Voordelen van het gebruik van een 80 volt lithium-ion vorkheftruckaccu in elektrische vorkheftrucks versus loodzuuraccu's

Voordelen van het gebruik van een 80 volt lithium-ion vorkheftruckaccu in elektrische vorkheftrucks versus loodzuuraccu's

Voordelen van het gebruik van een 80 volt lithium-ion vorkheftruckaccu in elektrische vorkheftrucks versus loodzuuraccu's

Wanneer u een heftruck heeft, is er altijd een vraag in uw achterhoofd welke de beste energieoplossing is die u kunt gebruiken. Moet je voor lithium-ionbatterijen gaan, of zijn loodzuurbatterijen de betere keuze? Inzicht in de voordelen van beide en het maken van vergelijkingen is de enige manier waarop u aan het eind van de dag een goed geïnformeerde beslissing kunt nemen.

Wellicht heeft u een vloot heftrucks. Het installeren van de beste batterijen kan een grote invloed hebben op hoe efficiënt deze vorkheftrucks zijn en hoe lang ze kunnen werken voordat ze moeten worden opgeladen. Voor managers of bedrijfseigenaren die vorkheftrucks moeten gebruiken bij het runnen van een bedrijf, heeft het soort batterij dat u kiest een grote invloed op de efficiëntie van het bedrijf.

Fabrikant van 80 volt lithium-ion vorkheftruckbatterijen

Fabrikant van 80 volt lithium-ion vorkheftruckbatterijen

Batterijtypes voor heftrucks
Gebruik een 80 volt lithium-ion vorkheftruckaccu als het compatibel is met de heftruck die u gebruikt. Je moet ervoor zorgen dat de batterij past bij de heftruck. Hoewel sommige mensen denken dat loodzuur de betere optie is, kan het begrijpen van de voordelen van lithium-ion u helpen inzien dat dit in de meeste gevallen de beste keuze is.

Zowel lithium-ionbatterijen als loodzuurbatterijen kunnen commerciële vorkheftrucks aandrijven. Andere opties zijn beschikbaar, zoals gas, diesel en propaan. Tegenwoordig gebruiken echter veel van de vorkheftrucks die in verschillende commerciële omgevingen worden gebruikt, lithium-ion- of loodzuur-aangedreven opties.

De twee technologieën zijn niet hetzelfde en ze kunnen verschillende gevolgen hebben voor hoe efficiënt de vorkheftruck aan het eind van de dag is.

Loodzuren worden tegenwoordig als een ouderwetse optie beschouwd. Ze zijn omvangrijk en met vloeistof gevuld. De bovenkant kan worden verwijderd en door een chemische reactie wordt elektriciteit opgewekt. Zwavelzuur reageert met loden platen. De technologie dateert uit de 1800e eeuw en omvat het vullen van water. Water is nodig om de processen binnenin te laten plaatsvinden.

De reden waarom u een zou moeten gebruiken 80 volt lithium-ion vorkheftruckaccu is het feit dat dit een nieuwere technologie is in vergelijking met loodzuur. Deze batterijen werden voor het eerst commercieel gebruikt in de jaren '90. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende chemie. Een van de chemische stoffen is lithiumijzerfosfaat, dat energierijk en compact is in vergelijking met loodzuur. De cellen zijn verzegeld en hebben geen water of onderhoud nodig.

Lithium-ion superioriteit
Elektrische batterijen voor uw vorkheftruck moeten als een zakelijke uitgave worden beschouwd. Dit wil zeggen dat het af en toe terugkeert. Op een gegeven moment moet u een batterij vervangen wanneer de oudere moet worden weggegooid als deze niet naar behoren werkt. Dit zal zeker in de loop van de tijd gebeuren.

Het mooie van het gebruik van een 80 volt lithium-ion-vorkheftruckbatterij is de lange levensduur in vergelijking met zijn loodzuur-tegenhangers. De levensduur kan zelfs nog langer zijn bij correct gebruik en onderhoud van de batterij.

Als ze slecht zijn gemonteerd, kunnen lithium-ionbatterijen een probleem vormen en schade veroorzaken. Hoewel lithium-ionbatterijen de superieure optie zijn, moeten ze op de juiste manier worden onderhouden. Het is ook belangrijk om een ​​batterij te kiezen van vertrouwde fabrikanten die weten wat ze doen.

Fabrikant van 80 volt lithium-ion vorkheftruckbatterijen

Fabrikant van 80 volt lithium-ion vorkheftruckbatterijen

Voor meer over de voordelen van het gebruik van een 80 volt lithium-ion vorkheftruckbatterij in elektrische vorkheftrucks versus loodzuurbatterij,u kunt een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.lithiumbatterychina.com/blog/2022/05/16/lithium-ion-forklift-battery-vs-lead-acid-battery-which-is-the-best-forklift-battery-types/ voor meer informatie

Deel dit bericht


en English
X