12 volt pompwagenbatterij voor vervanging van de batterij van de grote joe palletkrik en hoe lang gaan de batterijen van de palletkrik mee

12 volt pompwagenbatterij voor vervanging van de batterij van de grote joe palletkrik en hoe lang gaan de batterijen van de palletkrik mee

12 volt pompwagenbatterij voor vervanging van de batterij van de grote joe palletkrik en hoe lang gaan de batterijen van de palletkrik mee

12 volt palletkrikbatterijen zijn populair in sommige toepassingen, met name bij materiaalbehandeling. In vergelijking met de traditionele stroombronnen zoals we die kennen, blijkt lithium-ion de betere optie te zijn. Dit is de reden waarom de nieuwere technologie langzaam de oudere opties bereikt. Materiaalbehandeling is een zeer belangrijk onderdeel van de meeste bedrijven en bedrijven. Het kiezen van de juiste batterij kan een aanzienlijke invloed hebben op de algehele bedrijfsvoering van het bedrijf en kan het uiteindelijke resultaat beïnvloeden.

Fabrikanten van 24 volt lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks

Fabrikanten van 24 volt lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks

Palletvijzels zijn een belangrijk onderdeel van material handling. Steeds meer mensen maken echter de overstap en kiezen ervoor om de 12 volt palletkrik batterij om een ​​aantal dwingende redenen.

• Onderhoud: dit is een van de belangrijkste redenen waarom mensen voor het lithiumpad kiezen. Je hoeft deze batterijen helemaal niet water te geven. Bij loodzuur moet u de accu's regelmatig water geven om ervoor te zorgen dat de accu zo goed mogelijk blijft. Water geven zorgt ervoor dat de accu's worden opgeladen. Water splitst en vormt zuurstof en waterstof. Deze batterijen hebben ventilatie nodig. Door water te vervangen blijft de accu in de beste conditie. Bij verzegelde lithium-ionbatterijen is dit niet nodig. Ze hebben een BMS om het opladen en de celbalancering te controleren.

• Snel opladen: 12 volt palletkrikbatterijen laden sneller op dan loodzuurbatterijen. Hoe snel een batterij oplaadt, hangt meestal af van de output van de lader, de batterijchemie en de capaciteit. Tijdens het verwarmen wordt geen warmte geproduceerd en deze batterijen hebben geen periode nodig om af te koelen. Dit maakt ze een superieure optie. Lithium-ionbatterijen kunnen continu worden gebruikt tijdens ploegendiensten en de operators kunnen profiteren van de mogelijkheid om op te laden.

• Geen besmetting: met 12 volt palletkrik batterijen, hoeft u zich geen zorgen te maken over loodverontreiniging. Loodverontreiniging en gemorste zuur kunnen een negatieve invloed hebben op verschillende industrieën, zoals de bezorging van dranken, farmaceutische producten en voedselverwerking. Kiezen voor lithiumion elimineert dit risico.

• Duurzaamheid: dit soort batterijen gaan lang mee. Deze technologie wordt in zoveel elektronische apparaten gebruikt en heeft een geweldige looptijd en een goede levenscyclus. Accu's van 12 volt palletkrik gaan zoveel langer mee in vergelijking met andere opties zoals loodzuuraccu's.

• Vermogen: de batterijen worden geleverd met vlakke ontlaadcurven. Hiermee is het constante vermogen veel hoger in vergelijking met wat loodzuur te bieden heeft. De vlakke ontladingscurves zorgen ervoor dat u constant vermogen krijgt, zelfs wanneer de batterij leeg begint te raken. Bij loodzuur merk je traagheid wanneer de batterij begint leeg te lopen. Dit is een van de dingen die lithium-ionbatterijen een betere keuze maken voor uw toepassingen en activiteiten.

• Groene technologie schakelaar: als je overstapt op lithium-ion, kun je genieten van het feit dat het een groene oplossing is. Er is geen zuur, lood of emissie van de batterijen. Het is een van de meest efficiënte chemicaliën die je kunt gebruiken. Met het gebruik van 12 volt palletkrikbatterijen verbruikt u uiteindelijk minder energie en vermindert u de uitstoot van kooldioxide in het milieu. Deze batterijen zijn duurzaam. Hierdoor hoef je ze niet vaak weg te gooien, wat goed is voor het milieu.

Voordelen van lithium-ion vorkheftruckbatterij:

Voordelen van lithium-ion vorkheftruckbatterij:

Vandaag kunt u de overstap maken om te genieten van alle voordelen die gepaard gaan met de nieuwere en betere lithium-iontechnologie.Voor meer informatie over 12 volt palletkrik batterij voor vervanging van de batterij van de grote joe-pallettruck en hoe lang de batterijen van de palletkrik meegaan, kunt u een bezoek brengen aan JB Battery China op https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/walkie-pallet-jacks-battery/ voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X