Gewichtstabel voor vorkheftruckbatterijen en hoe het gewicht van een vorkheftruckbatterij uw bedrijf beïnvloedt

Gewichtstabel voor vorkheftruckbatterijen en hoe het gewicht van een vorkheftruckbatterij uw bedrijf beïnvloedt

Gewichtstabel voor vorkheftruckbatterijen en hoe het gewicht van een vorkheftruckbatterij uw bedrijf beïnvloedt

Iedereen die vorkheftrucks in het bedrijfsleven gebruikt, begrijpt misschien dat ze belangrijk zijn en dat het batterijtype van belang is. Het probleem is dat velen de meest kritische dingen niet in overweging nemen bij het kiezen van batterijen. Het gewicht van de batterij speelt echter een zeer belangrijke rol in de bedrijfskosten.

A Gewichtstabel heftruckaccu is erg belangrijk om te gebruiken en te begrijpen. Door te onderzoeken hoe het batterijgewicht de werking van vorkheftrucks beïnvloedt, krijgt u meer inzicht in uw machine en zorgt u ervoor dat u altijd het beste krijgt voor de beste resultaten.

beste china lifepo4 lithium-ion heftruck batterij fabrikant bedrijf

beste china lifepo4 lithium-ion heftruck batterij fabrikant bedrijf

Gewicht gemiddelden
Een gewichtstabel voor heftruckbatterijen kan u helpen te zien hoeveel een batterij weegt. Ze kunnen in sommige gevallen tot een pond oplopen. Het gewicht kan ergens tussen de 1000-4000 pond zijn. Dit hangt meestal af van de heftruck die u gebruikt. Andere feiten helpen u het uiteindelijke gewicht van de batterij te bepalen.
Meestal gebruiken elektrische vorkheftrucks batterijen die onder drie spanningen vallen. Er is een batterij van 36 volt die perfect is voor elektrische vorkheftrucks, vorkheftrucks met smalle gangen en midden-/eindrijders. Er zijn ook de 80- en 48-volt-opties die behoorlijk populair zijn.

In veel gevallen betekent een hogere capaciteit en spanning dat de batterij veel zwaarder is. Er zijn echter enkele omstandigheden waarin de hoogte en breedte van de batterij kan bepalen hoeveel de batterij weegt. De gewichtstabel van de heftruckaccu kan u hier meer informatie over geven.

Samenstelling van de batterij
Ook de batterijsamenstelling speelt een rol in het gewicht. Gewoonlijk zijn de batterijen die in vorkheftrucks worden gebruikt lithium-ion of loodzuur. De technologie achter elk type batterij is echter niet hetzelfde. Dit beïnvloedt zowel de efficiëntie van de heftruck als het batterijgewicht.

De traditionele optie voor veel vorkheftrucks zijn loodzuuraccu's. Deze batterijen hebben een vloeistof binnenin en ze hebben ook een bovenkant die kan worden verwijderd. De afneembare bovenkant is bedoeld om het waterniveau op peil te houden en water toe te voegen tot het vereiste niveau. Elektriciteit wordt opgewekt wanneer er een chemische reactie optreedt tussen zwavelzuur en de loden platen. Deze batterijen zijn omvangrijker en dus zwaarder. EEN Gewichtstabel heftruckaccu kan u begeleiden bij de beste keuze die u kunt maken als u loodzuur kiest.

Lithium-ionbatterijen zijn een veel nieuwere technologie die af en toe wordt verbeterd. Deze chemie kan ook andere chemie bevatten. Lithium-ionfosfaat is de meest populaire keuze in material handling. De batterijchemie is energierijker en compacter dan de loodzuuropties. De cellen blijven in dit geval gesloten en er is geen wateronderhoud nodig. Deze batterijen zijn tot 40-60 procent veel lichter dan loodzuur.

Waarom lithiumbatterijen minder wegen
Een gewichtstabel voor heftruckbatterijen kan u laten zien dat lithium-ionbatterijen niet zoveel wegen als loodzuuropties. Dit komt omdat lithiummetaal licht is. Bovendien hebben deze batterijen een hogere dichtheid qua energie, waardoor ze kleiner van formaat kunnen zijn en veel minder kunnen wegen.

Er moet rekening worden gehouden met het draagvermogen van elk apparaat en vervolgens kan de gewichtstabel van de vorkheftruckaccu worden geraadpleegd om de juiste accu te vinden die geschikt is voor de taak. Het kan kantelen wanneer een batterij te zwaar is voor de heftruck om te hanteren. Dit kan letsel en schade aan de batterij veroorzaken.

fabrikanten van lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks

fabrikanten van lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks

Voor meer over Gewichtstabel heftruckaccu en hoe het gewicht van een heftruckbatterij uw bedrijf beïnvloedt, kunt u een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/2022/07/29/forklift-battery-weight-chart-and-forklift-battery-size-chart-aiding-you-pick-the-right-choice/ voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X