Waarom u een 120 volt lithium-ion vorkheftruckbatterij van elektrische AGV-lithiumbatterijfabrikanten voor vorkheftrucks zou moeten gebruiken met lage kosten?

Waarom u een 120 volt lithium-ion vorkheftruckbatterij van elektrische AGV-lithiumbatterijfabrikanten voor vorkheftrucks zou moeten gebruiken met lage kosten?

Waarom u een 120 volt lithium-ion vorkheftruckbatterij van elektrische AGV-lithiumbatterijfabrikanten voor vorkheftrucks zou moeten gebruiken met lage kosten?

Er zijn veel discussies geweest over 120 volt lithium-ionbatterijen en loodzuurbatterijen op vorkheftrucks. Hoewel sommige mensen hebben beweerd dat de eerste een veel betere optie is in vergelijking met de laatste batterijoptie, zijn er mensen die een andere mening hebben. Met andere woorden, ze hebben betoogd dat loodzuurbatterijen veel beter zijn op vorkheftrucks. Het lijdt geen twijfel dat de wereld in een ongelooflijk tempo vooruitgaat. De tijd dat loodzuurbatterijen in de volksmond op vorkheftrucks werden gebruikt, is voorbij. Tegenwoordig zijn er andere betere opties, zoals 120 volt li-ionbatterijen.

beste china lifepo4 lithium-ion heftruck batterij fabrikant bedrijf

beste china lifepo4 lithium-ion heftruck batterij fabrikant bedrijf

Hier is waarom ze worden aanbevolen
Vraag je je af waarom een ​​120 volt lithium-ion accu wordt aanbevolen in heftrucks? Weet u dat dit een van de beste beslissingen is die u kunt nemen voor uw heftrucks? De waarheid is dat onderzoeken hebben aangetoond dat li-ionbatterijen een veel betere optie zijn in vorkheftrucks in vergelijking met loodzuurbatterijen. Het gebruik van de laatste kan ertoe leiden dat de algehele prestaties van uw vorkheftruck worden beïnvloed.

Dit bericht zal enkele van de redenen onthullen waarom 120 volt li-ion vorkheftruckbatterijen worden aanbevolen. Zorg ervoor dat u de details van het begin tot het einde leest, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen.

De tijdbesparende voordelen ervan
Hoewel dit moeilijk te geloven is, is het de waarheid. Voor het geval u het niet weet, kan een 120 volt lithium-ionbatterij u tijd en stress besparen. Dit gebeurt wanneer het op het punt staat te worden opgeladen. Het proces is vrij eenvoudig te volgen, omdat het in een mum van tijd is voltooid. Loodzuuraccu's zijn daarentegen erg moeilijk op te laden. Ze moeten van de heftruck worden verwijderd voordat het laadproces soepel kan verlopen. Dit is niet alleen stressvol, maar kan de workflow in hoge mate belemmeren.

U kunt het beste beginnen met het gebruik van een 120 volt li-ion accu in uw heftruck. De tijdbesparende voordelen zijn onvoorstelbaar. Het probleem met loodzuurbatterijen die in een vorkheftruck worden gebruikt, is dat het uw prestaties beïnvloedt, aangezien het opladen niet eenvoudig of gemakkelijk is.

Belangrijkste punten om te onthouden
• 120 volt li-ionbatterijen zijn gemakkelijk op te laden
• Loodzuurbatterijen die in vorkheftrucks worden gebruikt, zijn vrij ingewikkeld om op te laden
• 120 volt lithium-ion accu's in vorkheftrucks kunnen helpen om prestaties op de werkvloer te verbeteren. Dit komt omdat er geen uitvaltijd is

Kostenbesparende voordelen
Dit is een ander voordeel waarvan de meeste mensen zich niet bewust zijn. Wist u dat het gebruik van 120 volt lithium-ionbatterijen op heftrucks kan leiden tot een verlaging van de energierekening? Studies hebben aangetoond dat bedrijven die dergelijke batterijen in hun vorkheftrucks gebruiken erin geslaagd zijn om 30% op de energiekosten te besparen in vergelijking met bedrijven die loodzuurbatterijen gebruiken. Dit is een enorm verschil dat uw winstgevendheid kan beïnvloeden. Natuurlijk is het doel van elk bedrijf om de winst te maximaliseren en het verlies te minimaliseren. Het beste van 120 volt lithium-ionbatterijen op een vorkheftruck is dat ze u kunnen helpen een dergelijk doel te bereiken

U vraagt ​​zich misschien af ​​hoe ze uw energiekosten kunnen besparen. Er is ontdekt dat deze batterijen de neiging hebben om veel sneller op te laden. Er is zelfs ontdekt dat ze bijna 10 keer sneller zijn tijdens het opladen in vergelijking met loodzuurbatterijen.

Belangrijke punten om op te merken
• 120 volt lithium-ionbatterijen die in uw vorkheftruck worden gebruikt, kunnen uw energiekosten verlagen
• 120 volt li-ionbatterijen geven u een goede kans op maximale winst
• 120 volt li-ionbatterijen zijn bijna 10x sneller dan loodzuurbatterijen

Ze kunnen langer meegaan
Als u een bedrijf heeft waar constant vorkheftrucks worden gebruikt, is het belangrijk om de juiste batterijen te gebruiken die deze zonder enige klacht van stroom kunnen voorzien. Je hebt iets nodig dat de tand des tijds zal doorstaan. Loodzuurbatterijen zijn bijvoorbeeld geweldig, maar ze zijn niet zo robuust genoeg om de druk te weerstaan ​​waarmee vorkheftrucks elke dag worden geconfronteerd. Als u dergelijke batterijen gebruikt, geeft u op de lange termijn alleen meer geld uit dan verwacht. Dit komt omdat je uiteindelijk op zoek gaat naar een mogelijke vervanger.

U hoeft zich geen zorgen te maken, want een 120 volt lithium-ionbatterij kan al deze problemen zonder compromissen oplossen. Het is gebouwd om de zwaarste omstandigheden te weerstaan. Deze hebben zelfs 50% meer duurzaamheid dan een normale loodzuuraccu. Het enige dat nodig is, is dat het goed wordt onderhouden, zoals fabrikanten aanbevelen.

Tips voor het onderhouden van uw lithium-ionbatterij
• Bewaar de 120 volt li-ionbatterij op een plaats met een temperatuur van ongeveer 590F
• Laad altijd op voordat het nul procent is. Met andere woorden, zorg er altijd voor dat de batterij nooit helemaal leeg raakt
• Vermijd opladen tot 100%
• Bewaar altijd op koele plaatsen

Voordelen van de Gezondheid
In een wereld waarin veel nadruk wordt gelegd op de veiligheid van werknemers, beginnen werkgevers te zoeken naar manieren om gevaren op de werkplek te verminderen. Hoewel dit geweldig is, besteden ze te veel aandacht aan andere gebieden en negeren ze andere belangrijke aspecten. Dit omvat de batterij die hun vorkheftrucks aandrijft. Voor het geval u het niet weet, zijn loodzuurbatterijen erg gevaarlijk. Ze kunnen ernstige schade toebrengen aan uw gezondheid vanwege de componenten waarmee ze zijn ontworpen.

Ze bevatten zelfs gevaarlijke chemicaliën die op korte en lange termijn gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken voor werknemers in uw bedrijf. Als u van plan bent te besparen op medische kosten, is het belangrijk dat er Li-ion-batterijen worden gebruikt in uw heftrucks. Beeldvorming met behulp van een vorkheftruck en geen zorgen hoeven te maken over het lijden van enige vorm van gezondheidscomplicaties.

Enkele belangrijke punten waar u op moet letten zijn:
• Loodzuurbatterijen bevatten enkele gevaarlijke chemicaliën en componenten
• Li-ion accu's zijn zeer veilig te gebruiken in heftrucks
• Li-ionbatterijen zijn niet licht ontvlambaar. Er is geen risico op een brandongeval, op voorwaarde dat u de instructies van de fabrikant volgt

China Fabrikanten van elektrische rolstoelbatterijen

China Fabrikanten van elektrische rolstoelbatterijen

Conclusie
Na al het bovenstaande te hebben gezien, is het duidelijk dat een van de beste beslissingen die u ooit kunt nemen, het gebruik van een 120 volt lithiumbatterij in uw vorkheftruck is. Dit komt door de vele voordelen waarvan is ontdekt dat het te bieden heeft.

Voor meer informatie over gebruik 120 volt lithium-ion vorkheftruckbatterij van elektrische AGV fabrikanten van lithiumbatterijen voor heftrucks tegen lage kosten kunt u een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.lithiumbatterychina.com/blog/category/lithium-ion-forklift-truck-battery/ voor meer info.

 

Deel dit bericht


en English
X