Lithium-ion batterijtypes voor vorkheftrucks en het kiezen van de juiste lithium-vorkheftruckbatterijbedrijven

Lithium-ion batterijtypes voor vorkheftrucks en het kiezen van de juiste lithium-vorkheftruckbatterijbedrijven

Lithium-ion batterijtypes voor vorkheftrucks en het kiezen van de juiste lithium-vorkheftruckbatterijbedrijven

Het is heel gebruikelijk dat mensen zich afvragen wat de beste batterijkeuze is voor heftrucks. De waarheid is dat er verschillende zijn: lithium-ion vorkheftruckaccu soorten waaruit u kunt kiezen. Dit is meestal gebaseerd op het soort heftruck dat u heeft. Het maken van de juiste keuze is belangrijk omdat het bepaalt hoe goed de vorkheftruck aan het eind van de dag zal werken.

De efficiëntie van elk bedrijf kan sterk worden beïnvloed door het soort batterij dat u kiest. Of u nu met slechts één heftruck te maken heeft of met een hele vloot, het is belangrijk om aan het eind van de dag de beste beslissing te nemen. Wanneer u de juiste keuze maakt, bespaart u veel geld en tijd.

fabrikanten van lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks

fabrikanten van lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks

Overwegingen om te maken
Bij het kiezen van de juiste lithium-ion batterijtype-opties voor vorkheftrucks, moet u de ideale batterijgrootte voor de apparatuur bepalen. Een krachtige batterij aanschaffen is altijd een goed idee. Meestal bepaalt de vorkheftruck die u heeft het soort batterijformaat dat u kunt krijgen.

Een ding over lithium-ionbatterijen is dat ze gemakkelijk kunnen worden uitgebreid. Dit betekent dat de accu's in serie kunnen worden geplaatst om de benodigde spanning voor uw heftruck te bereiken. Het begrijpen van de specificaties van de vorkheftruck kan een goede zaak zijn om u te helpen een verstandige beslissing te nemen.

Een ding dat lithium-ionfabrikanten doen, is de kopers een kans geven om suggesties te doen en vervolgens op maat de batterijen maken die nodig zijn. U kunt verschillende spanningsgroottes kiezen die passen bij de heftruck die u wilt gebruiken. Om een ​​vorkheftruck op zijn best te laten presteren, moet u de juiste batterij selecteren.

Batterij opties
Er zijn nog andere manieren om vorkheftrucks aan te drijven, maar elektrische opties zijn tegenwoordig logischer dan diesel, gas of propaan. De meeste bedrijven die vorkheftrucks bedienen, gebruiken loodzuurbatterijen of lithium-ionbatterijen. Er worden verschillende technologieën gebruikt om deze batterijen te maken. Dit betekent dat de manier waarop ze presteren wanneer ze in de vorkheftruck worden geïnstalleerd, ook anders is.

Loodzuur is de ouderwetse optie, maar wordt op sommige plaatsen nog steeds gebruikt. Deze batterijen zijn nogal volumineus en door chemische reacties wordt elektriciteit opgewekt. De technologie dateert uit de jaren 1800.

Lithium-ionbatterijen zijn de superieure optie en hun populariteit groeit elke dag. Lithium-ion vorkheftruckaccu soorten komen met verschillende chemie. De meest populaire is LFP of lithiumijzerfosfaat. Deze optie is compact en energierijk in vergelijking met typefouten bij andere batterijen. De cellen zijn goed afgesloten en hebben geen water nodig om ze te onderhouden.

Batterijcapaciteiten
Het is belangrijk om goed voor uw lithium-ionbatterijen te zorgen, ongeacht hun chemische samenstelling. Het is belangrijk om de batterijen van een betrouwbare fabrikant te betrekken om ervoor te zorgen dat hun veiligheid is gegarandeerd en het aantal ongevallen dat voorkomen had kunnen worden, te verminderen.

De reden waarom lithium-ionbatterijen de ideale keuze zijn voor uw vorkheftrucks, is het feit dat ze niet zo behoeftig zijn in vergelijking met loodzuurbatterijen. Aan het eind van de dag hebben ze niet al te veel onderhoud nodig. Deze batterijen kunnen op zichzelf egaliseren en ze kunnen behoorlijk goed functioneren als de temperaturen wat hoger zijn. Dit betekent dat temperaturen er niet toe doen, ook al moet je de batterijen niet blootstellen aan extreme temperaturen.

Fabrikant van 80 volt lithium-ion vorkheftruckbatterijen

Fabrikant van 80 volt lithium-ion vorkheftruckbatterijen

Voor meer informatie over lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks en het kiezen van de juiste lithium heftruckbatterijen,u kunt een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.lithiumbatterychina.com/lithium-ion-battery-pack-for-forklift-trucks/ voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X