Kosten lithium-ion-vorkheftruckbatterij — Zijn lithium-ion-vorkheftruckbatterijen de prijs waard?

Kosten lithium-ion-vorkheftruckbatterij — Zijn lithium-ion-vorkheftruckbatterijen de prijs waard?

Kosten lithium-ion-vorkheftruckbatterij — Zijn lithium-ion-vorkheftruckbatterijen de prijs waard?

Vanwege hun belang en kosteneffectiviteit investeren veel bedrijven en organisaties in Lithium-ion batterijen. Veel bedrijven, zoals productie, meerploegendienst of koude opslag, lopen eindelijk in op de trend van lithiumbatterijen in veel industrieën. Veel van deze bedrijven worden echter afgeschrikt vanwege de kosten van lithiumbatterijen. Dit roept dus de vraag op: zijn lithium-ionbatterijen de hoge kosten waard? Gek genoeg denkt een meerderheid van de heftruckchauffeurs van wel. Na het betalen van de kosten van een lithiumbatterij, profiteert u van de voordelen op lange termijn.

Lithium-ion vorkheftruckbatterij versus loodzuur

Lithium-ion vorkheftruckbatterij versus loodzuur

Vorkheftrucks en China
China is een van de grootste consumptiegoederenproducerende landen ter wereld. Dit betekent dat ze doorgaans meer met materialen omgaan dan enig ander land ter wereld. Daarom zijn er veel heftrucks in het land. Het is een bekend feit dat er in China jaarlijks zo'n 100,000 vorkheftrucks worden gekocht. Ook werkt een op de vier heftrucks in het land met een lithium-ionbatterij.

Wat zijn de kosten van een lithium-ion heftruckaccu?
Van lithium-ionbatterijen is bekend dat ze vrij hoge kosten met zich meebrengen dan loodzuurbatterijen. Daarom worden ze beschouwd als noodzakelijke investeringen voor een hoge productiviteit. Een typische lithium-ionbatterij voor vorkheftrucks wordt geleverd met een gemiddelde prijs van ongeveer tussen de $ 17,000 en $ 20,000. Deze kosten bedragen bijna twee of drie keer de kosten van een loodzuuraccu. Hoewel lithiumbatterijen erg hoog lijken te kosten, staan ​​ze bekend om hun brede scala aan voordelen. Dit zijn voordelen van groot industrieel belang. Veel magazijnen en goederenbehandelingsbedrijven negeren meestal de initiële kosten van lithiumbatterijen. Ze weten dat dit batterijen zijn die de kapitaaluitgaven kunnen terugbetalen die zijn gebruikt om ze aan te schaffen. Als u een gezonde industriële material handling-omgeving wilt, moet u kiezen voor lithiumbatterijen.

Kosten van een Lithium-ion heftruckaccu: wat zijn de voordelen?
Uitgaven tussen $ 17,000 en $ 20,000 voor een lithiumbatterij hebben tal van voordelen. Afgezien van het feit dat ze niet veel onderhoud nodig hebben, zijn veel LIB's zeer kosteneffectief en waardevol in gebruik. Er zijn veel voordelen van een Lithium-ion batterij. Sommige daarvan zijn:

Bespaar op uw energierekening
Negeer de initiële kosten van een lithiumbatterij en profiteer van het vermogen om u te helpen energierekeningen te besparen. Lithiumbatterijen voor heftrucks hebben een energie-efficiëntie van 30%. Het is ook bekend dat ze ongeveer 8 keer sneller opladen in vergelijking met loodzuuraccu's.

Langere bedrijfstijden
Dankzij de duurzame Lithium-ion accu's gaat uw heftruckchauffeur tijdens zijn werk voor langere tijd aan het werk. Dit betekent minimale onderbrekingen en vertragingen. Dit komt door de langdurige lading van de Lithium-ion heftruckaccu's. Ze gaan 2 tot 4 keer langer mee in vergelijking met loodzuurbatterijen.

Voorkom stilstand en benut oplaadmogelijkheden
Lithium-ionbatterijen hebben hoge kosten. Deze kosten kunnen echter worden gerechtvaardigd omdat ze nooit uitvaltijden ervaren. Nog beter is het feit dat u ze kunt opladen wanneer uw operator pauze heeft.

Snijd arbeidskosten af ​​zonder enig onderhoud!
Geen arbeidskosten, geen probleem. Nogmaals, de hoge kosten van de lithium-ion-vorkheftruckbatterij zijn gerechtvaardigd. In tegenstelling tot goedkopere en niet-authentieke heftruckbatterijen, hoeven lithiumbatterijen geen water te geven. Ze hebben geen enkele vorm van onderhoud nodig. Ze zijn volledig afgesloten en er zijn geen openingen.

Houd uw machinisten zeer productief
Met de Lithium-ion accu vergroot je eenvoudig je doorvoer. Dankzij het vermogen om aanhoudende kracht te produceren. Uw machinist gaat langer aan het werk en er is geen vermindering van prestatieniveaus. De lithiumbatterij ontlaadt zich op een manier die de prestaties niet in gevaar brengt. Zolang de batterij operationeel is, levert deze een constant prestatieniveau zonder compromissen.

Dankzij een kleine vormfactor kunt u de vrije ruimte benutten
De Lithium-ion heftruckbatterijen zijn aangepast om in een kleine vormfactor te komen. Dit betekent dat ze niet veel ruimte innemen in uw heftruck. Dit geeft u de mogelijkheid om dergelijke vrije ruimtes te gebruiken voor de opslag van andere componenten van de machine.

Is het de moeite waard om een ​​lithium-ionbatterij te kopen?
Op het vasteland van China kon een grote machinefabrikant elk jaar meer dan $ 1 miljoen besparen. Dit werd pas mogelijk zodra het bedrijf overstapte van loodzuuraccu's naar lithium-ionaccu's. Met alle aandacht en het onderhoud dat met loodzuuraccu's gepaard gaat, had het bedrijf geen idee dat ze geld aan het verliezen waren. Maar nadat ze wat rekenwerk hadden gedaan, zagen ze al snel dat ze elke dag bijna $ 4,800 uitgaven. Dus, hoe zijn deze kosten ontstaan? Ze kwamen tot de prijs omdat ze erachter kwamen dat:
• Ze betaalden hun werknemers om de batterijen bij elke dienst te vervangen
• Ze waren meestal meer dan 15 minuten bezig met elke batterijwissel. Dit kwam neer op een totale dagelijkse downtime van 90 minuten.
• Ze hadden veel geld uitgegeven aan elektriciteit voor hun loodzuuraccu's. Lithium-ionbatterijen hebben een energie-efficiëntie van 40%.

JB Battery China: leverancier van betaalbare en zeer efficiënte lithium-ionbatterijen
JB Batery China is een van de meest betrouwbare leveranciers van lithium-ionbatterijen op het vasteland van China. Het bedrijf heeft veel industriële en productiefaciliteiten in China kunnen helpen bij het vernieuwen van hun material handling-activiteiten. JBBattery is niet alleen een batterijleverancier, ze kunnen ook optreden als adviseur voor veel productie- en industriële bedrijven. Ze helpen grote productiefabrikanten bij het strategiseren en herconfigureren van hun material handling-technologieën voor elektrische vorkheftrucks en andere machines. Dit maakt het voor het bedrijf een stuk makkelijker om heftruckbatterijen in te kopen. De batterij heeft ongeveer 15,000 lithium-ionbatterijen geleverd aan verschillende consumenten in heel China. JBBattery is een one-stop-shop voor kosteneffectieve en waardevolle batterijen. Er is ontdekt dat hun batterijen altijd de nodige investeringen opleveren.

Omdat de batterijen worden gebruikt voor industriële toepassingen, hebben ze de neiging om het geïnvesteerde geld terug te betalen. Lithiumbatterijen hebben ook een hoog en snel rendement. Dankzij hun hoge energie-efficiëntie en andere voordelen kunnen ze u uw initiële investering gemakkelijk terugverdienen. Ondanks de kosten worden Lithium-ion accu's door veel bedrijven sterk aanbevolen.

Voordelen van lithium-ion vorkheftruckbatterij:

Voordelen van lithium-ion vorkheftruckbatterij:

Voor meer over kosten lithium-ion vorkheftruckbatterij - zijn lithium-ion vorkheftruckbatterijen de prijs waard, u kunt een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/2022/06/17/how-much-does-a-lithium-ion-forklift-battery-cost-for-7-different-types-of-forklift-batteries/ voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X