Voordelen van lithium-ion-vorkheftruckbatterij van materiaalbehandelingsapparatuur Batterijfabrikant en fabriek:

Voordelen van lithium-ion-vorkheftruckbatterij van materiaalbehandelingsapparatuur Batterijfabrikant en fabriek:

Voordelen van lithium-ion-vorkheftruckbatterij van materiaalbehandelingsapparatuur Batterijfabrikant en fabriek:

Als het om heftrucks gaat, zijn er veel verschillende opties op de markt. Maar welke heftruckaccu past het beste bij jou? De beste heftruckbatterijen zijn gemaakt met lithium-iontechnologie. Deze technologie biedt veel voordelen, waaronder een langere levensduur, een laag gewicht en een laag stroomverbruik. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van het gebruik van een lithium-ion-vorkheftruckbatterij:

Fabrikanten van 24 volt lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks

Fabrikanten van 24 volt lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks

Wat zijn de voordelen van een lithium-ion vorkheftruckbatterij?

Bedrijven over de hele wereld stappen over op alternatieve energiebronnen, zoals lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks. De vooruitgang van de batterijtechnologie heeft het mogelijk gemaakt om een ​​levensvatbare stroomoplossing te bieden voor een vorkheftruck die niet afhankelijk is van traditioneel loodzuur batterijen. Loodzuurbatterijen worden in de meeste elektrische vorkheftrucks gebruikt en zijn nog steeds een goede optie voor faciliteiten die niet met meerdere ploegen werken en een lage initiële investering hebben. Hoewel lithium-ionbatterijen duurder zijn dan loodzuurbatterijen, zijn veel eigenaren en exploitanten het erover eens dat de voordelen opwegen tegen de kosten. Bij goed beheer levert de initiële investering in deze batterijen een hoger investeringsrendement op dan een loodzuurbatterij.

Voordelen van lithiumbatterijen

Toegenomen productiviteit

Tijdens een dienst wordt lithium heftruckbatterijen een hogere en meer consistente spanning behouden. Consistente spanning betekent dat u de hele dag over een beter presterende vorkheftruck beschikt, wat de doorvoer in uw faciliteit zal verhogen. Lithiumbatterijen laden ook sneller op, wat de productiviteit en doorvoer verbetert.

Downtime wordt verminderd.

Een lithium-ionbatterij heeft het potentieel om twee tot vier keer zo lang mee te gaan als een traditionele loodzuurbatterij. De mogelijkheid om een ​​lithiumbatterij op te laden of tussendoor op te laden, elimineert de noodzaak van batterijwissels, wat resulteert in minder uitvaltijd.

Bijna onderhoudsvrij

Lithium-vorkheftruckbatterijen zijn gesloten cellen die niet constant water, egalisatie of zelfs reiniging nodig hebben. Deze batterijen zijn praktisch onderhoudsvrij en verminderen de arbeidskosten en uitvaltijd.

Snellere opladen

Heftrucks met lithium-ionbatterijen laad veel sneller op en heeft geen afkoeltijd nodig. Lithiumbatterijen kunnen in minder dan een uur worden opgeladen en zijn acht keer sneller dan loodbatterijen. De batterij hoeft niet volledig te worden opgeladen voordat de werkzaamheden worden hervat. Operators kunnen de batterij gedurende de dag opladen tijdens hun pauzes.

Wat moet u verwachten bij het gebruik van lithium-ionbatterijen voor heftrucks

Bij het gebruik van lithium-ionbatterijen voor heftrucks is het belangrijk om te weten wat u kunt verwachten. Er zijn een paar dingen waar u op moet letten bij het gebruik van deze batterijen. Ze gaan vaak langer mee dan traditionele batterijen en zijn milieuvriendelijk. Ze hebben ook een zeer hoge energiedichtheid. Ze kunnen ook erg gevaarlijk zijn als ze niet onder de juiste omstandigheden worden gebruikt. Het is ook belangrijk om op de hoogte te zijn van de spanningen die deze batterijen produceren. Als de vorkheftruck draait op een spanning die hoger is dan de spanning waarvoor de batterij is geclassificeerd, bestaat de kans dat de batterij oververhit raakt. Als de spanning te laag is, kan de vorkheftruck mogelijk niet genoeg stroom produceren. Het is ook belangrijk om de spanning van de gebruikte batterij te kennen. Dit zorgt voor de veiligheid van de heftruck wanneer deze in gebruik is.

Uw operators en u zullen enkele veranderingen opmerken na de overgang naar lithium-ionbatterijen. Operators zullen tijdens hun diensten een grotere vermogensconsistentie en snellere laadsnelheden ervaren. U zult een duurzamere batterij zien die vrijwel geen onderhoud nodig heeft, evenals een efficiëntere werking. Er zal een hogere initiële prijs zijn voor een op lithium gebaseerde batterij, maar dit zal worden gecompenseerd door een verlaging van de arbeidskosten, apparatuur en de tijd die nodig is om uit te schakelen.

Waarom gebruiken we lithium-ionbatterijen in heftrucks?

Lithiumbatterijen zijn efficiënter om op te laden en helpen u geld te besparen door niet afhankelijk te zijn van reiniging, bewatering en egalisatie die andere heftruckbatterijen vereisen. Ze bieden ook langere en consistente prestaties in vergelijking met andere soorten batterijen. Lithium-ionbatterijen hebben gemiddeld drie keer zoveel energie als conventionele batterijen en leveren een constante spanning en veroorzaken geen vertraging van uw machine wanneer ze ontladen.

Ze zijn veiliger voor werknemers en zijn een betere keuze voor het milieu. Ze hebben een gemiddelde levenscyclus van 4 keer langer. Ze zijn ook 30% zuiniger in energieverbruik. Ze zijn groener en veiliger omdat ze geen CO2-gas uitstoten en er geen kans is op morsen van zuur.

Loodzuur batterijen acht uur nodig hebben om volledig op te laden en vervolgens 8 uur om af te koelen. Ter vergelijking: een lithium-ionbatterij is in slechts een uur volledig opgeladen, waardoor het meest efficiënt gebruik kan worden gemaakt van de mogelijkheden voor opladen in pauzes, wat resulteert in een uitstekende keuze voor ploegendienst.

Wat kunnen lithium-ionbatterijen doen om bij te dragen aan een efficiënte en kosteneffectieve magazijnoperatie?

– U bespaart geld dat u aan energie had kunnen besteden om batterijen op te laden

– Er is minder tijd en moeite nodig voor werknemers die loodzuuraccu's verwisselen

– Minder tijd en moeite voor het onderhouden en bewateren van loodzuuraccu's

– Vermindering van energieverspilling (een loodzuurbatterij gebruikt meestal ongeveer 50 procent van zijn energie uit verwarming, terwijl de lithiumbatterij slechts ongeveer 15% gebruikt)

Lithium-ionbatterijen hebben in grote mate bijgedragen aan de groei van de sector consumentenelektronica, maar hebben niet hetzelfde effect gehad op industriële apparatuur. Het landschap is echter aan het veranderen met de toename van bedrijven die deze technologie gebruiken, en dus zou het een goede investering voor de toekomst kunnen zijn om nu over te stappen op lithium-ionbatterijen.

Voordelen van lithium-ion vorkheftruckbatterij:

Voordelen van lithium-ion vorkheftruckbatterij:

Conclusie

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van fabrikanten van lithium-ion-vorkheftruckbatterijen. Ze kunnen u bijvoorbeeld voorzien van een batterij met een lange levensduur, wat geweldig is voor zware toepassingen. Ze kunnen ook goedkoper en gemakkelijker te gebruiken zijn dan andere batterijmerken. Bovendien kunnen ze betrouwbaarder en efficiënter zijn. Als u op zoek bent naar een vorkheftruckbatterij, kunt u overwegen een fabrikant van lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks te gebruiken. Voor meer informatie over de voordelen van: lithium-ion vorkheftruck batterij van de fabrikant en fabriek van de batterij voor materiaalbehandelingsapparatuur, kunt u een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/2022/07/08/things-you-dont-know-about-lifepo4-lithium-ion-forklift-battery-manufacturer-and-factory/ voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X