12 volt palletkrikbatterij van fabrikanten van industriële vorkheftruckbatterijen en het gebruik ervan in magazijntrucks

12 volt palletkrikbatterij van fabrikanten van industriële vorkheftruckbatterijen en het gebruik ervan in magazijntrucks

12 volt palletkrikbatterij van fabrikanten van industriële vorkheftruckbatterijen en het gebruik ervan in magazijntrucks

De markt voor elektrische vorkheftrucks is enorm gegroeid. Tegenwoordig zijn lithium-ionbatterijen voor velen de favoriete batterijen. Ze zijn overal verkrijgbaar. Het belangrijkste is echter om te beslissen of deze technologie het beste is voor uw pallettruck. U moet de specifieke vereisten van de palletkrik evalueren en de bewerkingen die hij moet uitvoeren. Het ideaal krijgen 12 volt palletkrik batterij is het belangrijkste.

Fabrikanten van 24 volt lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks

Fabrikanten van 24 volt lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks

De ideaalheid van lithiumtechnologie
Een van de grootste voordelen van het kiezen van een accu van 12 volt palletkrik is dat u kunt genieten van de mogelijkheid om op te laden. Dit kan tijdens pauzes of tussen shifts. Het is de perfecte keuze voor een start-en-stop-operatie. De palletkrik kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor het lossen van een trailer en wanneer er wat papierwerk nodig is, kan die tijd worden gebruikt voor het opladen.

Als u dit type batterij kiest, kunt u die tijd gebruiken om op te laden als deze niet actief is, ongeacht de duur. U kunt opladen en vervolgens doorgaan met het lossen en laden. Dit betekent dat u de accu van de 12 volt palletkrik niet uit de normale werking hoeft te halen om deze op te laden terwijl de dienst bezig is.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de pallettruck voldoet aan de behoeften van elke toepassing. Een van de mooie dingen van lithium-ionbatterijen is hoe gemakkelijk ze kunnen worden uitgebreid.

Constant gebruik
De 12 volt palletkrik batterij moet worden beoordeeld op hoe goed het is bij constant gebruik. Het is belangrijk om de batterij af te stemmen op de operaties en ervoor te zorgen dat deze de beste levensduur van de batterij biedt. Deze batterijen zijn duur, maar op de lange termijn zeer efficiënt. Dit zijn enkele van de dingen waar u aan moet denken bij het maken van een keuze.

Stel dat u werkzaamheden uitvoert waarbij de vrachtwagens constant moeten worden gebruikt. In dat geval moet u mogelijk een loodzuuraccu overwegen, vooral als er geen mogelijkheid is voor tussentijds opladen. Eerst moet u er echter voor zorgen dat u batterijen heeft die u kunt vervangen als er een leeg raakt.

Het enige dat ervoor kan zorgen dat u kiest voor lithiumbatterijen in vergelijking met loodzuurbatterijen, is dat zelfs wanneer u moet opladen, het niet lang duurt om volledig op te laden. Wanneer de loodzuuraccu's leeg raken, moeten ze worden opgeladen in een goed geventileerde ruimte, wat tijd kost. Het heeft ook tijd nodig om af te koelen. Lithium-ionbatterijen zijn beter dan dit. Er is minder uitvaltijd en er is minder oplaadtijd. Dit maakt ze de beste keuze voor palletwagens.

Efficiënt
Een accu van 12 volt palletkrik zou efficiëntie moeten bieden. Dit is waar iedereen in de material handling van wil genieten. Als u iets vindt dat u helpt de efficiëntie te verbeteren, moet u het omarmen. Door de modulaire opladers wordt het gemakkelijker om de mogelijkheid om batterijen op te laden te verbeteren zonder ze te hoeven onderhouden. Dit betekent minder kosten op het gebied van infrastructuur en het omgaan met verschillende gevaren op de werkplek.

Het feit dat de batterijen snel kunnen worden opgeladen zonder de levenscyclus te beïnvloeden, is een groot voordeel dat niet kan worden genegeerd.

Voordelen van lithium-ion vorkheftruckbatterij:

Voordelen van lithium-ion vorkheftruckbatterij:

Voor meer over 12 volt palletkrik batterij van fabrikanten van industriële vorkheftruckbatterijen en het gebruik ervan in materiaalbehandelingsapparatuur voor magazijnen, kunt u een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/walkie-pallet-jacks-battery/ voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X