De ideale batterij voor intern transport vinden bij leveranciers en fabrieken van industriële lifepo4 lithium-ion vorkheftruckbatterijen

De ideale batterij voor intern transport vinden bij leveranciers en fabrieken van industriële lifepo4 lithium-ion vorkheftruckbatterijen

De ideale batterij voor intern transport vinden bij leveranciers en fabrieken van industriële lifepo4 lithium-ion vorkheftruckbatterijen

Er zijn veel vereisten voor materiaalbehandeling, wat bepalend is voor het soort heftruckbatterij dat u moet krijgen. Het helpt om met de besten te werken leverancier van vorkheftruckbatterijen. Als u de beste kiest, krijgt u toegang tot hoogwaardige en originele batterijen die u lang van dienst zullen zijn.

De leverancier van de accu van de vorkheftruck is de beste persoon om u duidelijke richtlijnen te geven over welke accu u nodig heeft op basis van het model en de specificaties van de truck.

Leveranciers van industriële fabrikanten van lithiumbatterijen

Leveranciers van industriële fabrikanten van lithiumbatterijen

Waarom je naar het model en de specificaties moet kijken
De technische specificaties van uw heftruck moeten worden begrepen. Dit helpt u de ideale stroombron te krijgen. De primaire specificaties moeten worden bekeken om te helpen bij de besluitvorming. Er zijn nog steeds propaan- en dieselaangedreven vorkheftrucks die onder klasse 4 en klasse 5 vallen. Er zijn echter zoveel mensen die actief overstappen op elektrische klasse één. Tegenwoordig werken veel vrachtwagens in de material handling op batterijen, wat een goede zaak is.

De populariteit van elektrische batterijen heeft ertoe geleid dat steeds meer spelers de markt betreden om de meest superieure oplossingen te bieden. Een goede batterijvoeding voor vorkheftrucks moet de beschikbare modellen kunnen begrijpen en u helpen bij het besluitvormingsproces. Zelfs voor de meest veeleisende toepassingen en vrachtwagens die omvangrijke en zware lasten aankunnen, is het mogelijk om batterijen te krijgen.

Specificaties om te overwegen
Batterijcapaciteit en spanning: er zijn verschillende standaardopties als het om spanning gaat, en er zijn ook verschillende capaciteitsopties. Je kunt kiezen tussen 12v tot 80v voor spanning en van 100-1000 ah voor capaciteit en soms zelfs hoger. Dit zijn de beschikbare opties voor de vorkheftrucks. Een goed voorbeeld is de 24v 210Ah-batterij die meestal wordt gebruikt in de 4000-pond-aansluitingen. Sommige vorkheftrucks met contragewicht gebruiken 80v 1050Ah als standaard en kunnen lasten van ongeveer 20k pond aan. Wanneer een leverancier van vorkheftruckbatterijen kijkt naar de specificaties, kan hij u helpen bij het maken van de best geïnformeerde beslissing.

Compartimentgrootte voor de batterij: Het batterijcompartiment van elke heftruck is uniek, dus u moet ervoor zorgen dat de batterij die u krijgt erbij past. De batterij moet precies en fit zijn. Het andere dat moet worden overwogen, is het type kabelconnector en waar deze zich precies op de vrachtwagen en de batterij bevindt. De beste leverancier moet klaar staan ​​om op maat gemaakte oplossingen te creëren voor de unieke batterijcompartimenten. Door een batterij op maat te maken die voldoet aan de afmetingen van het compartiment, wordt het voor degenen die in de materiaalverwerking werken gemakkelijker om aan het eind van de dag de meest geschikte pasvorm te krijgen.

Contragewicht en batterijgewicht: vorkheftruckmodellen hebben hun eigen gewichtsvereisten waarmee rekening moet worden gehouden bij het kopen of vervangen van een batterij. Wanneer er sprake is van zware lasten, is het belangrijk om een ​​contragewicht aan uw accu toe te voegen. Dit zorgt ervoor dat de heftruck het juiste gewicht bereikt tijdens het gebruik.

Met de vooruitgang in technologie, moet u voorzichtig zijn met uw keuzes. De beste leveranciers van vorkheftruckbatterijen kunnen de veiligheid en efficiëntie van hun batterijen garanderen. De tijd nemen om zoveel mogelijk over een leverancier te weten te komen, kan een lange weg gaan.

Leveranciers van industriële fabrikanten van lithiumbatterijen

Leveranciers van industriële fabrikanten van lithiumbatterijen

Voor meer informatie over het vinden van de ideale batterij voor intern transport van industriële lifepo4 lithium-ion vorkheftruck batterij leveranciers en fabrieken, kunt u een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/2022/08/02/china-custom-lifepo4-lithium-ion-fork-truck-battery-pack-suppliers-and-their-role-in-helping-you-make-a-choice/ voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X