Hoeveel kost een lithium-ion heftruckaccu?

Hoeveel kost een lithium-ion heftruckaccu?

Hoeveel kost een lithium-ion heftruckaccu?

Als u een palletstapelaar of een heftruck in uw magazijn heeft, weet u hoe belangrijk deze machines zijn. Elektrische vorkheftrucks zijn machines die ofwel als een enkele machine of als een vloot van machines voor materiaalbehandeling worden gebruikt. Vanwege hun economisch belang denken veel andere bedrijven er misschien aan om er een te kopen. Maar voordat ze de machine kopen, moeten ze de prijs van een van deze vorkheftrucks met lithiumbatterijen begrijpen. Met zoveel elektrische vorkheftrucks op de markt, kan het moeilijk zijn om de gemiddelde prijs van een lithium-ion vorkheftruckaccu. Dus hoeveel kost een lithium-ion heftruckaccu?

Fabrikanten van 24 volt lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks

Fabrikanten van 24 volt lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks

Veel kopers denken ten onrechte dat het kopen van een batterij de grootste kostenpost is die ze ooit zullen hebben bij het gebruik van een vorkheftruck. Dit is echter geen realiteit. De totale kosten van het bezitten van een batterij zijn veel hoger dan de aanschafprijs. Als het om heftruckbatterijen gaat, hebben verschillende soorten verschillende prijskaartjes.

Een belangrijk feit over lithiumbatterijen is dat ze over het algemeen duur zijn. Loodzuur heftruckaccu's hebben een lagere aanschafprijs in vergelijking met een lithium-ion heftruckaccupack. Voor veel ongetrainde kopers lijkt het misschien alsof de loodzuur-vorkheftruckbatterij veel goedkoper is dan lithiumbatterijen. Maar getrainde magazijniers weten dat loodzuurbatterijen voor vorkheftrucks moeilijk te onderhouden zijn.

De totale kosten van een loodzuuraccu bepalen

Als u de werkelijke kosten van een batterij wilt weten, moet u rekening houden met de operationele kosten gedurende de hele levensduur. Van onderhoud tot arbeidskosten, loodzuur heeft verborgen kosten die te wijten zijn aan verschillende elementen, zoals lage gebruikstijd, arbeidskosten, constante vervangingen, enzovoort. Loodzuurbatterijen voor vorkheftrucks lijken misschien vrij goedkoop en betaalbaar; dit is echter niet het geval. De volgende elementen maken: lood-zuur heftruckbatterijen erg duur in vergelijking met lithiumbatterijen.

Constant onderhoud: Loodzuur verhoogt gewoonlijk de operationele kosten door frequente onderhoudsprocedures. Het verhoogt de totale werklast van de bemanning voortdurend. Hierdoor zal de werkploeg regelmatig onderhouds- en inspectiecontroles aan de accu moeten uitvoeren. Als het gaat om onderhoudsvereisten voor loodzuur, kan het de ventilatiegaten, de afkoelperiode en de watergift controleren.

Opslagruimte: Dit zijn indirecte kosten voor uw bedrijf omdat loodzuuraccu's voor vorkheftrucks ruimte nodig hebben voor opslag. Dit betekent dat u wat ruimte in uw faciliteit moet creëren voor onderhouds-/kleedruimtes en oplaadruimtes. Dit betekent dat u een extra bedrag kunt uitgeven om opslagruimte voor de loodzuur-vorkheftruckaccu's te beveiligen,

Arbeid: Loodzuur leidt doorgaans tot hogere arbeidskosten. Als het gaat om loodzuuraccu's voor vorkheftrucks, kan het werkpersoneel veel tijd besteden aan het bedienen en onderhouden van vorkheftrucks. Deze extra arbeid verhoogt aanzienlijk de prijs van arbeid als het gaat om de werking van de machine. Dit betekent dat een typische loodzuur-vorkheftruckbatterij de werklast van de magazijnmedewerkers verhoogt.

De prijs van een lithium-ion heftruckaccu

Veel lithiumbatterijen worden op de markt aangeboden tegen een premium prijs. Dit betekent dat ze in een gemiddelde prijsklasse komen. Terwijl je sommige lithiumbatterijen kunt krijgen voor slechts $ 10,000. Premium lithiumbatterijen worden op de markt verkocht voor ongeveer tussen de $ 17,000 en $ 20,000. Deze prijs is ongeveer 3 keer die van de lood-zuur vorkheftruckbatterij met een vergelijkbare capaciteit. Veel inkopers en inkoopmanagers vragen zich meestal af of deze prijs te rechtvaardigen is. Zeker, voor een lithium ion batterij. Deze batterijen hebben een ingebouwde efficiëntie die ervoor zorgt dat ze het juiste type investering zijn voor uw vorkheftrucks. De batterij heeft een dure aankoopprijs, maar kan een enorm rendement opleveren om de koper te helpen zijn oorspronkelijke aankoopprijs terug te verdienen. Om te beginnen hebben lithiumbatterijen de operationele kosten verlaagd. Dit geeft een bedrijf een langdurig concurrentievoordeel. Er zijn verschillende redenen waarom het kopen van een lithium-ion heftruckaccu misschien wel de slimste investering ooit is.

Voordelen van het kopen van een lithium-ion heftruckaccu

Als u denkt dat de batterij van de vorkheftruck zo duur is voor zijn prijsklasse van $ 17,000 - $ 20,000, wacht dan tot u een heleboel voordelen krijgt. De accu biedt diverse voordelen die het tot het juiste investeringsproduct voor uw heftruck maken. Deze voordelen omvatten (maar zijn niet beperkt tot):

Vrijheid van gevaren: Veel loodzuuraccu's voor vorkheftrucks veroorzaken schadelijke gevaren die mogelijk kosten met zich meebrengen. Lithiumbatterijen zijn echter vrij van dergelijke gevaren. Ze geven geen schadelijke dampen zoals CO2 af. Ze veroorzaken geen risico op morsen van zuur. Bovendien bespaart u geld met het weggooien van batterijen, omdat u niet vaker vervangende batterijen hoeft te kopen.

Productiviteit: Lithiumbatterijen kunnen worden gebruikt om de doorvoer van uw installatie te verhogen. Een hogere verwerkingscapaciteit gaat samen met een hoger investeringsrendement. Dit betekent dat de batterij zichzelf binnen een korte tijd terugbetaalt. De batterij kan voor een langere tijd worden gebruikt en ondervindt geen verminderde prestaties wanneer deze begint te ontladen.

Minimale arbeidskosten: Dit is een ander voordeel dat het forse prijskaartje rechtvaardigt. Lithiumbatterijen voor heftrucks hebben geen water of onderhoud nodig.

Geen downtime: Uw lithium-ion vorkheftruckaccu zal de doorvoer en het rendement verhogen omdat eventuele downtime wordt geëlimineerd. Dit betekent dat u geen batterijen hoeft te vervangen. U kunt ook gebruik maken van de gelegenheidslaadfunctie om de batterij op te laden.

Batterijen die lang meegaan: Uw accu is gemaakt om langer mee te gaan dan loodzuur heftruckaccu's. Met een bedrijfstijd die ongeveer 2 of 4 keer langer is dan traditionele loodzuur vorkheftruckaccu's. Dit betekent dat u uw heftruckmachines langer kunt gebruiken in vergelijking met wanneer u de lood-zuur heftruckaccu's erin hebt geïnstalleerd. Veel lood-scudaccu's gaan slechts enkele uren mee en hebben daarna bijna tien uur nodig om volledig op te laden.

Energierekeningen: Als het gaat om uw energierekening, zijn er lithiumbatterijen gemaakt om de besparingen te vergroten. Ze hebben een energie-efficiëntie van 30% waarmee u geld kunt besparen op uw energierekening. Dit is mogelijk omdat lithiumbatterijen ongeveer 8 keer sneller worden opgeladen in vergelijking met loodzuurbatterijen voor vorkheftrucks. Aan de andere kant zijn conventionele loodzuuraccu's niet zo efficiënt met een oplaadtijd van bijna een halve dag.

Fabrikanten van 24 volt lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks

Fabrikanten van 24 volt lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks

Voor meer over kosten lithium-ion vorkheftruckbatterij,u kunt een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/2022/06/17/how-much-does-a-lithium-ion-forklift-battery-cost-for-7-different-types-of-forklift-batteries/ voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X