De zaak voor automatisering en veelzijdigheid in het magazijn van vandaag met lithium-ionbatterij-aangedreven automatisch geleide voertuig AGV-vorkheftrucks

De zaak voor automatisering en veelzijdigheid in het magazijn van vandaag met lithium-ionbatterij-aangedreven automatisch geleide voertuig AGV-vorkheftrucks

De zaak voor automatisering en veelzijdigheid in het magazijn van vandaag met lithium-ionbatterij-aangedreven automatisch geleide voertuig AGV-vorkheftrucks

De kosten van AGV's hebben misschien eerder bepaalde bedrijven afgeschrikt, maar hun voordelen en winst zijn onmogelijk te negeren, zelfs niet voor éénploegendienst.

Veiligheid, productiviteit en winstgevendheid staan ​​bovenaan de agenda van elk bedrijf, zowel een lokale winkel als een importeur. Onverwachte veranderingen in de wereld hebben eens te meer bewezen dat het hebben van stabiele processen voor supply chain management cruciaal is voor het voortbestaan ​​van een bedrijf. Het heeft ook de noodzaak om technologie te adopteren geïntensiveerd. Automatisch geleide voertuigen (AGV) hebben de weg geëffend voor een revolutie in de intralogistieke materiaalstromen van bedrijven over de hele wereld, waardoor ze kunnen functioneren en veerkracht kunnen ontwikkelen, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Laten we eens kijken naar de vele voordelen van AGV's.

Lithium-ionbatterijen voor automatisch gestuurde AGV-robot voor voertuigen

Lithium-ionbatterijen voor automatisch gestuurde AGV-robot voor voertuigen

Winstgevendheid

De eerdere ervaring met kosten voor automatisch geleide voertuigen heeft sommigen doen geloven dat het alleen financieel haalbaar is voor grootschalige operaties met meerdere ploegen. Het is een feit dat drie- en tweeploegendiensten een indrukwekkende ROI opleveren. Technologische vooruitgang in AGV technologieën voor magazijnmedewerkers hebben het mogelijk gemaakt dat operaties in één ploegendienst kunnen profiteren van automatisering.

AGV's zijn het meest effectief wanneer ze worden gebruikt voor het automatiseren van routinematige processen die gebaseerd zijn op voorspelbare, herhaalbare bewegingen. Door deze repetitieve basishandelingen te automatiseren, kunnen bedrijven het werkprofiel van hun werknemers diversifiëren en ook de efficiëntie en veiligheid van hun logistieke processen verhogen. Het helpt hen ook om momenten van onzekerheid, verandering en druk te doorstaan. Het stelt medewerkers in staat hun energie te concentreren door het aantal robotgerelateerde taken die ze regelmatig moeten uitvoeren te verminderen. In wezen kan het gebruik van automatisering een kans voor groei zijn, ongeacht de mate waarin het wordt geïmplementeerd.

Veiligheid

In een tijd van economische expansie of recessie, hoe dan ook, is het van vitaal belang dat de materiaalstroom robuust en flexibel blijft en klaar is om te groeien. JBBattery AGV's kunnen functioneren in een verscheidenheid aan klantspecifieke toepassingen en zijn gebouwd op software die kan worden geprogrammeerd rond een reeks schalen en lay-outs voor productie. De navigatiesystemen op deze AGV's zijn ontworpen met het oog op veiligheid en flexibiliteit, waardoor de AGV vloot om flexibeler te worden naarmate de omgeving zowel in complexiteit als in omvang toeneemt. Door gebruik te maken van routebeheer en logica voor het prioriteren van bestellingen, hebben AGV's binnen een netwerk de mogelijkheid om routes te verhandelen op basis van bepaalde efficiëntie-maximaliserende parameters, zoals batterijniveaus, AGV-magazijnlocatie, veranderende prioriteitslijsten voor bestellingen, enz.

De nieuwste AGV-navigatiesystemen kunnen nu naadloos worden geïntegreerd met toepassingen voor gemengde bediening waarmee zowel geautomatiseerde als handmatige heftrucks samen kunnen werken. Dit soort gemengde bediening is mogelijk omdat ze AGV's uitrusten met robuuste veiligheidssensoren, die zijn geïnstalleerd in de overtuiging dat de route van een AGV altijd kan worden verstoord door verkeer binnen het magazijn. De veiligheidssensoren informeren de AGV wanneer hij moet stoppen en wanneer het veilig is om door te rijden, zodat hij zijn reis kan volgen wanneer de route vrij is.

De veiligheidsgerelateerde programmeerrichtlijnen in moderne AGV's worden uitgebreid met de bescherming van magazijninfrastructuur. JBBattery AGV's zijn geprogrammeerd om te communiceren met bepaalde punten langs hun route, waaronder branddeuren, brandbeveiliging en transportbanden om botsingen te voorkomen en nauwkeurige processen voor het afzetten en ophalen van pallets mogelijk te maken. Beveiliging en bescherming zijn ingebed in het AGV-ontwerp. Ze beschermen en verbeteren elk aspect van zowel een leven als een verhuizing.

Productiviteit

De technologische prestatie van de AGV houdt niet op bij zijn vermogen om zichzelf efficiënt en veilig door een enorm magazijn te loodsen. Deze machines profiteren van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van energienavigatie en interfacetechnologieën.

Lithium-ion energiesysteem

De meeste elektrische heftrucks die in magazijnen worden gebruikt, worden aangedreven door loodzuurbatterijen die uitgebreide onderhoudsprocedures vereisen, waaronder het water geven en verwijderen van de batterij om ze aan de gang te houden. De onderhoudsprocessen vereisen toegewijd personeel en magazijnruimte. Lithium-ionbatterijen bieden de meest recente technologieën in batterijtechnologie, met snelle oplaadtijden, geen onderhoud en een langere levensduur. Lithium-ionbatterijen die in AGV's worden gebruikt, kunnen de tekortkomingen van conventionele batterijen wegnemen. Lithium-Ion-technologie stelt AGV's in staat om op de meest optimale momenten tussen werkcycli in op te laden, bijvoorbeeld dat een AGV in een wagenpark kan worden geprogrammeerd om regelmatig te stoppen bij het laadstation met tussenpozen van minder dan 10 minuten, zonder dat dit ten koste gaat van de levensduur van de batterij. Met automatisch intervalladen kan de AGV-vloot tot 24 uur per dag, zeven dagen per week draaien, zonder dat handmatige tussenkomst nodig is.

Lasergebaseerd navigatiesysteem

Door de aanpasbaarheid van lasernavigatie in een AGV is er geen dure en uitgebreide magazijnombouw nodig bij het gebruik van een AGV. Referentiepunten in het hele magazijn stellen een AGV in staat om door elke configuratie van stellingen te navigeren en lasernavigatie geeft nauwkeurige informatie over de locatie van het voertuig in het magazijn. De combinatie van een nauwkeurige millimeterpositie met flexibele magazijnkaarten verbetert het vermogen van de geautomatiseerde palletkrik of AGV om de pallet met uiterste nauwkeurigheid op te halen, wat zorgt voor een consistente materiaalbehandelingsprocedure.

Logistiek interfacesysteem

JBBaccu AGV-systemen profiteer van de Logistics Interface (LI) middleware, een in-house ontwikkelde software waarmee het voertuig naadloos kan communiceren met bestaande hostingsystemen, IT-systemen en netwerklandschappen die in gebruik zijn op de locaties van de klant. Het constante communicatiekanaal geeft managers de nodige informatie om magazijnbewegingen en transportstatistieken efficiënt te volgen. Met live monitoring- en rapportagemogelijkheden maakt JBBattery het eenvoudig om supply chain-processen te verbeteren. Door bijvoorbeeld de relatie tussen de vertraging in een productiecyclus en de gehele supply chain die deel uitmaakt van de cyclus te monitoren, worden bufferbeheerproblemen snel zichtbaar en kunnen de benodigde aanpassingen worden gedaan. Dankzij de direct beschikbare datavisualisatiemogelijkheden van automatisering kunnen bedrijven snel hun supply chain-processen beoordelen om efficiëntere methoden voor verplaatsing en orderprioritering te bedenken.

Lithium-ionbatterijen voor automatisch gestuurde AGV-robot voor voertuigen

Lithium-ionbatterijen voor automatisch gestuurde AGV-robot voor voertuigen

Conclusie

AGV-voordelen voor bedrijven groeien naarmate de technologie vordert. Door de constante evolutie van de ideeën en de technologieën die worden gebruikt bij het maken en bouwen van AGV's, is het niet langer nodig om te kiezen tussen automatisering en flexibiliteit. Robotpersoneel wordt wendbaarder en intelligenter – krachtige tools die klanten kunnen gebruiken om hun algehele materiaalverwerkingsprocessen duurzamer en betrouwbaarder te maken. De fusie van intelligente automatisering en menselijke intelligentie maakt een wendbaar, reflexief en zeer modern systeem dat klaar is om de uitdagingen van een steeds veranderende wereld aan te gaan.

Voor meer informatie over de case voor automatisering en veelzijdigheid in het huidige magazijn met lithium-ion batterij aangedreven automatisch geleide voertuig AGV vorkheftruck,u kunt een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/automated-guided-vehicles-agv-battery/ voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X