Voordelen en voordelen van 24 Volt 200Ah 300Ah lithium-ion-vorkheftruckbatterij van fabrikanten en leveranciers van lithium-iontractiebatterijen

Voordelen en voordelen van 24 Volt 200Ah 300Ah lithium-ion-vorkheftruckbatterij van fabrikanten en leveranciers van lithium-iontractiebatterijen

Voordelen en voordelen van 24 Volt 200Ah 300Ah lithium-ion-vorkheftruckbatterij van fabrikanten en leveranciers van lithium-iontractiebatterijen

Het lijdt geen twijfel dat er een tijd was dat loodzuurbatterijen in vorkheftrucks werden gebruikt. Tijdens zulke periodes leken ze de enige optie. Hoewel deze batterijen leverden zoals verwacht, hadden ze nog steeds hun tekortkomingen. Ze hadden bijvoorbeeld problemen met onderhoud en veiligheid. Een normale 24 volt loodzuuraccu die in vorkheftrucks wordt gebruikt, zal naar verwachting regelmatig worden onderhouden. Alleen zo kunnen optimale prestaties worden gegarandeerd. Ook vormen hun oplaadcycli een echt probleem. Dit is vanwege de manier waarop dergelijke hun duurzaamheidsniveau kunnen bepalen.

Als we alle bovenstaande details samenvoegen, is het heel duidelijk dat er behoefte was aan een betere batterijoptie, aangezien loodzuurbatterijen enkele problemen hadden. Omdat bedrijven altijd op zoek zijn naar manieren om optimale prestaties en productiviteit te garanderen, moesten ze het idee omarmen om 24 volt lithium-ionbatterijen te gebruiken.

Vraag je je af wat een 24 volt lithium-ion vorkheftruckaccu kan aanbieden? Weet u dat dit veel beter is in vergelijking met een conventionele batterij die in een dergelijke machine wordt gebruikt? Dit bericht zal enkele van de redenen onthullen waarom u deze optie zou moeten overwegen. Hieronder vindt u meer informatie.

fabrikanten van lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks

fabrikanten van lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks

Waarom wordt een 24 volt lithium-ionbatterij aanbevolen?
Het is vrij duidelijk dat de wereld van de technologie in hoge mate is gevorderd. Wat een paar jaar geleden nog relevant was, is achterhaald. Tegenwoordig zijn bedrijven op zoek naar slimmere en energiezuinige manieren om hun vorkheftrucks aan te drijven. Het beste is dat 24 volt li-ionbatterijen de perfecte antwoorden zijn. Het zijn de nieuwste technologieën die ervoor kunnen zorgen dat vorkheftrucks zonder klachten efficiënt werken. Het is een innovatie die de neiging heeft om de perfecte alles-in-één oplossing te bieden aan heftruckbestuurders.

Wat zijn de voordelen?
Nadat u heeft gehoord hoe lithium-ionbatterijen worden geprezen en aanbevolen voor gebruik in vorkheftrucks, is er alle reden om aan te nemen dat u zich afvraagt ​​wat ze te bieden hebben. De waarheid is dat een 24 volt lithium-ionbatterij veel meer voordelen kan opleveren dan u zich ooit kunt voorstellen. Hieronder staan ​​enkele van de redenen waarom we een li-ionbatterij van 24 volt hebben aanbevolen voor uw heftruck.

Eenvoudig en haperend opladen
Het is waar dat loodzuuraccu's die in vorkheftrucks worden gebruikt, ook kunnen worden opgeladen. Vergeet echter niet dat de tijden zijn veranderd. Als heftruckchauffeur moet je zoeken naar hoe je dingen op de meest effectieve en efficiënte manier kunt doen.

Dit alles gezegd hebbende, moet u begrijpen dat het opladen van loodzuuraccu's behoorlijk ingewikkeld en technisch is. Als u niet voorzichtig bent, kan er iets beschadigd raken dat de algehele prestaties van uw vorkheftruck beïnvloedt. Zo'n batterij zal bijvoorbeeld naar een plaats moeten worden gebracht voordat hij wordt opgeladen. Voordat de oplader wordt aangesloten, moet deze vanwege het gewicht goed worden geplaatst. Het is ook vermeldenswaard dat 24 volt loodzuuraccu's in vorkheftrucks niet milieuvriendelijk zijn. Tijdens het laadproces is namelijk ontdekt dat waterstofgassen en warmte vrijkomen. Deze kunnen gezondheidsrisico's voor uw werknemers veroorzaken.

Als u er echt over nadenkt om uw werknemers tegen deze gezondheidsproblemen te beschermen, is het aan te raden om een 24 volt lithium-ionbatterij. Dit komt omdat het super eenvoudig op te laden is. Het is de perfecte optie voor heftrucks.

Belangrijke punten om op te merken
• Het opladen van een 24 volt lithium-ion accu op heftrucks is eenvoudiger
• Loodzuurbatterijen kunnen ernstige gezondheidsproblemen opleveren voor uw werknemers
• Een 24 volt loodzuuraccu weegt meestal wel 15,000 pond

Optimale productiviteit
Dit is een ander aspect waarbij een 24 volt li-ion accu gebruikt moet worden in heftrucks. Vanwege het gewicht van een loodzuuraccu zoals hierboven vermeld, duurt het meestal even voordat een vorkheftruck naar de ruimte wordt gereden waar hij kan worden opgeladen. Dit lijkt in eerste instantie misschien geen serieus probleem, maar naarmate de tijd verstrijkt, zal het uw productiviteit aanzienlijk vertragen. Behalve dat ze naar de oplaadruimte moeten, moeten loodzuurbatterijen ook worden verwisseld. Al deze kunnen ervoor zorgen dat de productiedoelstellingen niet worden gehaald.

Een 24 volt li-ion accu daarentegen kost minder tijd en stress om op te laden. Het is niet nodig om naar de oplaadruimte te gaan, aangezien een dergelijke oefening kan worden gedaan terwijl deze zich nog in de apparatuur bevindt. Hiermee kunt u er zeker van zijn dat uw heftruckmachine productiever zal zijn. Er zal geen tijd verloren gaan tijdens het proberen om de activiteiten van de dag te doen. Dit komt door de manier waarop het opladen gemakkelijk plaatsvindt.

Belangrijkste punten om te onthouden
• 24 volt lithium-ionbatterijen zijn gemakkelijker op te laden
• Ze kunnen het hoogste productiviteitsniveau garanderen
• Als u een loodzuuraccu in een vorkheftruck gebruikt, moet u deze naar een speciale plaats brengen om op te laden

eenvoudig onderhoud
Dit is een ander gebied waar een 24 volt lithium-ionbatterij superieur is gebleken bij gebruik voor het aandrijven van vorkheftrucks. Weet u dat het onderhouden van een loodzuuraccu toewijding en consistentie vereist? Ze moeten bijvoorbeeld regelmatig worden bewaterd om te werken zoals verwacht. Dit lijkt misschien iets dat je gemakkelijk aankunt, maar dat is het niet in de echte zin. De reden is vrij eenvoudig te begrijpen. Dat is het feit dat als u het water niet indien nodig ververst, uw batterij beschadigd kan raken.

Lithium-ionbatterijen daarentegen hebben bewezen een complete revolutie te zijn. Ze hebben geen onderhoud nodig en leveren toch de allerbeste prestaties. Zolang u ze oplaadt zoals vereist, hoeft u zich geen zorgen te maken of ze kunnen presteren zoals verwacht of niet.

Belangrijk punt om op te merken
• U kunt een li-ionbatterij voor vorkheftrucks onderhouden door deze op een plaats te bewaren met een gematigde temperatuur van minder dan 590F. Houd er rekening mee dat het ergens onder de 320F houden van invloed kan zijn op de prestaties.
• Loodzuuraccu's zijn erg ingewikkeld in onderhoud

Industriële elektrische lithium-ion vorkheftruckbatterij

Industriële elektrische lithium-ion vorkheftruckbatterij

Conclusie
Na het bovenstaande te hebben gezien, is er alle reden om aan te nemen dat u nu begrijpt waarom een ​​24 volt lithium-ionbatterij wordt aanbevolen voor gebruik in vorkheftrucks in vergelijking met conventionele batterijen.

Voor meer informatie over de voordelen en voordelen van 24 volt 200ah 300ah lithium-ion vorkheftruckbatterij van fabrikanten en leveranciers van lithium-iontractiebatterijen kunt u een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.lithiumbatterychina.com/blog/category/lithium-ion-forklift-truck-battery/ voor meer info.

 

Deel dit bericht


en English
X