24V 200Ah Deep Cycle LiFePO4 lithium-ion heftruckbatterij voor elektrische walkie-palletheftrucks en walkie-stapelaars

24V 200Ah Deep Cycle LiFePO4 lithium-ion heftruckbatterij voor elektrische walkie-palletheftrucks en walkie-stapelaars

24V 200Ah LiFePO4-lithium-ionenvorkheftruckbatterij voor elektrische walkie-palletheftrucks en walkie-stapelaars

De 24V 200Ah LiFePO4-batterij voor elektrische vorkheftruck heeft de afgelopen jaren een grote impact op de markt gemaakt. Als zodanig zijn er veel vragen gerezen over de efficiëntie en betrouwbaarheid van deze batterij. Wil je deze unieke batterij kopen, maar weet je niet zeker of dit is wat je wilt?
Voldoe je aan bovenstaande omschrijving, dan ben je hier aan het juiste adres. Het doel van dit bericht is om enkele van de meest gestelde vragen te beantwoorden, aangezien het gaat om de prestaties en geloofwaardigheid van de 24V 200Ah LiFePO4-batterij voor elektrische vorkheftrucks. Laten we beginnen met de eerste van de meest gestelde vragen.

Fabrikanten van 24 volt lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks

Fabrikanten van 24 volt lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks

Zijn lithium-ionbatterijen anders dan LiFePO4-batterijen?
Dit is een van de meest voorkomende vragen die u online tegenkomt. Het laat alleen maar zien hoe mensen in de war zijn over deze batterijen. Ontspan, want je zou het belangrijkste verschil tussen beide batterijtypes begrijpen.

Ik zou willen beginnen met te stellen dat lithium-ionbatterijen en LiFePO4-batterijen beide oplaadbare batterijen zijn. Bovendien, zoals je goed geraden had, bevatten ze allebei lithium als onderdeel van hun make-up. Maar ze zijn niet precies hetzelfde.

LiFePO4 is toevallig een batterijtype dat is samengesteld uit lithiumijzerfosfaat. Voor een beter begrip worden in dit bericht enkele andere batterijen vermeld die zich in deze categorie bevinden. Voorbeelden van lithiumbatterijen zijn lithiumtitanaat, lithiumkobaltoxide, lithium-nikkel-mangaan-kobaltoxide, lithium-mangaanoxide, enz. Dat zijn enkele van de best presterende lithiumcombinaties tot nu toe.

Tegenwoordig zijn LiFePO4-batterijen niet langer nieuw voor mensen vanwege het brede scala aan toepassingen. Ze hebben veel gebruik gevonden in zonnesystemen, boten, voertuigen en andere gerelateerde toepassingen. LiFePO4-batterijen staan ​​tegenwoordig om een ​​aantal redenen in de schijnwerpers. Daarom willen geïnteresseerde gebruikers weten waarom ze de voorkeur zouden moeten geven aan andere batterijtypes.

Lithium-ion vs. LiFePO4-batterijen
Om beide batterijen nauwkeurig te kunnen vergelijken, zullen we ze vanuit bepaalde perspectieven bekijken. Laten we ze eerst bekijken vanuit het perspectief van draagbare apparaten. LiFePO4 is nooit een goede keuze geweest als het gaat om draagbare apparaten. Het is niet de beste optie in slimme horloges. De reden is vrij eenvoudig: lage energiedichtheid. Lithium-ionbatterijen hebben in dit opzicht wel een hogere energiedichtheid in vergelijking met LiFePO4.

Dat gezegd hebbende, lijkt LiFePO4 leidend te zijn in lithium-ion vanwege zijn superieure eigenschappen. De levenscyclus van een LiFePO4 is ongelooflijk hoog. In sommige gevallen kan het wel vier keer zo hoog zijn als bij een lithium-ionbatterij. De voordelen van LiFePO4 ten opzichte van zijn lithium-ion-tegenhanger wegen dus zwaarder dan de nadelen. Het volgende gedeelte van dit bericht zal enige tijd duren om andere functies op te splitsen die een LiFePO4 onderscheiden van a lithium ion batterij.

Het biedt meer stabiliteit
Op het gebied van lithiumbatterijen is veiligheid net zo belangrijk als al het andere. Ik ben er vrij zeker van dat je een of twee keer hebt gehoord over explosies van lithium-ionbatterijen. Er is gemeld dat een paar van dergelijke problemen voorkomen in laptops. Dit is een gebied waar u de LiFePO4-technologie zou waarderen. Het is ontworpen met een stabiele chemie die volledige veiligheid garandeert.

LiFePO4 gebruikt de veiligste chemie als je het vergelijkt met andere batterijen. De reden kan worden herleid tot de structurele en thermische stabiliteit. De structurele en thermische stabiliteit van LiFePO4-batterijen ligt op een veel hoger niveau dan die van loodzuur- of andere batterijen. LiFePO4-batterijen zijn onbrandbaar omdat ze zijn ontworpen om hoge temperaturen te weerstaan ​​en niet tijdens het proces te ontleden. Het ervaart nooit enige thermische op hol geslagen en blijft altijd koel als de temperatuur normaal is.

Nog iets dat u moet weten, is dat zelfs wanneer LiFePO4 wordt blootgesteld aan kortsluiting of extreem hoge temperaturen, er geen kans is dat het explodeert of brand veroorzaakt. Dit is bijzonder interessante informatie voor iedereen die LiFePO4-batterijen gebruikt voor hun scooter, boot, camper of achterklep.

Milieuveiligheid
Het oplaadbare karakter van LiFePO4-batterijen maakt ze een topkeuze voor ons huidige bestaan. Er is echter meer aan hun milieuvriendelijkheid dan u zich kunt voorstellen. Bijvoorbeeld, in tegenstelling tot nikkeloxide lithium en loodzuur batterijen, LiFePO4-batterijen lekken niet en zijn niet giftig. Ze kunnen ook worden gerecycled. Dat gezegd hebbende, het zal erg lang duren voordat je ze gaat recyclen, omdat ze voor een langere periode kunnen meegaan.

In feite zijn ze in staat om maar liefst 5000 cycli te doen. Dat betekent dat LiFePO4-batterijen minimaal 5000 keer kunnen worden opgeladen. Je kunt ze opladen voor meer. Loodzuuraccu's daarentegen zullen je daar niet in de buurt van brengen. Met loodzuuraccu's haalt u maximaal 400 cycli. Dit is begrijpelijkerwijs ver verwijderd van wat verkrijgbaar is met LiFePO4.

Uitstekende prestaties en efficiëntie
Het is waar dat een niet-giftige en veilige batterij de juiste keuze is. Het is echter ook belangrijk dat je voor een batterij gaat die dienovereenkomstig kan leveren. Laten we een paar statistieken doornemen om de prestaties en efficiëntie van deze batterij echt te meten.

Laad efficiëntie – In minder dan 2 uur of maximaal 2 uur kunt u verwachten dat de batterij tot 100% is opgeladen.
Zelfontlading – Wanneer het niet in gebruik is, ontlaadt het met een verwaarloosbare snelheid van 2% in een maand. Loodzuuraccu ontlaadt met 30% in één maand.
Runtime – het levert een hogere looptijd in vergelijking met elke andere batterij.
Constant vermogen – de vermogensafgifte blijft hetzelfde, zelfs als u meer dan 3000 cycli hebt gebruikt.
geen onderhoud – dit is wat LiFePO4 tot een van de meest fascinerende batterijen aller tijden maakt.

Voordelen van lithium-ion vorkheftruckbatterij:

Voordelen van lithium-ion vorkheftruckbatterij:

Conclusie
Er zijn zoveel dingen die we kunnen zeggen over LiFePO4-batterijen. De voordelen zijn talrijk. Naast alles wat hierboven is beschreven, helpt de kleine en lichtgewicht functie ook om hem op het hoogtepunt van alle batterijen te plaatsen. Deze batterijen zijn lichter dan de meeste andere batterijen, wat meer kracht en minder gewicht betekent. Dat maakt het een zeer geprefereerde keuze voor de meeste toepassingen.

Voor meer over 24v 200ah lifepo4 lithium-ion heftruck accu voor elektrische walkie pallet jacks heftruck en walkie stapelaars, kunt u een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/2022/06/28/benefits-of-24-volt-lifepo4-deep-cycle-lithium-ion-forklift-battery-for-electric-pallet-jack-and-industrial-agv-forklift/ voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X