Waarom een ​​24 volt palletkrikbatterij van de fabrikant van lithium-ionbatterijen voor industriële material handling-apparatuur gebruiken?

Waarom een ​​24 volt palletkrikbatterij van de fabrikant van lithium-ionbatterijen voor industriële material handling-apparatuur gebruiken?

Waarom een ​​24 volt palletkrikbatterij van de fabrikant van lithium-ionbatterijen voor industriële material handling-apparatuur gebruiken?

24 volt palletkrik accupacks zijn zo ontworpen dat ze efficiënt en optimaal kunnen werken, zelfs bij rigoureuze operaties, terwijl ze tegelijkertijd een zeer consistent vermogen leveren wanneer dat nodig is. Door de mogelijkheid van gelegenheidsladen wordt de oplaadtijd verkort, wat een besparing betekent op het gebied van energiekosten zonder dat dit ten koste gaat van de levensduur van de batterij.

Lithium-ionbatterijen voor automatisch gestuurde AGV-robot voor voertuigen

Lithium-ionbatterijen voor automatisch gestuurde AGV-robot voor voertuigen

palletkrik
Een palletkrik kan worden gedefinieerd als een basisvorkheftruckvorm die wordt gebruikt om pallets binnen een trailer of magazijn te verplaatsen. Het is een essentieel hulpmiddel dat nodig is in verschillende industrieën. Ze worden gebruikt voor het transporteren van kleine ladingen over korte afstanden.
Meestal zijn elektrische en handmatige palletwagens bedoeld voor het lossen en laden van vrachtwagens. Elektrische palletwagens zijn echter het meest geschikt voor horizontaal transport in magazijnen.

Gemotoriseerde opties
De elektrische palletwagens worden ook wel elektrische pallettrucks, power jacks of walkies genoemd. Deze zijn gemotoriseerd om het verplaatsen en heffen van gestapelde en zwaardere pallets mogelijk te maken. Ze worden meestal behandeld met behulp van een gashendel op het handvat. Ze kunnen worden omgekeerd en naar voren worden verplaatst. Ze kunnen ook worden bestuurd met behulp van de handgreep om ze in de beoogde richting te leiden.

Redenen waarom u lithiumbatterijen voor palletwagens zou moeten kopen
Het is niet verwonderlijk dat lithium-ionbatterijen in hoog tempo oudere technologieën vervangen. De 24 volt palletkrik accupack is tegenwoordig een populaire optie. Deze nieuwe technologie kan palletwagens aandrijven, die de laatste tijd erg populair zijn geworden.

Enkele van de redenen waarom ze een goede optie zijn, zijn onder meer:

• Bewatering: 24volt palletkrik accupacks zijn populair omdat ze niet bewaterd en onderhouden hoeven te worden. Als u loodzuurbatterijen gebruikt, moet u deze water geven om explosies te voorkomen. U moet ze ook opladen in een goed geventileerde ruimte. Door voor lithium-ion te kiezen, merk je dat de batterijen goed afgesloten zijn. Je hoeft geen water te geven en er is een batterijbeheersysteem om te controleren hoe de batterij werkt. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over gevaarlijke emissies.

• Snel opladen: wanneer u kiest voor het beste 24 volt palletkrik accupakket, is dit het andere voordeel waar u van geniet. Dit is het feit dat ze veel sneller opladen in vergelijking met anderen. De output, chemie en capaciteit van de oplader zijn meestal afhankelijk van de oplaadtijden. De loodzuuraccu's produceren meestal warmte tijdens het opladen en u moet ze na het opladen laten afkoelen. Meestal duurt het acht uur om loodzuur op te laden en nog eens acht keer om af te koelen. Als je ploegendiensten draait, moet je de batterijen verwisselen, wat betekent dat je meer batterijen en meer opslagruimtes en oplaadgebieden nodig hebt. Bij lithium-ion is dit geen probleem. Wanneer u kiest voor 24 volt palletkrik accu's, hoeft u de accu's niet te verwisselen. Het opladen is erg snel, wat betekent dat u kunt profiteren van de mogelijkheid om tijdens pauzes op te laden.

Wanneer u kiest voor het 24 volt palletkrik accupakket, hoeft u zich geen zorgen te maken over lood- of zuurverontreiniging. Loodverontreiniging en gemorste zuren kunnen van invloed zijn op de drankbezorging, de farmaceutische industrie, de kruidenierswinkel en de voedselverwerkende industrie. Om vervuiling te voorkomen, kiest u voor het 24 volt palletkrik accupakket.

beste china lifepo4 lithium-ion heftruck batterij fabrikant bedrijf

beste china lifepo4 lithium-ion heftruck batterij fabrikant bedrijf

Voor meer informatie over gebruik a 24 volt palletkrik accupack van de fabrikant van lithium-ionbatterijen voor industriële materiaalbehandelingsapparatuur, u kunt een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/2022/06/28/benefits-of-24-volt-lifepo4-deep-cycle-lithium-ion-forklift-battery-for-electric-pallet-jack-and-industrial-agv-forklift/ voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X