Waarom kiezen voor lifepo4 lithium-ion vorkheftruckbatterijbedrijven van fabrikanten in Shenzhen, China?

Waarom kiezen voor lifepo4 lithium-ion vorkheftruckbatterijbedrijven van fabrikanten in Shenzhen, China?

Waarom kiezen voor lifepo4 lithium-ion vorkheftruckbatterijbedrijven van fabrikanten in Shenzhen, China?

Lithium-ionbatterijen zijn populair, en dit vanwege de vele voordelen die eraan verbonden zijn. Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom kiezen lithium heftruckbatterijen uit China. De lithium-ionbatterijindustrie in China is goed ontwikkeld en er zijn zoveel bedrijven opgericht om enkele van de meest functionele batterijopties te creëren die u kunt vinden.

Aangepaste lithium-ionbatterijfabrikant uit China

Aangepaste lithium-ionbatterijfabrikant uit China

De wereld verandert snel en er zijn momenteel zoveel dingen geëlektrificeerd. In ontwikkelingslanden hebben zoveel mensen toegang tot elektriciteit. In sommige landen worden ook transportsystemen geëlektrificeerd. Elektrische auto's zijn op dit moment in sommige landen heel gewoon.

Tegenwoordig zijn lithium-ionbatterijen het meest superieur en worden ze zeer snel omarmd in tal van toepassingen en in verschillende industrieën. De batterijen kunnen veel energie bevatten, wat ze zo'n goede batterij-optie maakt.

China en lithium-ionbatterijen
Dus waarom kiezen? lithium heftruckbatterijen uit China? In 2019 toonde een projectie aan dat de productiecapaciteit van lithiumcellen in de wereld 316 gigawattuur bedroeg. 73% van deze capaciteit was in handen van China, terwijl de VS 12 procent van de werkelijke capaciteit vertegenwoordigden. De verwachting was dat deze capaciteit de komende jaren nog verder zou groeien. Er is ook een projectie geweest dat de capaciteit van de VS zal blijven groeien, maar in een veel langzamer tempo dan de wereldwijde capaciteit. Dit wil zeggen dat het productieaandeel kan krimpen.

Het probleem is aangepakt door fabrieken te bouwen om aan de vraag te voldoen. Het vinden van lokale benodigdheden kan echter moeilijk zijn. Doordat de Amerikaanse fabrikanten niet aan de vraag kunnen voldoen, is China nog steeds beter in staat om de batterijen te leveren.

Lithium-ionbatterijen zijn verwant aan hernieuwbare energie zoals zonne-energie, waardoor ze nog meer op tafel hebben kunnen brengen. In het verleden nam China de controle over zonnepanelen over, ook al werden ze in Amerika uitgevonden. Momenteel wordt deze markt gedomineerd door China.

China is een van de beste fabrikanten van lithium-ionbatterijen. Een van de belangrijkste redenen waarom het land heeft kunnen domineren, is dat er goedkope arbeidskrachten zijn. Dit heeft het voor het land mogelijk gemaakt om tot dusver zoveel industrieën te domineren.

Het andere belangrijke aan China is dat de lithiumreserves in het land vrij hoog zijn. De lithiumproductie in China is hoger dan die in de VS. In 2018 bedroeg de lithiumproductie in China 8000 ton. Dit niveau is ongeveer 30 keer wat beschikbaar is in de VS.
De bovenstaande factoren zijn enkele van de grootste dingen die China tot een van de beste fabrikanten van lithium-ionbatterijen ter wereld maken en waarom u hier lithium-heftruckbatterijbedrijven zou moeten kiezen.

Kansen en uitdagingen
Mensen die overstappen op lithium-ionbatterijen hebben zowel grote uitdagingen als kansen met zich meegebracht, dit is iets dat China volledig heeft omarmd. Er worden veel innovaties doorgevoerd om lithium-iontechnologieën nog meer levensvatbare opties te maken. Het bovenstaande laat zien waarom het verstandig is om fabrikanten van lithium-ionbatterijen uit China te kiezen.

Voordelen van lithium-ion vorkheftruckbatterij:

Voordelen van lithium-ion vorkheftruckbatterij:

Voor meer over lifepo4 lithium-ion vorkheftruckbatterijbedrijven van fabrikanten in Shenzhen China, kunt u een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.lithiumbatterychina.com/lithium-ion-battery-pack-for-forklift-trucks/ voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X