina.com/blog/category/lithium-ion-forklift-truck-battery/ voor meer info.

 

Deel dit bericht


en English
X