80 volt lithium-ion-vorkheftruckbatterij - Beste LifePo4-vorkheftruckbatterij voor zware vorkheftrucks en IC-pneumatische vorkheftrucks met hoge capaciteit

80 volt lithium-ion-vorkheftruckbatterij - Beste LifePo4-vorkheftruckbatterij voor zware vorkheftrucks en IC-pneumatische vorkheftrucks met hoge capaciteit

80 volt lithium-ion-vorkheftruckbatterij - Beste LifePo4-vorkheftruckbatterij voor zware vorkheftrucks en IC-pneumatische vorkheftrucks met hoge capaciteit

Voor de meeste mensen is er niets mis mee om geen 80 volt lithium-ionbatterij. Ze zijn van mening dat een loodzuuraccu veel betere functies kan vervullen als hij eenmaal in heftrucks is gebruikt. De waarheid is dat dit een zeer verkeerde veronderstelling is, aangezien onderzoeken hebben aangetoond dat li-i8on-batterijen veel betere en efficiëntere opties zijn als het gaat om het aandrijven van vorkheftrucks en om ze te laten functioneren zoals verwacht. Dit komt door de vele voordelen die ze kunnen opleveren als ze eenmaal op de werkplek zijn gebruikt.

De waarheid is dat de tijden veel verder vorderen dan je je ooit kunt voorstellen. Loodbatterijen werden toen alleen gebruikt omdat er geen betere optie was. De technologie is de laatste tijd echter geëvolueerd en de opkomst van li-ionbatterijen in vorkheftrucks heeft loodzuurbatterijen verouderd. Als u het niet weet, zijn er veel redenen waarom u moet gaan nadenken over de mogelijkheid om deze batterijen te gebruiken.

beste china lifepo4 lithium-ion heftruck batterij fabrikant bedrijf

beste china lifepo4 lithium-ion heftruck batterij fabrikant bedrijf

Het belangrijkste doel van dit bericht is om enkele van de gebieden te onthullen waar 80 volt lithium-ionbatterijen ooit effectiever zijn gebleken in vergelijking met loodzuurbatterijen. Uiteindelijk zijn dit redenen waarom u de eerste optie zou moeten installeren in plaats van de laatste.

Nul downtime voordelen
Behalve dat u geen ambitieus bedrijf runt, is het doel altijd om ervoor te zorgen dat de dagelijkse taken en doelstellingen worden bereikt. De fout die de meeste mensen maken, is dat ze zich concentreren op het motiveren van werknemers en het onbeheerd achterlaten van andere belangrijke dingen of gebieden. Hoe gemotiveerd werknemers ook zijn, het is nog steeds heel goed mogelijk dat u uw dagelijkse doelstellingen op de werkplek niet haalt. Met andere woorden, er zal waarschijnlijk nog steeds het probleem van downtime zijn. Dit kan gebeuren wanneer uw heftrucks enkele minuten of uren niet werken.

Weet u dat vorkheftrucks ondermaats kunnen presteren als de juiste batterijen niet worden gebruikt? Een typisch voorbeeld is wanneer u een loodzuuraccu gebruikt om een ​​dergelijke machine van stroom te voorzien. In dit geval is er waarschijnlijk sprake van uitval tijdens werkzaamheden. Dit probleem kan optreden wanneer u een loodzuuraccu oplaadt. Natuurlijk hebben batterijen zoals deze meestal tijd nodig om op te laden. Het ergste is dat terwijl ze worden opgeladen, uw vorkheftruck waarschijnlijk inactief is. Dit komt door de manier waarop ze meestal worden losgemaakt van de vorkheftruck.

Daarnaast is 80 volt lithium-ionbatterijen kan zorgen voor een optimale productiviteit op de werkvloer. Dit komt omdat ze erg snel kunnen opladen. Ze worden waarschijnlijk ook opgeladen als de vorkheftruck werkt. De implicatie hiervan is dat er geen pauze of belemmering zal zijn in de werkzaamheden.

Belangrijke punten om op te merken
• Loodzuuraccu's laden niet erg snel op
• Opladen van een loodaccu in vorkheftruck kan werkzaamheden in hoge mate belemmeren
• Van 80 volt lithium-ionbatterijen is bekend dat ze zeer snel opladen

Ze zijn erg duurzaam
Een van de belangrijkste doelen van elk bedrijf is ervoor te zorgen dat de kosten zo laag mogelijk worden gehouden. Je zou kunnen besluiten om enkele van de meest competitieve strategieën te bedenken om zo'n prestatie te bereiken. Eén ding is echter altijd zeker. Dit is het feit dat het gebruik van een loodzuuraccu uw bedrijf verlies kan opleveren. Deze batterijen zijn niet goedkoop. Afgezien daarvan duren ze meestal niet zoals verwacht. De gemiddelde levensduur van een loodzuuraccu is ongeveer 3 jaar. Dit hangt zelfs af van hoe het wordt onderhouden, wat behoorlijk veeleisend is.

Loodzuurbatterijen hebben bijvoorbeeld water dat na ongeveer 3-6 maanden moet worden vervangen. Er zijn ook regels die u moet naleven om een ​​dergelijke onderhoudsroutine effectief te laten zijn. Ook hier wordt van u verwacht dat u tot 50% een loodaccu gebruikt. Als u meer stroom probeert te gebruiken, kan de levensduur van de batterij worden verkort. Dit kan ook leiden tot onomkeerbare schade. Gezien dit alles, kunt u deze batterijen gemakkelijk beschadigen zonder te weten wanneer ze in vorkheftrucks worden gebruikt.

80 volt lithium-ionbatterijen aan de andere kant zijn veel sterker. Hun duurzaamheid heeft nooit een vraagteken gehad vanwege de manier waarop ze zijn vervaardigd. Aangezien deze batterijen in vorkheftrucks worden gebruikt, kunt u er zeker van zijn dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken dat uw batterij beschadigd raakt. Deze batterijen kunnen bij goed onderhoud 7 jaar meegaan.

Belangrijke punten om op te merken
• Een 80 volt lithium-ion accu heeft doorgaans minimaal 3000 cycli
• Lithium-ionbatterijen hebben weinig of geen onderhoud nodig voor optimale prestaties
• Een 80 volt lithium-ionbatterij heeft meestal een levensduur van 5-7 jaar

Veiligheid op de werkplek
De waarheid is dat we in een tijdperk leven waarin de meeste mensen de groene beweging volledig lijken te steunen. Nogmaals, dit is er alleen maar in geslaagd om loodzuurbatterijen naar de backstage te degraderen. Dit komt door het gevaar waarvan is ontdekt dat ze vormen voor de menselijke omgeving en mensen. Zo kunnen deze batterijen tijdens het opladen gevaarlijke stoffen uitstoten. Voor het milieu kunnen deze brand veroorzaken. Aan de andere kant kunnen ze het leven van uw werknemers in gevaar brengen door ernstige gevolgen voor de gezondheid op de lange termijn. Als u uw werknemers echt wilt helpen om gezond te blijven, is het gebruik van loodzuur in vorkheftrucks niet de beste optie.

In plaats daarvan heb je eigenlijk een 80 volt lithium-ionbatterij nodig in zo'n vorkheftruck. Het is een integraal onderdeel van de groene beweging en zorgt ervoor dat uw werkplek veilig is. Van deze batterijen is bekend dat ze op de veiligste manier worden opgeladen. Ze vormen ook geen enkele vorm van bedreiging of gevaar voor werknemers. Dit maakt ze ideaal voor elk soort bedrijf of bedrijf dat heftrucks gebruikt. Zolang ze worden gebruikt volgens de instructies van hun fabrikanten, kunt u er zeker van zijn dat ze altijd zullen leveren.

fabrikanten van lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks

fabrikanten van lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks

Conclusie
Na het bovenstaande te hebben gezien, is het heel duidelijk dat een 80 volt lithium-ionbatterij meestal veel voordelen heeft. Dit zorgt voor een optimale productie op de werkplek, vooral eenmaal geïnstalleerd in vorkheftrucks.

Voor meer over 80 volt lithium-ion vorkheftruckbatterij - beste LifePo4-vorkheftruckbatterij voor zware vorkheftrucks en IC-pneumatische vorkheftrucks met hoge capaciteit, u kunt JB Battery China bezoeken op https://www.lithiumbatterychina.com/blog/2022/05/26/advantages-of-using-an-80-volt-lithium-ion-forklift-battery-in-electric-forklifts-vs-lead-acid-battery/ voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X