Forklift batterij maattabel om u meer te laten weten over lithium-ion vorkheftruck batterij

Forklift batterij maattabel om u meer te laten weten over lithium-ion vorkheftruck batterij

Forklift batterij maattabel om u meer te laten weten over lithium-ion vorkheftruck batterij

Als u een batterij voor uw heftruckmachines koopt, moet u de maattabellen van de batterij begrijpen. Dit zal u helpen meer te weten te komen over de lithium batterij die je zou kopen. Bij het kopen van je batterij is het belangrijk om te weten dat er verschillende formaten beschikbaar zijn. Als u de verkeerde batterijmaat koopt, veroorzaakt dit gemakkelijk schade en schade aan uw heftruckmachines.

Bij het overwegen van heftruckaccu's is het belangrijk op te merken dat niet alle specificaties voor de heftruckaccu hetzelfde zullen zijn. Er is een aanzienlijke variatie in de afmetingen van de batterijspanning, de grootte en het gewicht van de heftruck. Deze specificaties zijn echter afhankelijk van het type heftruck dat u heeft.

Lithium-ionbatterijen voor automatisch gestuurde AGV-robot voor voertuigen

Lithium-ionbatterijen voor automatisch gestuurde AGV-robot voor voertuigen

In de meeste gevallen kiezen eigenaren en bestuurders van vorkheftrucks meestal het type vorkheftruck dat ze nodig hebben op basis van de aard van hun activiteiten. Verschillende soorten heftrucks maken gebruik van verschillende soorten accuspanning. Veelgebruikte spanningsopties voor lithiumbatterijen zijn onder meer:
• 24 volt: dit type vorkheftruckaccu is ideaal voor de kleinste soorten vorkheftrucks, zoals meelooppallettrucks, meelopende stapelaars, middenrijders, eindrijders
• 36 volt: dit type vorkheftruckaccu is geschikt voor middelgrote vorkheftrucks, zoals 3-wielige heftrucks, smalle gangen vorkheftrucks, enzovoort.
• 48 volt: Dit type vorkheftruckaccu is bedoeld voor relatief grote heftruckmachines zoals 3-wielige zit-sta-ons, vorkheftrucks met contragewicht, enzovoort.
• 80 volt: Dit type heftruckaccu is bedoeld voor zware machines zoals grote vorkheftrucks met contragewicht.

Maattabellen accu's per merk heftruck
Er zijn verschillende soorten heftruckmachine merken. Dit betekent dat verschillende merken hun batterijen meestal in bepaalde maten zullen leveren. Momenteel zijn er verschillende merken heftrucks op de markt. U kunt gemakkelijk merken vinden als Nissan, TCM, Komatsu, Kalmar/Allis Chalmers, Clark, Mitsubishi, Yale, Toyota, Raymond, Hyster, Crown en Caterpillar. Dit zijn de gangbare heftruckmerken op de markt. Als u de batterijformaten kent, krijgt u een goed idee over hoe u er een kunt kiezen voor uw heftruck.

Voordat u een batterij voor uw heftruckmachine aanschaft, is het belangrijk om de handleiding voor de batterijgrootte te kennen. Deze gids wordt gebruikt om de batterijspanning, capaciteit, batterij, afmetingen en het totale gewicht van de batterij te bepalen.

Hoe bepaal je de juiste maat voor je heftruckaccu
Als u een batterij voor uw heftruckmachine zou kopen, moet u de batterijgrootte bepalen. Controleer hiervoor het batterijcompartiment en meet de afmetingen van dit gebied. U kunt de afmetingen van het batterijcompartiment naar beneden halen. Dit moet in inches zijn. U kunt de hoogte, diepte en breedte vastleggen. Als je een nieuwe batterij gaat kopen, is het belangrijk om de afmetingen van het compartiment op te meten. Vertrouw niet op de grootte van uw oude batterij.

Forklift accu maattabel: Hoe de afmetingen van de heftruckaccu te meten?
Om de juiste batterij voor uw batterij te begrijpen, moet u weten hoe u deze correct moet meten. De externe behuizing die de afzonderlijke cellen draagt, is ook een aspect van de batterijassemblage. Als u uw batterij in de heftruckmachine uitmeet, is het belangrijk om altijd de buitenste (externe) bakafmetingen te verkrijgen. De afmetingen van de batterij worden als volgt vastgelegd:
L). De lengte (X): Meet van de ene hefhendel van de batterij naar de andere. Deze meting moet over de breedte van uw heftruckmachine worden uitgevoerd.

II). De breedte (Y): Meet de totale afstand van de voorkant van uw heftruck naar de achterkant.

III). De hoogte (Z): Meet vanaf het basisgedeelte van de batterij tot het bovenste gedeelte van de hefgrepen (of tot aan het deksel indien van toepassing).

Maar nogmaals, als uw vorkheftruck wordt geleverd met een batterij, begrijp dan de stijl van het deksel.

Een specificatie van het batterijformaat lezen
Om meer over te weten lithium heftruckbatterijen, moet u begrijpen hoe u hun specificaties kunt lezen. In de industrie hebben we momenteel honderden verschillende batterijformaten voor vorkheftrucks. Deze maten zijn afhankelijk van het model, merk, merk en afmeting van de heftruck. Over het algemeen hebben grotere vorkheftrucks grotere batterijen nodig.

Dit geldt ook voor kleinere batterijmodellen. Veel heftruckaccu's worden geleverd met naamplaatjes waarop meestal de afmetingen van de accu worden weergegeven. Als de batterij geen naamplaatje heeft, kunt u de batterijcelconnectoren controleren die zich het dichtst bij de pluspool bevinden.

Op deze locatie kunt u gemakkelijk het gewicht, het serienummer en het modelnummer vinden. Dit modelnummer wordt gebruikt om de batterijgrootte te controleren. Het batterijmodel 18-85-17 wordt bijvoorbeeld gebruikt om te betekenen:
• Het eerste cijfer (18) wordt gebruikt om het aantal cellen aan te geven dat de batterij heeft. Dit getal wordt ook gebruikt om de totale spanning van de batterij aan te geven. Aangezien één cel 2 volt levert, betekent dit dat een batterij met 18 cellen een vermogen heeft van 36 volt.

• Het tweede cijfer (85) wordt gebruikt om de capaciteit van het plaatontwerp aan te geven.

• Het derde cijfer (17) wordt gebruikt om het aantal platen aan te geven dat u in een cel heeft. Dit is meestal een oneven aantal.

In dit geval is het voor u mogelijk om de batterijgrootte gemakkelijk te bepalen door alleen naar de batterijplaten voor elke cel te kijken. Dit betekent dat een batterij met kenteken 18-85-29 meestal groter is dan 18-85-17.

JB Battery: een one-stop-shop voor alle formaten lithiumbatterijen
Als het gaat om het kopen van lithiumbatterijen van elk formaat, is het aangewezen om het juiste type batterij te kiezen. Een beste manier om het juiste batterijformaat te kiezen, is door het te kopen bij een betrouwbare batterijleverancier.

Hoewel er veel batterijleveranciers zijn om bij te kopen, moet u een geschikt bedrijf kiezen. JB Battery is een betrouwbaar bedrijf dat een breed assortiment lithiumbatterijen op voorraad heeft die voor verschillende heftruckmachines kunnen worden gebruikt. Dit betekent dat magazijnbeheerders en goederenbehandelingsbedrijven de mogelijkheid hebben om een ​​geschikte batterij te kiezen op basis van de omvang van hun activiteiten.

fabrikanten van lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks

fabrikanten van lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks

Voor meer over maattabel voor heftruckbatterijen om u meer te laten weten over lithium-ion vorkheftruckbatterijen:,u kunt een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/2022/06/07/forklift-battery-size-chart-to-let-you-know-more-about-lithium-ion-forklift-battery-types/ voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X