72 Volt LifePo4 lithium-ion vorkheftruckaccu — Beste vorkheftruckaccu voor elektrische vierwielige sit-down vorkheftrucks met contragewicht

72 Volt LifePo4 lithium-ion vorkheftruckaccu — Beste vorkheftruckaccu voor elektrische vierwielige sit-down vorkheftrucks met contragewicht

72 Volt LifePo4 lithium-ion vorkheftruckaccu — Beste vorkheftruckaccu voor elektrische vierwielige sit-down vorkheftrucks met contragewicht

Het is verbazingwekkend om te weten dat mensen nog steeds loodzuurbatterijen in hun vorkheftrucks gebruiken. Hoewel er eigenlijk niets mis is met zo'n beslissing, moet je begrijpen dat dit veel betere opties zijn. In feite is de wereld geëvolueerd en beginnen loodzuurbatterijen geleidelijk te verdwijnen. Met andere woorden, ze worden irrelevant door de opkomst van betere batterijopties. Het is waar dat ze uw heftruck helpen te functioneren. Dit betekent echter niet dat loodzuuraccu's de beste zijn.

Voor het geval u het niet weet, a 72 volt lithium-ionbatterij kan meer bieden eenmaal gebruikt in vorkheftrucks. Studies hebben aangetoond dat wanneer deze batterijen in dergelijke machines worden gebruikt, ze de neiging hebben om ongeveer 20-30% veel beter te presteren in vergelijking met wanneer loodzuurbatterijen worden gebruikt. Twijfel je nog wat een 72 volt lithium-ionbatterij kan doen als hij eenmaal in een heftruck is geïnstalleerd? Weet u dat dit de nieuwste technologie is, waardoor uw heftruck efficiënter kan werken?

beste china lifepo4 lithium-ion heftruck batterij fabrikant bedrijf

beste china lifepo4 lithium-ion heftruck batterij fabrikant bedrijf

Dit is wat je gaat ontdekken
Het belangrijkste doel van dit bericht is om enkele manieren te onthullen waarop een 72 volt li-ionbatterij een veel betere optie is gebleken in vergelijking met loodzuurbatterijen. Na het lezen van onderstaande details, begrijpt u waarom 72 volt lithium-ionbatterijen ten zeerste worden aanbevolen voor heftrucks.

Ze zijn erg veilig
Er is iets waar altijd op gelet moet worden als het gaat om de batterijen die in heftrucks worden gebruikt. Dit is de kwestie van veiligheid. Het is mogelijk om alle strategieën te bespreken om een ​​optimale productiviteit te bereiken. Eén ding is echter altijd zeker. Dit is het feit dat een werkplek die niet veilig is altijd problemen zal hebben. Uiteindelijk zult u meer uitgeven dan nodig is om te zorgen voor verwondingen die werknemers oplopen. Dit zijn allemaal de problemen die een loodzuuraccu kan veroorzaken als hij eenmaal in vorkheftrucks is gebruikt.

Het komt erop neer dat loodzuurbatterijen die in vorkheftrucks worden gebruikt, meer problemen en complicaties kunnen veroorzaken dan u zich kunt voorstellen. Wanneer ze bijvoorbeeld worden opgeladen, hebben ze de neiging om gevaarlijke gassen in de atmosfeer vrij te geven. Een daarvan is toevallig waterstof. Studies hebben aangetoond dat dit gemakkelijk kan ontbranden. Dat wil zeggen, het is zeer ontvlambaar. Stelt u zich eens voor dat al uw activa en eigendommen kwetsbaar zijn voor brand door loodzuurbatterijen.

Er is een betere optie die u kunt onderzoeken om te voorkomen dat een dergelijk probleem of uitdaging wordt ervaren. Dit is het gebruik van een 72 volt lithium-ionbatterij in zo'n vorkheftruck. Geloof het of niet, deze batterijen zijn de veiligste die u vandaag op de markt zult tegenkomen. Dit komt door de manier waarop ze zijn gebouwd of gebouwd om perfect te werken zonder enig risico of brandgevaar.

Belangrijkste punten om te onthouden
• EEN 72 volt lithium-ionbatterij gebruikt in vorkheftrucks is veiliger in vergelijking met loodzuurbatterijen
• Loodzuuraccu's stoten gevaarlijke gassen uit tijdens het opladen
• Loodzuuraccu's kunnen explosies veroorzaken op de werkplek

Ze zijn zeer duurzaam
Zoals hierboven vermeld, was er een tijd dat mensen zoveel geloofden in loodzuurbatterijen. Deze werden niet alleen gebruikt in heftrucks maar ook in andere machines binnen en buiten de werkplaats. Natuurlijk werden ze destijds beschouwd als de meest duurzame batterijen. Ze lijken echter achter te lopen in termen van wat een lithiumbatterij kan bieden. Zo is een 72 volt lithium-ion accu erg duurzaam qua levensduur. Voor het geval u het niet weet, kunnen deze batterijen altijd tot 3000 laadcycli leveren als ze eenmaal in vorkheftrucks zijn geïnstalleerd.

Er zijn zelfs enkele batterijen die tot ongeveer 5 jaar meegaan voordat ze moeten worden vervangen als ze eenmaal in vorkheftrucks zijn gebruikt. Het doel van elk bedrijf is ervoor te zorgen dat de gemaakte kosten worden gemaximaliseerd. Daarom heb je iets nodig dat robuust is en de tand des tijds kan doorstaan.

Belangrijke punten om op te merken
• Een typische loodzuuraccu kan 2-3 jaar meegaan
• Een lithium-ionbatterij van 72 volt gaat minimaal 5 jaar mee
• Er worden lithium-ionbatterijen gebruikt in vorkheftrucks die tot 3000 oplaadcycli hebben

Hoge productiviteit
Weet u dat het gebruik van een 72 volt lithium-ionbatterij kan helpen om de productie te verhogen die ooit in vorkheftrucks is gebruikt? Ben je je ervan bewust dat dit je kan helpen je gestelde doelen te bereiken? Dit is een aspect waar de meeste zakenmensen meestal mee worstelen. Het is vrij eenvoudig te begrijpen, aangezien een loodzuuraccu het werk aanzienlijk kan vertragen. Als ze bijvoorbeeld eenmaal in vorkheftrucks zijn geïnstalleerd, worden ze waarschijnlijk opgeladen om te werken zoals verwacht. Voordat dit kan gebeuren, moeten ze naar plekken worden gereden waar ze moeten worden opgeladen. Dit betekent dat er een stop in het werkproces komt.

Met andere woorden, de vorkheftruck zal enkele minuten of uren niet werken totdat een dergelijke batterij volledig is opgeladen. Een ander geval waarin de productie of het werk kan worden vertraagd vanwege het laadproces, is tijdens het opladen. Of je het nu wilt geloven of niet, de waarheid is dat het opladen van een loodaccu die in een vorkheftruck wordt gebruikt, meestal langzaam gaat. Dit kan de werkzaamheden alleen maar belemmeren.

Dat is niet hetzelfde voor een 72 volt lithium-ionbatterij waarvan bekend is dat deze veel sneller oplaadt. Afgezien daarvan is er geen downtime met deze batterijen. Dit komt omdat terwijl de vorkheftruck werkt, ze ook zo kunnen worden opgeladen.

Belangrijke punten om op te merken
• Loodzuuraccu's die in vorkheftrucks worden gebruikt, laden veel langzamer op
• Lithium-ionbatterijen zijn handiger om op te laden in vorkheftrucks
• Lithium-ionbatterijen kunnen ervoor zorgen dat het werk niet wordt onderbroken als ze eenmaal in heftrucks zijn gebruikt

Fabrikanten van 24 volt lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks

Fabrikanten van 24 volt lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks

Conclusie
Op basis van de details die hierboven zijn uitgelegd, is er alle reden om aan te nemen dat een lithium-ionbatterij van 72 volt die in een vorkheftruck wordt gebruikt, veel beter is in vergelijking met loodzuurbatterijen. 72 volt lifepo4 lithium-ion vorkheftruckbatterij — beste vorkheftruckbatterij voor elektrische vierwielige vorkheftrucks met contragewicht, u kunt een bezoek brengen aan JB Battery China op https://www.lithiumbatterychina.com/blog/2022/05/24/why-you-should-use-a-72-volt-lithium-ion-forklift-truck-battery-from-lithium-forklift-battery-companies/ voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X