Hoe u de juiste lithium-ion-vorkheftruckbatterij kiest voor uw materiaalbehandelingsapparatuur en automatisch geleide voertuigen agv robot

Hoe u de juiste lithium-ion-vorkheftruckbatterij kiest voor uw materiaalbehandelingsapparatuur en automatisch geleide voertuigen agv robot

Hoe u de juiste lithium-ion-vorkheftruckbatterij kiest voor uw materiaalbehandelingsapparatuur en automatisch geleide voertuigen agv robot

Zo populair als lithium-ion heftruckbatterijen zijn geworden, is het nog steeds uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u het juiste type koopt. Met zo'n product dat de oplaadbare batterij-industrie heeft doen ontploffen, is de kans groot dat je uiteindelijk koopt wat niet origineel is, als je de echte niet kunt onderscheiden van degene die nep is. Dus als u hoopt het goed te doen bij uw eerste aankoop, moet u worden geleerd hoe u in dit opzicht op de juiste batterijen moet letten. Een paar tips zijn alles wat je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je niet wordt bedrogen tijdens het proces. Hieronder staat alles wat u moet weten.

fabrikanten van lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks

fabrikanten van lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks

Uw stroombehoeften evalueren
Het is echt zinloos om een ​​lithium-ion-vorkheftruckbatterij te kopen die niet aan uw stroombehoeften voldoet. Het kopen van de verkeerde batterij zal u op geen enkele manier helpen, ongeacht de kwaliteit van de batterij. Probeer de exacte vermogens- en spanningswaarden van uw elektrische vorkheftruck te achterhalen. Dat komt omdat de batterijen in verschillende specificaties bestaan. U kunt het zich niet veroorloven om een ​​batterijspecificatie te krijgen die anders is dan wat u heeft. Dat is dus ongeveer het eerste waar u op moet letten bij het kiezen van een lithium-ion heftruckaccu.

Controleer de ampère-uurclassificaties
Dit is een andere belangrijke factor waarmee rekening moet worden gehouden bij de aankoop van heftruckbatterijen. Deze parameter bepaalt hoe lang uw batterij ononderbroken kan werken. Hoe hoger de ampère-uurwaarden, hoe langer de batterij de eigenaar kan dienen. U moet er echter ook rekening mee houden dat batterijen met hogere ampère-uurwaarden meer zouden kosten dan hun tegenhangers met lage nominale waarden.
Er kunnen verschillende ampère-uurwaarden zijn voor dezelfde spanning. Met andere woorden, u kunt verschillende ampère-uurwaarden hebben voor a 24V lithium-ion vorkheftruckaccu.

Batterijbeheersysteem (BMS)
Batterijbeheersystemen worden gemeengoed met de meest recente batterijopslagsystemen. Ondertussen was het een idee dat voor het eerst werd gepromoot en ontwikkeld door fabrikanten van lithiumbatterijen. Wat doet een batterijbeheersysteem? Een BMS is ontworpen om veel dingen te doen.
Om te beginnen is het bedoeld om de accu te beschermen tegen overladen en overladen. Voor het geval u het niet weet, dit zijn activiteiten waardoor een batterij sneller leeg kan raken dan verwacht. De meeste batterijen gaan snel dood omdat ze vaak te veel worden opgeladen en ontladen.
Een BMS geeft u ook de mogelijkheid om tal van andere factoren in uw batterij te controleren. U kunt bijvoorbeeld de levensduur en gezondheid van uw batterij, temperaturen en interne kortsluitingen en losse verbindingen controleren. Een BMS zorgt er ook voor dat u uw lithium-ion heftruckaccu lang gebruikt.

Controleer op gewicht
Het gewicht moet ook in de vergelijking worden meegenomen wanneer u een lithiumbatterij voor uw elektrische vorkheftruck koopt. Lithium-ionbatterijen hebben over het algemeen het voordeel dat ze licht en klein zijn. Daarom, als u een van dergelijke batterijen gaat kopen, moeten ze van het lichtgewicht type zijn. Een batterij van 100 ampère-uur zou gemiddeld tussen de 12 en 13 kg moeten wegen. Dat is alsof je een idee krijgt van wat je kunt verwachten. Als een batterij met een ruime marge meer weegt, is het zeer waarschijnlijk dat dat niet het soort batterij is lithium-ion vorkheftruckaccu je zoekt.

Geschikt voor alle weersomstandigheden
Hoewel dit onderdeel is van wat u van alle lithium-vorkheftruckaccu's kunt verwachten, moet het toch zorgvuldig worden overwogen. Neem niets aan; informeer bij de fabrikant of wat u wilt kopen bestand is tegen alle vormen van klimatologische omstandigheden. Zo ben je zeker van een batterij die lang meegaat. Het is belangrijk om vragen te stellen, zodat u geen batterij krijgt die is aangepast voor bepaalde weersomstandigheden.

Koop bij gelicentieerde fabrikanten
Het is niet voldoende om een ​​fabrikant te kiezen en een lithium-vorkheftruckbatterij bij hen te kopen. Het is opmerkelijk geworden dat het beter is om te kopen van fabrikanten die een licentie hebben om dergelijke zaken te runnen. De reden waarom het wordt aangeraden om bij dergelijke fabrikanten te kopen, is omdat hun batterijen worden geproduceerd in overeenstemming met internationale normen. Zo nemen ze alle nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat de batterij van de heftruck volledig veilig is voor gebruik.
Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen extreme hitte en hoge temperaturen. Je doet dus niet alleen jezelf een plezier als je koopt bij goedgekeurde outfits. Maar ook voor uw veiligheid op de lange termijn.

Meet de afmetingen van uw batterijcompartiment
Terwijl het al bekend is dat lithium heftruckbatterijen zijn over het algemeen klein, u moet de afmetingen van uw batterijcompartiment weten om er zeker van te zijn dat u het juiste koopt. Neem de tijd en meet het compartiment zorgvuldig, want als u de meting een centimeter in de afmetingen mist, kunt u moeite hebben om de batterij in de vereiste ruimte te plaatsen. Meet de afmetingen en probeer 99.99% nauwkeurig te zijn in uw metingen. Als de afmetingen juist zijn, past de lithium-ion heftruckaccu er prima in.

Snel opladen en langzaam ontladen
Of u nu een vorkheftruck van klasse I, II of III gebruikt, het is beter om iets te kopen dat snel oplaadt en langzaam ontlaadt. Dit is na vele jaren van ontwikkeling de nieuwe norm voor lithium-ionbatterijen. Met andere woorden, als u iets koopt dat minder is dan dat voordeel, doet u uzelf tekort. Hoe korter de oplaadtijden, hoe beter voor u.

Voordelen van lithium-ion vorkheftruckbatterij:

Voordelen van lithium-ion vorkheftruckbatterij:

Conclusie
Er zijn verschillende items die op de markt worden verkocht, allemaal in de naam van een lithium-ion-vorkheftruckbatterij. Zoals eerder vermeld, zijn marketeers op zoek naar hoe ze iets aan u kunnen verkopen. Sommigen van hen zijn meer geïnteresseerd in het geld; niet of je uiteindelijk in staat bent om je doelen te bereiken. Bovenstaande tips zijn uitgelegd om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Als je de tips toepast, is de kans groot dat je uiteindelijk de juiste lithium-ion heftruckaccu kiest. Het is ook goed om toe te voegen dat lithiumbatterijen veel beter af zijn dan de meeste andere batterijtypes die voor vorkheftrucks worden gebruikt.

Voor meer over hoe kies je de juiste lithium-ion heftruckaccu? voor uw materiaalbehandelingsapparatuur en automatisch geleide voertuigen agv robot, kunt u een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/choose-right-forklift-battery/ voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X