48 volt lithium-ion vorkheftruckbatterij en hun waarde in industriële magazijntrucks

48 volt lithium-ion vorkheftruckbatterij en hun waarde in industriële magazijntrucks

48 volt lithium-ion vorkheftruckbatterij en hun waarde in industriële magazijntrucks

Productiviteit en snelheid zijn zeer belangrijke zaken als het gaat om material handling. Het is belangrijk om efficiënt te werken, want dit betekent tevreden klanten en betere winstmarges. Tijdens de gemiddelde dienst gaat de productiviteit verloren omdat de werknemers een pauze moeten nemen om de batterijen op te laden of zelfs moeten wachten tot de apparatuur is opgeladen.

De introductie van lithium-ionbatterijen heeft een grote transformatie in de industrie teweeggebracht en heeft een grote impact gehad op de manier waarop dingen worden gedaan. De tijden zijn veranderd en tegenwoordig schakelen meer fabrikanten over op een 48 volt lithium-ion vorkheftruckaccu. Het gebruik van dit soort batterijen is indrukwekkend en kan niet worden genegeerd.

beste china lifepo4 lithium-ion heftruck batterij fabrikant bedrijf

beste china lifepo4 lithium-ion heftruck batterij fabrikant bedrijf

Waarom je ze zou moeten gebruiken

U kunt om verschillende redenen overwegen om een ​​48 volt lithium-ion vorkheftruckaccu aan te schaffen. Waaronder:

• Met lithium-ionbatterijen zijn er geen oplaadruimtes nodig. Dit betekent dat u geld en tijd bespaart. U hoeft de tijd niet te gebruiken om de batterijen water te geven en te onderhouden. De batterijen hoeven ook niet te worden geëgaliseerd of schoongemaakt.

• De prestaties zijn consistent en langer, zodat de spanning niet daalt, zelfs niet als de batterij bijna leeg is. 48 volt lithium-ion vorkheftruckaccu slaat meer stroom op in vergelijking met conventionele batterijen. Dit betekent dat ze meer energie en een consistentere spanning bieden.

• Veiligheid: deze batterijen zijn niet alleen veilig voor de medewerkers. Ze zijn ook beter voor ons milieu. De levenscyclus is langer en ook de energie-efficiëntie is hoger. U hoeft zich geen zorgen te maken over co2-uitstoot of zuurlozingen.

• Het opladen van de lithium-ionbatterijen kost minder tijd. Met deze batterijen kan een uur in sommige gevallen voldoende zijn. Er is ook de mogelijkheid om een ​​kans te laden wanneer u pauzes neemt. Dit is de reden waarom de optie een goede is, vooral voor meerploegendiensten.

Zijn ze het waard?
Bij het kiezen van de beste 48 volt lithium-ion vorkheftruckbatterij, moet u rekening houden met de kosten en bepalen of het de moeite waard is. Het eerste is om meer te weten te komen over het laadsysteem en of het de juiste is voor de toepassing. U moet ook rekening houden met de uitvaltijd die uw activiteiten gewoonlijk ervaren. Er moet ook rekening worden gehouden met de loonkosten. Wanneer we al deze factoren vergelijken met loodzuurbatterijen, is de lithium-ionoptie op de lange termijn het beste voor uw activiteiten. Hoewel de initiële kosten hoog zijn, is het een van de meest kosteneffectieve batterijen die u kunt kiezen.

Als u met meerdere ploegen werkt, moet u lithium-ionbatterijen kiezen. Dit komt omdat ze zelfs met hun initiële kosten hun kosten binnen een paar jaar volledig dekken. Het andere waar u zich bewust van moet zijn, is dat ze veel langer meegaan in vergelijking met andere opties, wat betekent dat u ze niet van het ene op het andere moment hoeft te vervangen.

Wanneer u een 48 volt lithium-ion vorkheftruckbatterij kiest, zult u enkele geweldige resultaten opmerken, vooral wanneer u deze kiest van een fabrikant die goed is in het creëren van het beste. Bovendien brengt deze technologie een aantal grote veranderingen met zich mee, die we niet kunnen negeren.

fabrikanten van lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks

fabrikanten van lithium-ionbatterijen voor vorkheftrucks

Voor meer over 48 volt lithium-ion vorkheftruckaccu en hun waarde in industriële magazijntrucks, kunt u een bezoek brengen aan JB Battery China op: https://www.forkliftbatterymanufacturer.com/product-category/48-volt-lithium-ion-forklift-truck-battery/ voor meer info.

Deel dit bericht


en English
X