Waarom LifePo4 48 volt 560ah lithium-ion-vorkheftruckbatterij gebruiken voor uw industriële lithium-vorkheftruckbatterijoplossingen?

Waarom LifePo4 48 volt 560ah lithium-ion-vorkheftruckbatterij gebruiken voor uw industriële lithium-vorkheftruckbatterijoplossingen?

Waarom LifePo4 48 volt 560ah lithium-ion-vorkheftruckbatterij gebruiken voor uw industriële lithium-vorkheftruckbatterijoplossingen?

De vergelijkingen tussen een 48 volt 560ah lithium-ionbatterij en een loodzuurbatterij die in vorkheftrucks wordt gebruikt, lijken geen grenzen te kennen. De waarheid is dat het vergelijken van deze twee batterijen hetzelfde is als aannemen dat een Volkswagen kan concurreren met Ferrari. Natuurlijk weet je dat de eerste optie altijd als de superieure zal uitkomen. Dat is waar het bij een 48 volt 560ah lithium-ion accu om draait. Het is zo goed dat het altijd een veel betere optie kan blijken te zijn in vergelijking met een 48 volt 560ah-loodzuurbatterij die in een vorkheftruck wordt gebruikt.

beste china lifepo4 lithium-ion heftruck batterij fabrikant bedrijf

beste china lifepo4 lithium-ion heftruck batterij fabrikant bedrijf

Gebruikt u nog een 48 volt 560ah loodaccu? Weet u dat dergelijke typen batterijen inmiddels achterhaald zijn? Het gebruik ervan kan zelfs uw algehele output op de werkplek beïnvloeden zonder dat u het weet. Studies hebben aangetoond dat 48 volt 560ah li-ionbatterijen efficiënter zijn in vorkheftrucks in vergelijking met loodzuur-tegenhangers.

Als je je nog steeds afvraagt ​​waarom een ​​48 volt 560ah lithium-ionbatterij de voorkeur heeft in vorkheftrucks boven loodzuurbatterijen, lees dan de details van dit bericht hieronder. Het zal al deze dingen uitleggen op een manier die je kunt begrijpen. Met andere woorden, het doel is om enkele voordelen uit te leggen die een 48 volt 560ah li-ionbatterij kan bieden als deze eenmaal in vorkheftrucks is gebruikt.

Geen uitvaltijd
Dit is een gebied waar een 48 volt 560ah lithium-ionbatterij in vorkheftrucks lijkt me een betere optie. Het doel van elk bedrijf is om een ​​optimale productiviteit te garanderen. Het probleem is dat om zo'n prestatie te bereiken, veel bedrijven alleen aandacht besteden aan het kaliber van de werknemers die ze aannemen. Hoewel hier niets mis mee is, moet u begrijpen dat er andere zeer belangrijke factoren zijn waarmee rekening moet worden gehouden om een ​​optimale productie te bereiken. Een daarvan is het type batterij dat in heftrucks wordt gebruikt.

Het gebruik van een loodzuuraccu zal u niet in staat stellen om dit doel te bereiken. Dit is waar u ervoor moet zorgen dat er een li-ionbatterij in uw heftruck is geïnstalleerd. Als je beide typen accu's vergelijkt, zul je zien dat het opladen van een loodzuuraccu tijd kost. Deze zal namelijk van de heftruck naar een oplaadpunt moeten. Het betekent dat de vorkheftruck gedurende zo'n tijd niet zal werken. Het opladen van een 48 volt 560ah lithium-ionbatterij is echter snel en eenvoudig. Het proces is bijna geautomatiseerd.

Belangrijke punten om op te merken
• 48 volt 560ah li-ionbatterijen zijn lichtgewicht en compact en kunnen dus gemakkelijk worden meegenomen als er een probleem is
• 48 volt 560ah li-ionbatterijen kunnen zorgen voor het hoogste prestatieniveau op de werkplek
• Loodzuurbatterijen zijn te ingewikkeld om op te laden

eenvoudig onderhoud
Ben je het gedoe dat gepaard gaat met het onderhouden van een loodzuuraccu die in je vorkheftruck wordt gebruikt beu? Weet u dat er een veel betere manier is om zo'n machine aan te drijven? Het probleem met veel mensen is dat ze ervan uitgaan dat alle accu's hetzelfde zijn als het om onderhoud gaat. Nou, je hebt het mis, want er zijn batterijen die niet al te veel onderhoud vergen en toch 24/7 optimale prestaties leveren. Een 48 volt 560ah lithium-ionbatterij is zo'n batterij. Als u dit in uw vorkheftruck gebruikt, hoeft u zich geen zorgen te maken over het uitvoeren van een rigoureuze onderhoudsroutine waar loodzuuraccu's gewoonlijk om bekend staan.

Over loodzuurbatterijen gesproken, hun algehele prestaties hangen af ​​van hoe ze door de jaren heen zijn onderhouden. Als ze bijvoorbeeld hun water niet verversen, kunnen ze zeer slecht presteren als ze eenmaal in een vorkheftruck zijn gebruikt. De wereld is verder gegaan dan zulke batterijen. De reden waarom lithium-ionbatterijen nu meer krantenkoppen halen dan iemand zich kan voorstellen, is vanwege het lage onderhoud. Enkele van de beste manieren om ze te onderhouden zijn:

• Laad ze nooit op tot 100%
• Laat uw lithium-ionbatterij nooit zakken tot nul procent
• Zorg ervoor dat de batterij op de juiste temperatuur wordt bewaard (40-600C)
• Volg altijd de instructies van de fabrikanten

Betere prestaties
Dit is een ander gebied waar lithium-ionbatterijen momenteel aan populariteit lijken te winnen. Ze hebben bewezen zeer betrouwbaar te zijn als het gaat om prestaties. Als u op zoek bent naar een accu die ervoor zorgt dat uw heftruck werkt zoals verwacht, hoeft u niet verder te zoeken. Dit komt omdat een 48 volt 560ah lithium-ionbatterij kan daarbij helpen. Als je het niet weet, is een li-ionbatterij veel beter als het gaat om prestaties. Het levert 30-50% meer van wat een loodzuuraccu kan bieden. Hierdoor worden ze tot de besten gerekend.

Er is iets dat u misschien niet weet over loodzuuraccu's en vorkheftrucks. Dit is het feit dat naarmate hun krachten afnemen of afnemen, ze de neiging hebben om altijd minder te presteren. Uw vorkheftruck zal bijvoorbeeld niet teveel lading vervoeren als dit eenmaal gebeurt. Het werkt pas goed als de batterij weer is opgeladen. Een lithium-ionbatterij heeft echter de neiging om altijd de beste prestaties te leveren, zelfs als deze bijna leeg is. Met andere woorden, de prestaties of het werktempo worden niet beïnvloed.

Belangrijke punten om op te merken
• Lithium-ionbatterij die in vorkheftrucks wordt gebruikt, presteert beter in vergelijking met loodzuurbatterijen
• Lithium-ionbatterijen leveren geen prestatieverlies, zelfs niet als ze leeg raken

Betere duurzaamheid
De waarheid is dat een 48 volt 560ah lithium-ionbatterij die in vorkheftrucks wordt gebruikt, is gebouwd om de tand des tijds te doorstaan. Ondanks dat ze zeer betaalbaar zijn, zijn ze gebouwd om zeer robuust te zijn. Weet u dat een typische 48 volt 560ah lithium-ionbatterij tot 5 jaar meegaat zonder dat de capaciteit afneemt? Sommige van deze batterijen hebben tot 3000 cycli, wat ze perfect maakt voor vorkheftrucks. Dit komt door de manier waarop ze zonder problemen steeds opnieuw kunnen worden gebruikt.

Normaal gesproken gaan loodzuurbatterijen niet lang mee voordat ze moeten worden vervangen. Ze kunnen na ongeveer 2-3 jaar gebruik kapot gaan. Dit zorgt ervoor dat u onnodig geld uitgeeft.

fabrikanten van lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks

fabrikanten van lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks

Conclusie
Na alle bovenstaande details te hebben gezien, is het duidelijk dat er tal van redenen zijn waarom u zou moeten gaan nadenken over het gebruik van een 48 volt 560ah lithium-ionbatterij in uw heftruck. Het is een veel betere en betrouwbare optie dan een loodzuuraccu.

Voor meer over lifepo4 48 volt 560ah lithium-ion vorkheftruckbatterij voor vier industriële lithium-vorkheftruckbatterijoplossingen kunt u een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.lithiumbatterychina.com/lithium-ion-battery-pack-for-forklift-trucks/ voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X